Skip to main content

Adunare Generală la Realitatea. Elan: "Le mai dau o săptămână"

 

Publicitate

Adunare Generală astăzi, la Realitatea TV. "Am organizat astăzi o Adunare Generală, în care l-am confirmat ca administrator speial pe Florin Bercea", a declarat Elan Schwartzenberg în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

El a mai adăugat că mai lasă o săptămână Comitetului Creditorilor (Cozmin Guşă, Liviu Luca, Florin Bercea) pentru rezolvarea problemelor financiare ale companiei.

Elan Schwartzenberg, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro:

"În calitate de acţionar, dacă eu constat că oamenii îşi bat joc de atribuţiile lor, având majoritatea în adunarea creditorilor, voi utiliza adunarea creditorilor ca for superior şi, cu riscul de a o supăra pe doamna judecătoare, voi schimba atât comitetul creditorilor, cât şi pe administratorul special.

Cozmin Guşă spune că Florin Bercea, administratorul special de la Realitatea Media, va rezolva situaţia.

Guşă pentru paginademedia.ro:

Din păcate, daca n-ar fi tragic (pentru salariaţi, temporar), ar fi tragi-comic pentru Elan. Va lamuri detaliile tehnice administratorul special, Florin Bercea, precum va comunica şi soluşiile noastre în cazul nefericit al acestui abandon evident al patronului. Rezolvăm situaţia!

Declaraţia completă a lui Elan Schwartzenberg, pentru Paginademedia.ro:

"Sunt în total dezacord cu decizia judecătoarei, dar, pentru că ea reprezintă legea, nu doresc să o contrazic, drept pentru care l-am confirmat pe Florin Bercea, până acum interimar, drept administrator special al Realitatea Media.

La AGA de astăzi aveam dreptul să pun pe oricine altcineva, dar am optat pentru decizia judecătoarei, care a făcut această alegere neştiind cum funcţionează televiziunea şi nici care sunt persoanele implicate.

Îmi rezerv dreptul, dacă în termen de o săptămână nu se plătesc salariile şi nu se rezolvă problemele tehnice (cum ar fi neplata telefoanelor sau întreruperea emisiei terestre) să mă adresez oficial atât doamnei judecător, cât şi administratorului judiciar Remus Borza pentru a lua toate măsurile în sensul continuării activităţii postului, cât şi a protecţiei sociale a celor 700 de angajaţi.

O companie în insolvenţă este condusă de administrator şi de comitetul creditorilor, comitet din care fac parte, în cazul Realitatea, Cozmin Guşă şi Liviu Luca.

În calitate de acţionar, dacă eu constat că oamenii îşi bat joc de atribuţiile lor, având majoritatea în adunarea creditorilor (care l-a demis pe fostul administrator special Rovigo la presiunile lui Guşă) voi utiliza adunarea creditorilor ca for superior şi, cu riscul de a o supăra pe doamna judecătoare, voi schimba atât comitetul creditorilor, cât şi pe administratorul special.

Voi face acest lucru doar şi numai doar dacă sus numiţii nu asigură costurile pentru funcţionarea postului de televiziune Realitatea."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • din zona din zona
    Nu-i treaba lor asta ! Ei sunt ocupati cu tragerile la glezne ! Se ''joaca'' cu nervii si rabdarea noastra !! daca a mers o data,de ce sa nu mearga si a doua oara!! Este dezgustator !
  • Marius Marius
    Vine referendumu' si ramaneti in P goalaaaa! Baniiiiiii! AZI!!!
  • unul dintre voi, dar nu ca voi unul dintre voi, dar nu ca voi
    pacat ca orice limitat poate posta aici un comentariu. multi se dau cunoscatori si dau sfaturi, da' nu stiu sa scrie... mai lucrati si in media...
  • sclavone 3 sclavone 3
    Io cred ca este a doua varianta. Si mai cred ca este unul din acei sefi care nu ar trebuii sa fie angajat al Realitatea Tv.Asta sa tot mutat de colo colo dar cred ca nu a construit nimic in aceasta firma,nu a strans nici macar un surub dar are pretentii.@andreea pai nu iti dai seama ca daca ar spune cine este l-ar zbura imediat.
    De Bebe nu pot spune nimic(nu il am lucrat prea mult impeuna) dar sa vb asa de Cristi Marin mi se pare mult prea mult.Acest om are un caracter pe care daca lar avea 50% dintre angajati Realitatea Tv ar fi Nr1 asa cum a mai fost.Omul sa oferit sa dea din bani pe care ai avea pusi deoparte celor care au neaparat nevoie ne fiind patron macar un mare sef. Nimeni altcineva nu a facut acest gest.Stiu acum unu vor spune "pai normal daca avea 1 milion de euro salariu".Da dar el poate chiar ia meritat.
    @cam asa -sa iti fie rusine ca dai in colegii tai.Maine poate vii si stergi praful prin studiouri asta ca sa iti meriti salariul de sef.
  • andreea andreea
    Noi te rugam doar sa inveti sa scrii, dupa care sa ne lasi in pace...Daca deja esti sef,cum te lauzi, ar trebui sa spui cine esti ...pt ca altfel,e clar,ori nu esti sef ori esti unul prost...Bafta!
  • cam asa cam asa
    ca sa stiti asa un pic despre mine sunt la realitatea cam de cand sa deschis cu plecari pe la posturile care ma vroiau.Eu va inteleg perfect si chiar ma asteptam la reactiile aste pentru ca asa e tipic sa va ascundeti incompententa unu in spatele altuia o stiu se vede o stiu si alti eu am lucrat la tv-ul asta si cand sa deschis la republica si cand sa mutat la scanteia si cand a venit la wb si mai mult decat atat am avut si rol constuctiv adica nu m-am uitat de pe scaun cum fac uni acum si zic ca muncesc.
    Daca voi ziceti ca asta sunt oameni capabili eu nu va cred si cred ca ei viseaza la noi metode de ascundere incompententei nu eu la functie ca o am deja.
    iar cu iesitul in fata nu e posibil pt ca am facut-o si au inceput bisericutele de lenesi sa iasa la atac, asa ca mai bine luptam din gherila.
    veau sa stiu si eu ce ati invatat voi de la c. marin si bebe ii stiu pe amandoi de foarte mult, am lucrat cu ei la alte televiziuni si nu vad nici o diferanta de progres doar ca au perfectionat arta de a da impresia ca sti dar nu prea????daca se poate va rog
  • Bogdan Bogdan
    Păcat de brand-ul care este târât prin aceste mizerii și de Oamenii care și-au dedicat ani buni din viață pentru a-l ridica, la un moment dat, în fruntea canalelor de știri. În loc să fie o televiziune cu vorbe despre vorbe, ar fi cu ușurință unul dintre posturile formatoare de opinii (corecte) dacă s-ar păstra un pic mai multă moralitate și s-ar respecta normele deontologice - în adevăratul sens și scop. Acum se merge pe ce se cere, aia se difuzează...
    Mai există Oameni care încă au coloană vertebrală. Deși aceștia, din cauza mediului acid în care se lucrează, încep să se încline...
    Loialitatea oamenilor pentru brand-ul Realitatea este motorașul care-i face să se trezească la 3 dimineața și să vină la muncă. Unii o fac de plăcere, alții de nevoie dar și unii și alții suferă din cauza lipsei remunerației meritate.
    Închei cu două proverbe pe care probabil le-ați uitat, dar sigur le știți și, în contextul actual, se potrivesc de minune:
    "Unde nu-i cap, vai de picioare!"
    "Sărac, dar cinstit"
    În rest, să citim de bine!
  • sclavone 2 sclavone 2
    Sunt curios daca domnul Elan care da interviu aici citeste ce scrieti voi toti? Nu ca s-ar grabii dupa aceea sa dea bani,ci ca fapt divers.
  • Ralu Ralu
    GIGI si toti tristii care indeamana angajatii sa plece daca nu le convine situatia, sa muriti voi. sunt oamenii nemultumiti? pai angajatii ce vina au, bai nemernicilor, ca nu si-au primit salariile? ei au venit la munca si si-au facut treaba. au muncit, trebuie sa fie platiti ca ratele si chiriile nu se platesc cu loialitate, idiotilor. e dreptul lor si au tot dreptul sa si-l ceara
  • claus claus
    si toti oamenii astia au fost angajati de Mihaela Antofi, care din cate am inteles este directorul HR fara studii superioare?! probabil singurul. cand o vezi iti inspira compasiune, dar este de o rautate si stupizenie fara margini. si cat minteeeeeeeeee
  • claus claus
    Nu ma mir ca sunt multi incompetenti atata timp cat au fost angajati de un departament HR al carui coordonator Mihaela Antofi care este cred singurul director fara studii superioare si care se comporta oribil
    cu fetele alea dar n-au curaj sa spuna, o incompetenta mincinoasa si de o stupizenie rara care numai ea stie ce a facut
  • gigi gigi
    "cam asa" sau "cam altfel" cum vrei sa-ti spui, mi se pare ca esti "CAM" frustrat. de ce nu ai coloana vertebrala sa le spui verde-n fata si celor pe care i-ai enumerat mai sus? de ce taci ca pestele in acvariu si nu scoti un sunet, in schimb te dai mare comentand aici? tu esti unul dintre cei de la noi din post care nu meriti banii dupa care zbieri aici. colegule, exista variante daca tot esti bun si poti pleca atunci cand doresti, insa nu e frumos sa arunci cu noroi in colegii tai doar pentru ca ei au o functie la care tu doar visezi noaptea. daca ai ceva sa-i reprosezi danei geana, carmen ghita, sorin negulescu, gabi bugnar, bebe nicula, oricand o poti face in redactie si nu aici. mai mult ca sigur, oamenii astia care tot ii jignesti tu de zor, au ani de televiziune cate fire de par ai tu in cap. asa ca daca esti bun in ceea ce faci la noi in post, vezi ca sunt usi deschise oricand la antena si digi. Sau nu esti si nu te baga nimeni in seama?
  • Bogdan Bogdan
    Tenis de masă cu sănătatea fizică și psihică a angajaților - partea 2
    Acesta este titlul cel mai potrivit pentru toată situația prezentă. Subscriu la ce spune "unul dintre noi" (mai puțin la P.S) și adaug, cu această ocazie, că Realitatea TV este identică cu România, la capitolul organizare.
    Sper că răutăcioșii care se bucură de răul acestor angajați au suficient creier încât să-și dea seama că cei mai afectați sunt oamenii cu salarii mici iar aceștia nu au nicio vină în tot acest "dans" politic.
    Situația este una tristă dar relevă atitudinea patronilor, în general, față de angajați. Asta e realitatea...
  • andreea andreea
    Mai CAM ASA-ilor,se pare ca,pe langa faptul ca sunteti foarte frustati,nici nu lucrati de prea multa vreme acolo sau nu prea stiti televiziune...Daca Bebe si Marinica,asa cum spui tu,n-au ce sa invete pe altii sau nu merita functiile pe care le au,e clar ca nici voi nu meritati banii munciti si neincasati...aaaa,voi sunteti din aia care doar se fac ca muncesc....am inteles :))).La mai mare si sper sa nu ne mai intalnim!
  • unul dintre voi, dar nu ca voi unul dintre voi, dar nu ca voi
    tot ce pot spune este ca ne meritam soarta pt ca dormim pe noi. nu am facut nimic niciodata. nu am luat atitudine. de ce suntem anuntati dupa ce trece ziua de salariu ca noi nu vom lua banii?! problemele au venit intotdeauna inainte de "mareata" zi de 15, iar noi am fost anuntati mereu dupa...oare nu se poate face nimic dinainte pentru a preintampina aceste dificultati?! elan spune ca mai asteapta o sapt sa vada cum se clarifica lucrurile. noi de ce sa nu mai asteptam o sapt sa vedem cum pot fi clarificate lucrurile?! toata lumea e nemultumita, toata lumea vorbeste, dar nimeni nu face nimic sau macar sa aiba curajul de a spune lucrurilor pe nume. toti acesti nemultumiti au fost si la sedintele in care ni s'au aruncat aceleasi vrajeli, abureli sau cum vreti sa le mai spunem, da' niciun "nemultumit" nu s'a ridicat in picioare sa spuna ceva. d'asta ne meritam soarta. suntem un popor de adormiti si de oameni care se complac. mintiti'ne frumos in continuare, pt ca ne place!...P.S: respect "cam asa"...habar n'am cine esti, da' ai spus lucrurilor pe nume. nimic mai adevarat.

Trimite un comentariu

sus