Skip to main content

Claudiu Săftoiu, oficial preşedintele TVR

 

Publicitate

Claudiu Săftoiu a fost validat ca preşedinte - director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), marţi, de către Parlament, cu 265 de voturi "pentru" şi 5 voturi "împotrivă", potrivit Mediafax.

În 26 iunie 2012, Parlamentul României a aprobat componenţa noului Consiliu de Administraţie (CA) al Televiziunii Române:

Anne Jugănaru (nominalizată de PSD), Claudiu Brînzan (nominalizat de PSD), Cristian Niţulescu (nominalizat de PSD), Claudiu Săftoiu (nominalizat de PNL), Lucia Hossu Longin (nominalizată de PNL), Irina Radu (nominalizată de PNL), Nicoleta Nicolicea (nominalizată de UNPR), Nagy Zoltan Levente (nominalizat de UDMR), Raico Cornea (nominalizat de grupul parlamentar al Minorităţilor naţionale), Romina Gabriela Surugiu (nominalizată de Administraţia prezidenţială), Gabriel Tufeanu (nominalizat de Guvernul României), Valentin Nicolau (ales de salariaţii TVR), Sorin Burtea (ales de salariaţii TVR),

Claudiu Săftoiu nu a mai putut fi votat la aceeaşi dată din lipsă de cvorum.

Cine este Claudiu Săftoiu

  • Claudiu Elwis Săftoiu (nominalizat de PNL) este, la bază, jurnalist. Cariera de ziarist şi-a început-o la Radio Pro-FM, în 1994. A fost şef al Departamentului ştiri la Radio Total (1995-1997); jurnalist, redactor-şef adjunct, şef al Departamentului Politic la "Evenimentul Zilei" (1997-1999); jurnalist la revista lunară "Privirea" (1999-2000); şef al Departamentului Politic la revista "Plai cu Boi" (2000-2002).
  • La alegerile locale din anul 2004, Claudiu Săftoiu s-a ocupat de campania electorală a liberalului Gheorghe Ştefan, care a câştigat postul de primar al municipiului Piatra Neamţ. Este fondator al companiei Capital Promotion din Bucureşti. În decembrie 2004, Claudiu Săftoiu a fost numit în funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de politică internă, deţinând această funcţie până la desemnarea sa ca director al SIE de către Parlament la 4 octombrie 2006.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tebulescu Tebulescu
    Asta seamana cu doana Any :))
  • aidan aidan
    @othello, nu me mai lua la gramada ca nu-i corect.tu unde lucrezi?unde lucrezi, nu sunt putori patentate care-ti rad in nas si castiga mai mult pentru ca practica altceva decat munca pe care o prestezi tu sau munca pe bune, in general?ti-ar placea sa fii confundat si sa ti se spuna ca si tu practici indeletnicirile monicai lewinsky? cred ca nu, asa si eu, nu sunt nici mediocru, nici burtea, nici hossu-longin! si mi se face rau la gandul ca as putea fi comparat cu ei! niste imbogatiti de razboi, niste fripturisti politici!oameni ca ei duc tara si institutia de rapa pentru ca nu au suflet ci bani acolo unde ar trebui sa fie o inima!burtea a avut 600 de voturi in comparatie cu nicolau care a avut 1450 de voturi. ce sa facem daca e ca in romania:cei putini si rai au painea si cutitul si-i pot calca in picioare pe cei multi.cei multi pot astepta 4 ani sau pot iesi in strada. te-ai uitat vreodata la cei care ies din tvr? niste amarati prost imbracati ce se indreapta spre metrou sau autobuze. "monicile" nu merg pe jos. niciodata!te rog frumos nu ne lua la gramada ca nu-i corect.
  • Othello Othello
    Este uluitor cum poate supravietui in CA acest dinozaur numit Lucia Hossu Longin, bagata pana in gat in politica. Si cum de e votat mereu si mereu Sorin Burtea, ins mediocru precum institutia insasi! La asa salariati, asa reprezentanti.
  • Cosmin Carnat Cosmin Carnat
    Adica ti-a convenit cat TVR a fost a PDL , dar nu-ti convine cand e a USL. Cu siguranta pierzi ceva favoruri finaciare oranj, este ?
  • livia pila livia pila
    Etern travestita si meru invertita LUCIA HOSSU LONGIN impreuna cu binecunoscutul fariseu si spagar SORIN BURTEA se vor asocia cu ELVIS SAFTOIU in operatiunea de transformare a TVR in arma politica a USL. LONGIN si BURTEA s-au alaturat intotdeauna cu cei mari atunci cind au avut de aparat propriile ,lor interese.
  • Horea Horea
    Aflam, cu aceasta ocazie, ca Saftoiu a fost si "șef al Departamentului Politic la revista “Plai cu Boi”.

    Iata un motiv pentru Crin Antonescu de a avea , pentru desfatare, un "Plai" in plus fata de cel de pe Antena3 (si nu numai!).

Trimite un comentariu

sus