Skip to main content

Răzvan Mitroi a părăsit Digi24, după şase luni de contract

 
razvan mitroi
razvan mitroi

Publicitate

Răzvan Mitroi, redactor-şef la Digi 24, a părăsit redacţia televiziunii de ştiri a RCS-RDS, după ce contractul său a ajuns la final. Din informaţiile paginademedia.ro, Mitroi nu a mai dorit continuarea contractului.

La sfârşitul săptămânii trecute, Răzvan Mitroi i-a anunţat pe colegii săi că nu mai reînoieşte contractul, făcut iniţial pentru o perioadă de şase luni.

Plecarea lui Mitroi are loc la doar patru luni de când Digi 24 a fost lansată. Mitroi a venit la conducerea ştirilor Digi 24 în luna ianuarie a acestui an, după cum paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.

Răzvan Mitroi a fost project manager Antena 3 încă de la lansarea staţiei de ştiri. A făcut o pauză de aproximativ un an, în perioada 2005-2006, când a fost redactor-şef al ziarului Adevărul. Din 2009, a fost project manager la Financiarul, cotidian economic închis de Intact anul trecut.

La începutul anului, Răzvan Mitroi a fost invitat la PaginademediaTV unde a vorbit despre Digi24, care urma să se lanseze. Filmul, mai jos. Transcrierea, AICI.


Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Citez:
    "La sfârșitul săptămânii trecute, Răzvan Mitroi i-a anunțat pe colegii săi că nu mai reînoiește contractul, făcut inițial pentru o perioadă de șase luni".

    Care-i motivul plecarii?
    Ca doar la Digi 24 sunt salarii fooooarte bune!

Trimite un comentariu

sus