Skip to main content

Un jurnalist Agerpres şi-a pierdut acreditarea la Guvern din cauza unor întrebări incomode

 

La câteva ore după ce s-a interesat la Guvern, pe căi oficiale, despre condiţiile în care generalul american Wesley Clark a devenit consilierul premierului Victor Ponta, un ziarist de la agenţia de stat Agerpres a fost anunţat că nu va mai acoperi Guvernul, scrie România liberă.

Publicitate

Jurnalistul Claudiu Zamfir, acreditat la Guvern, a trimis câteva întrebări la biroul de presă al Palatului Victoria, precum şi la purtătorul de cuvânt Andrei Zaharescu şi la şeful departamentului de comunicare, Anca Alexandrescu, susţin surse din interiorul Agerpres.

Jurnalistul cerea detalii despre activitatea generalului american Wesley Clark - recent anunţat de premierul Victor Ponta drept consilier onorific pe securitate şi economie - despre atribuţiile acestuia şi despre sumele pe care le va primi în schimbul sfaturilor sale.

Jurnalistul nu a primit nici o explicaţie oficială pentru retragerea acestuia de la Guvern.

Claudiu Zamfir nu a dorit să comenteze situaţia. Potrivit unui regulament intern, angajaţilor Agerpres le este interzis să facă publice informaţii despre agenţie. Dacă o fac, sunt daţi afară, pentru că ei se angajează, prin semnarea contractului de muncă, să respecte regulamentul respectiv.

Directorul Agerpres, Ioan Roşca, a refuzat să dea detalii despre noul scandal din agenţia pe care o conduce.

„N-am ce discuta, acestea sunt chestiuni pe care le rezolvăm intern. Nu ne expunem în presă. Acuzaţiile pot fi sau nu dovedite", a spus Roşca ziariştilor de la România liberă şi apoi a închis telefonul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cineva cineva
    pt gigel,
    mihaela a fost retrasa ca punea intrebari directorilor din PMB si ii stresa draga, cum spunea Anca Alexandrescu, sefa de cabinet a lui Oprescu pe acea vreme, adica acum vreo 3 ani.Si recalcitranta, ca i-a cerut lui Alexandreasca sa ii faca legatura mai repede cu unul dintre directori pt a primi o informatie de care avea nevoie urgent la un material cu stadionul national
  • aidan aidan
    @dady- cam asa ceva am auzit si eu. suntem marionete! ma bucur ca n-au descoperit cum sa ne spele chiar tuturor creierii!dar timpul nu-i pierdut, se lucreaza temeinic! doar ca sunt unii care sunt mutanti si nu raspund la experimente. astia sunt cei care se intreaba: de ce asa si nu altcumva, de ce astia si nu altii, de ce rau si nu bine? astia sunt mutantii X ai planetei.ai dracului, gandesc singuri!
  • sophia sophia
    Rosca este director al Agerpres de la revolutie. Inainte era tot acolo, cu relatii la securitate, este o colcaiala comunisto-securista acolo de te doare capul. Ei fac pe dizidentii desi pupa si talpile celor de la PDL care le asigura salariile....
  • cristina cristina
    Gigel, Claudiu Zamfir nu este genul de om care sa se victimizeze. Iar sursa din Agerpres nu trebuia sa fie el, toti colegii lui stiu ce s-a intamplat, o redactie nu este o suma de autisti, vestile astea se afla repede. Problema este ca oamenii aia de conduc agentia de stat sunt cat se poate de servili si dispusi sa linga papucul stapanirii pentru a-si pastra scaunul.
  • gigel gigel
    sigur, jurnalistul acreditat a trimis cateva intrebari, sustin surse din agerpres. despre ce surse vorbim? poate despre principala sursa? si pentru maria...mihalea....de ce s-a retras acreditarea? oare de ce toata lumea vrea sa devina victima? daca se da cartile pe fata sa se dea toate!
  • maria maria
    mai sunt cazuri la agerpres. O fata care era acreditata pe primarii, mihaela, nu a mai fost lasata sa se duca la Primaria Capitalei. I s-a retras acreditarea pentru ca era incomoda si recalcitranta cand venea vorba de Oprescu. Ea a fost schimbata cu unul care ii pupa picioarele lu Oprescu
  • dady dady
    Va saluta tata!!!!!!!!!
    Cu mare fast si pompa Dl. Wesley Clark a fost prezentat in urma cu 10-14 zile la Antena 3 parca ... numai ca Dl. Clark nu prea a raspuns asteptarilor celor din platou ....(sic!).
    Platouasii antenei nu au spus insa ca Dl. Clark este in prezent general in retragere si ca este consilier-lobist (institutia lobiului functioneaza in Statele Unite ale Americii si datorita faptului ca oamenii care se retrag dintr-o functie/domeniu in care au performat se pot implica in domeniul lobiului folosind imaginea imaculata pe care si-au capatat-o in trecut) pentru citeva firme si personalitati din lumea finantei mondiale.
    Dl. Clark are ceva legaturi cu firmele americane care se ocupa de gazele de sist .... ceva tangente cu Rosia Montana ... dar si cu Dl. Soros ....
    OARE CHIAR ESTE CONSILIERUL LUI PONTA?????????? ... sau a venit pe la Bucuresti imediat dupa "Mica Lovitura" data de P.-A.(Ponta -Antonescu) pentru a se asigura ca totul este OK .... "asa cum am stabilit cu ceilalti!!!!!"
    .... daca a fost platit, Dl. Clark o fi primit ceva doar pentru aparitia jenanta de la ANTENA 3 .... si chiar daca i s-a propus sa fie consilierul lui PA in mod sigur a refuzat .... INTREBATI! INTREBATI! INTREBATI! ... in rest numai bine!!!!!!!!!!!
    Cu drag,
    Va pupa tata!!!!!!!!!!!!!!!
  • kiko kiko
    pesede nu se dezminte... stalin o fi murit el in 53, dar invataturile sale dainuie peste generatii. foarte bine, tovarasi ca i-ati luat acreditarea, sa zica mersi ca nu l-ati deportat in baragan!

Trimite un comentariu

sus