Skip to main content

PRESA DE AZI. Victor Ponta, vedeta ziarelor de astăzi

 

Publicitate

Adevărul face dezvăluiri despre faptul că premierul Victor Ponta a minţit, din nou, în CV. Cotidianul titrează: După doctoratul plagiat şi ”masteratul” la Catania - Ponta, masterat fals şi la Oxford. Politicianul a trimis enciclopediei Who's Who un CV în care a prezentat drept masterat un curs de vară la Oxford.

Evenimentul zilei prezintă, în imagini, reacţia lui Victor Ponta la comunicatul dur dat de Herman van Rompuy, preşedintele Consiliului European. Totul sub titlul: Executat la Bruxelles.

Ziarul Naţional a descoperit că alianţa PSD+UNPR a fost anunţată la...mica publicitate. Publicaţia titrează: Aranjamente politice la mica publicitate.

România liberă scrie tot despre întâlnirile premierului de la Bruxelles: Avertismentul Europei - Întâlnirile USL cu înalţii oficiali europeni s-au soldat cu un eşec.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Poenaru Catalin Poenaru
    Voiculescu n-a avut afaceri cu statul ca toţi pedeliştii, n-a vândut flota ţării ca chiorilă (cacofinie binemeritată), pentru că altfel era de mult la Rahova.
  • Mishu Mishu
    da...Voiculescu nu miscoreaza salariile la antenisti pentru ca a furat destul de la romani...isi permite sa le dea cat sa minta fara rusine non stop.
  • hash hash
    Articolul vostru va arata si, transparent, preferintele politice marinaresti.
    Trai-v-ar Patriciu sa va micsoreze in continuare salariile, ca tot nu va-nvatati minte !

Trimite un comentariu

sus