Skip to main content

Mircea N. Stoian se desparte de păcătosul Capatos

 
mircea_stoian_libertatea
mircea_stoian_libertatea

Publicitate

Partenerul de „păcate” al lui Dan Capatos, Mircea N. Stoian, a decis să părăsească emisiunea tabloid de la Antena 1, după cum acesta a anunţat pe pagina sa de Facebook. El acuză „atmosfera irespirabilă” de la Un show păcătos. Mircea N. Stoian declară că este hotărât să părăsească definitiv „lumea tabloidă”

"Da, e adevarat, am plecat definitiv şi de la «Un show păcătos» şi de la Antena 1. Motivul principal este atmosfera irespirabilă, iar motivul secundar este faptul că nu am mai picat la pace cu banii, în condiţiile în care emisiunea îşi dublează timpul de emisie”, a explicat Mircea Stoian pe Facebook, citat de ziarul Click!.

Vedeta a mai precizat că va renunţa definitiv la „lumea tabloidă”: „Plec nu numai din Antenă, ci şi din lumea tabloidă, care se învârte ca un câine în jurul cozii. Lumea tabloidă aşa cum e ea acum e la amurg şi va apune curând."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vladbutucea.com vladbutucea.com
    Capatos va merge inainte si fara Stoian. Orice ar zice curvele virgine de prin media si de pe internet, Un show pacatos este o emisiune buna si Capatos un profesionist. Evident, acum toti privitorii de Discovery care n au luat macar BAC-ul vor zice ca Un show pacatos e o mizerie ordinara (desi le sustine onanismul in fiecare seara)...let haters hate!

Trimite un comentariu

sus