Skip to main content

Meciurile Europa League se vor vedea la Digi Sport şi Dolce Sport

 

Publicitate

Companiile Romtelecom şi RCS&RDS, care operează Dolce Sport, respectiv, Digi Sport, au achiziţionat drepturile de difuzare ale meciurilor din Europa League, pentru următorii trei ani.

Cei doi operator au avut o ofertă comună pentru achiziţia meciurilor şi le vor putea transmite în paralel.

Reprezentanţii Romtelecom au confirmat câştigarea drepturilor de difuzare ale meciurilor din Europa League.

”Romtelecom a câştigat drepturile de difuzare pentru meciurile din Europa  League, pentru urmatoarele 3 sezoane, 2012-2015, ca urmare a înaintării unei oferte comune în acest sens cu un alt operator de telecomunicaţii de pe piaţa românească”, au declarat reprezentanţii. ”Aşteptăm ca UEFA să facă anunţul oficial, conform procedurilor în vigoare”, au mai subliniat aceştia.

Din informaţiile paginademedia.ro, nu a fost stabilită încă o televiziune care să difuzeze ”free to air”. Trei echipe româneşti s-au calificat în Europa League: Dinamo, Rapid şi Steaua.

În ultimii trei ani, drepturile pentru meciurile din Europa League au fost deţinute de Pro TV.

Romtelecom şi RCS & RDS au achiziţionat, în luna aprilie, şi drepturile de difuzare pentru Champions League pentru trei sezoane 2012 - 2015.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    ei nu au gresit cu nimic...tu esti cel gresit...ca inca mai esti abonat UPC...propunerea ta cu sistemul ppv e buna, totul e sa vrea asta si cele trei companii mentionate de catre tine...
  • fotbal online fotbal online
    E o mizerie ce se intampla cu drepturile de difuzare. Inteleg ca au platit pentru aceste drepturi, dar asta nu inseamna ca eu, abonat UPC, sa trebuiasca sa ma mut la Dolce sau RDS pentru putea vedea meciurile. Chiar nu inteleg de ce nu au facut un sistem PPV. As prefera sa pot plati un pret decent pentru vizionarea unui meci.
    De fiecare data cand sunt meciuri importante, ori trebuie sa merg la prieteni in vizita ori sa incerc sa le vad online.
    Am vazut ca Dolce si RDS transmit meciurile online, dar e posibil sa le vezi doar daca esti abonat la Internet. Oare nu le-a trecut prin cap sa faca o platforma PPV pentru utilizatorii de internet din alte retele? Eu sunt multumit cu serviciul actual de internet si chiar nu vreau sa migrez la una din cele doua companii.
    Sunt curios de ce evenimente sportive ne vor priva pe viitor.
  • raduion raduion
    Pandele, pe linga ca esti o somitate a gazetariei si gramaticii, esti si foarte bine informat. Ai fost de fata cind s-a semnat sublicentierea. S-a mers pe o oferta comuna, micutule.Dar subiectul er altul. Ca doar Digi da meciurile. Prietenii stiu de ce.
  • Pandele Vasile Pandele Vasile
    Cine esti tu, ma, sa dai sfaturi in gazetarie? Un frustrat in spatele unui monitor care scrie mi-au ca pisica! Habar n-ai cu ce se mananca meseria asta. Doar DIGI a castigat licitatia si a sublicitat celor de la DOLCE! Habar n-ai cum sa mergi pe strada!
  • cristian cristian
    Iar de falimentul RCS_RDS aud zvonuri de peste 6 ani asa cum auzeam zvonuri despre falimentul PROTV in perioada 2000-2004. Si daca dau faliment cumpara cinva reteau . Asa ca stai linistit
  • cristian cristian
    Jhon - romtelefon se lauda pe toate gardurile.
  • jhon jhon
    Spre deosebire de RCS-RDS pe care-i pupi in bot ceio de la RTC au decenta sa nu se laude.Mai ai vreo 2-3 ani de RDS si apoi mai vorbim
  • cristian cristian
    nu au castigat nimic . Au sublicentiat de la RCS-RDS . Atat.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Avem acum si o pozitie oficiala de la Romtelecom. ”Romtelecom a câștigat drepturile de difuzare pentru meciurile din Europa League, pentru urmatoarele 3 sezoane, 2012-2015, ca urmare a înaintării unei oferte comune în acest sens cu un alt operator de telecomunicații de pe piața românească”, au declarat reprezentanții. ”Așteptăm ca UEFA să facă anunțul oficial, conform procedurilor în vigoare”, au mai subliniat aceștia.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    si eu tot asa am citit ieri, ca DigiSportul a achizitionat drepturile ptr ELeague...nu scrie nicaieri de DolceSport, nu stiu de unde ati scos-o pe asta cu DolceSportul, care preia in direct ce transmit altii, a se vedea si supercupa de simbata transmisa de catre Protv...
  • Raduion Raduion
    Pe GSP stirea e ca doar Digi da Europa League, iar titlul e bombastic, cum ca Digi a dat lovitura pe piata media, cumparind drepturile pentru EL. Niciun cuvint despre Dolce. Adica asta e gazetarie in ziarul justitiarului Tolo.

Trimite un comentariu

sus