Skip to main content

Monica Ghiurco, coordonator pe ştirile TVR Interactiv, TVR 1, TVR 2 şi TVR Info

 

Publicitate

Monica Ghiurco va coordona editorial departamentul TVR Interactiv, care se ocupă de site-ul tvrinfo.ro, anunţă televiziunea publică. Totodată, ea "are şi atribuţii de coordonare editorială a producţiilor de ştiri şi dezbateri de pe canalele TVR 1 , TVR 2 şi TVR Info".

Ghiurco a fost numită de noul preşedinte al TVR, Claudiu Săftoiu. Numirea ei vine la doar câteva zile după ce Claudiu Lucaci a fost desemnat şef interimar al Departamentului ştiri din TVR.

Anunţul TVR, în continuare:

Coordonare editorială unitară a DEIS şi TVR Interactiv

"Prin decizia Preşedintelui-Director General (PDG) al Televiziunii Române, Claudiu Săftoiu, Monica Ghiurco, redactor-prezentator în cadrul Departamentului Emisiuni Informative, Colectivul Producţie şi Editare Emisiuni Informative, va coordona din punct de vedere editorial producţia, postarea şi distribuirea de content prin şi de pe site-urile TVR.

Monica Ghiurco va îndeplini, suplimentar faţă de sarcinile curente prevăzute în fişa postului, atribuţii de coordonare editorială care derivă din Caietul de Sarcini al TVR Interactiv, structură aflată în directa subordine a PDG al TVR.

Începând de ieri, prin decizia directorului interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS), Claudiu Lucaci, Monica Ghiurco are şi atribuţii de coordonare editorială a producţiilor de ştiri şi dezbateri de pe canalele TVR 1 , TVR 2 şi TVR Info.

Monica Ghiurco este redactor-prezentator în cadrul DEIS din februarie 2002 . Timp de 4 ani a fost reporter acreditat la Guvern, în paralel prezentând principalul Jurnal al zilei de pe TVR 1. Ulterior, a devenit prezentator al Orei de ştiri de pe TVR 2 , moderator de talk-show, producător şi realizator de emisiuni de politică internă şi ediţii speciale. În perioada august 2008 - noiembrie 2010 a coordonat Departamentul Social Politic Economic din cadrul Direcţiei Editoriale din TVR, în paralel cu activitatea de la Ştiri."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    nadia, bati campii... oamenii aia respira pentru pesede... o sa vedem in curind noile buletine de stiri tevere... omagiu lui ponta si oda lui iliescu... si lucaci si ghiurco se pricep, doar sunt profesionisti, vorba ta...
  • Horea Horea
    "Monica Ghiurco a fost scoasă de pe sticlă la ordinele exprese ale DOAMNEI COLONEL".

    Ai dreptate. Ceva asemanator stiam si eu.
    Despre Monica Ghiurco, ca OM, am numai amintiri frumoase.
  • Donkeypapuas Donkeypapuas
    Monica Ghiurco a fost scoasă de pe sticlă la ordinele exprese ale DOAMNEI COLONEL. Aţi înţeles, domnilor colonei care sunteţi cu norma de postaci? În perioada de interdicţie a reuşit să filmeze un documentar care a picat şi acesta destul de greu la stomacul sensibil al odraslelor de kominternişti cu care suunt umplute redacţiile revistelor de 'telectuali: "Moştenirea clandestină". O realizare bazată pe cartea lui Larry Watts.
  • un anonim un anonim
    in acest weekend, Monica Ghiurco, a facut ture prin toate redactiile tvr, printre care si tvrinfo.ro, asupra careia se pare ca s-au facut presiuni si interdictii in ceea ce priveste continutul ce ar aparea pe site.
  • aidan aidan
    daca un profesionist este laudat de un partid sau altul el nu mai este bun? se strica? i se sterg sinapsele din creier? se tampeste instantaneu?sa inteleg ca si andrei zaharescu va fi oligofren dupa ce nu va mai fi purtator de cuvant? dar lazaroiu ramane cu toate calitatile? tot ce nu-i agreat de pdl e cah? oamenii au calitati deasupra politicului! nu esti frumos si destept ca asa zice partidul ci ca asa te-a lasat Dumnezeu!stiu, in romania Dumnezeu este politicul dar credeti-ma nu pentru totdeauna! va imaginati un nobel dat unui incult? sau un oscar unui cabotin? exista, slava domnului, niste limite!lucaci si ghiurco nu vorbesc cursiv pentru ca asa le-a comandat partidul ci pentru ca asa vorbesc ei. nu clipesc, nu se balbaie, au timbru placut,sunt ,asta e, omorati-ma! frumosi!in tarile occidentului la care ravnim cu totii, oamenii capabili din televiziuni nu sunt schimbati precum chilotii dpdv politic!sunt lasati sa-si faca treaba bine sub toti presedintii care se perinda!doar publicul ii schimba cand nu mai fac audiente!
  • john john
    uite aici:

    http://www.revista22.ro/articol-16380.html
  • observator observator
    acesta talentata jurnalista a fost descoperita de ilustrul A.Nastase nu? Aka fata bine intentionata, ce nu stie e prea multe... dar na, e bine intentionata.

    Sincer sunt cumva mirat de rapiditatea cu care s-au miscat sa acapareze si onlineul. Pana acum tvr-ul nu avea nimici un produs online (nu poti spune ca ai produse cand tu dai copy/paste din jurnale). Dar na... acum exista enclava aia cu o autonomie stranie ce trebuie controlata. Sau inchisa, depinde daca gasesc pe cineva care sa stie pune o stire pe site sau nu...
  • Othello Othello
    Monica are de eecutat niste ordine. La fel ca si "impartialul" Claudiu Lucaci. Bine ati venit in raiul uselist!
  • Adrian C. Adrian C.
    Monica Ghiurco nu-i tipa care cenzura stirile si lauda guvernul Nastase la TVR prin 2000-2004? Usor ne reintoarcem la comunism.
  • Horea Horea
    Unde a fost (cu ce s-a ocupat) Monica Ghiurco in ultimii 2 ani?
    Cumva pastrata la "naftalina" pentru vremurile ce vor sa vina?

Trimite un comentariu

sus