Skip to main content

Şedinţă la Realitatea: Banii se dau până joi

 

Şedinţă seara trecută la Realitatea TV. Angajaţii au fost anunţaţi că îşi vor primi, până joi, salariul restant pe luna trecută. Totodată, pe data de 15 august ei îşi vor lua salariul aferent lunii iulie.

Publicitate

Noul administrator judiciar, Expert Insolvenţă, şi-a intrat în funcţie şi a semnat actele pentru salarizare, au mai fost anunţaţi angajaţii postului de televiziune. Pe 27 iulie, instanţa a numit un nou administrator judiciar, refuzând să valideze Euro Insol, firma desemnată de Adunarea Creditorilor, aşa cum paginademedia.ro a scris AICI.

Anunţurile au fost făcute de Mădălina Rădulescu, director de programe la Realitatea TV, şi de Carmen Ungureanu, redactor-şef, care au ţinut să precizeze că Elan Schwartzenberg este în continuare acţionarul majoritar de la Realitatea Media.

Această declaraţie vine după ce Rise Project în parteneriat cu paginademedia.ro au publicat o anchetă despre reintrarea copiilor lui Sorin Ovidiu Vîntu în acţionariatul Realitatea Media. Mai precis, cei doi deţin 82% din Bluelink Comunicazione Ltd – acţionarul majoritar (86,5%) al Realitatea TV. Citiţi ancheta pe larg AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    pentru ca nu vreau sa mai lucrez in viata mea pentru vintu.
  • aidan aidan
    ma bag si eu ca musca-n lapte, ca sa nu zic varianta aialalta cu partea dinapoi a calului. lucrez intr-o televiziune de 36 de ani. orice sedinta am avut cu redactorii sefi in acesti multi ani n-a avut vreo rezolvare.NICIDATA! ce intrebari sa pui unui om care a fost obligat sa se prefaca ca stie ceva pentru a mai minti cateva zile niste angajatii nervosi pe care-i apasa ratele si mizeria vietii de zi cu zi? cei care sunt cu banul trebuie sa vina si sa vorbeasca! fetele alea cred ca s-au simit ca dracul dar n-au avut de ales! li s-a trasat sarcina! ce sa le intrebi pe ele? stiu ele ce-au de gand elan, gusa, maricel cel din puscarie si luca dosar penal? NU! ce atitudine sa iei si fata de cine?
    daca doar amaratul de la tehnic a vorbit, matale ce-ai facut? site-urile de asta au aparut: sa se poata descarca tensiunile adunate in bietii oameni. nu spun ca afli mari si covarsitoare adevaruri! bun si anonimatul la ceva.va tin pumnii oameni muncitori ai realitatii! stiu ca nu voi faceti acolo politica ci patronii vostri. viata mea din tvr m-a invatat sa aleg bobul de neghina si sa nu acuz niciodata angajatii pentru culoarea politica a patronilor lor. sa va ajute al de sus sa se termine cu bine! desi am salariul inghetat din 2006 si sunt un sarantoc in acceptia celor imbogatiti dupa revolutie am capacitatea empatica de-a intelege necazurile celor nevinovati.cat si saracia lor.
  • SOV SOV
    @suparat 1.Daca tot esti asa suparat de ce nu ai cerut precizari suplimenatre la sedinta.Din cate am auzit nu am vb decat un amarat de la tehnic.In rest lumea aplauda.Ala de ce o fii avut curajul sa vb?Pt ca poate are salariu de c..at si nu mai poate traii dar tu poate din salariu tau te descurci chiar si 2 luni.Hai sa nu mai vb pe site-uri si sa fim in stare sa luam atitudine la acele sedinte INTERNE.Nu crezi ca ar fi mai bine?
  • plutonieru plutonieru
    @kiko - auzi, daca esti tu asa destept/desteapta in cap, de ce n-ai ramas ca sa fii tu redactor sef? Sau iti ascunzi luminitzele din ochi si mergi pe burta, sa nu te puna cineva far calauzitor?
  • suparat suparat
    sedinta... cam pompos spus ! adunare de pacalici, da. da. o sa primiti salariile pana joi. greu de crezut. oare de ce ? si toate astea venite din gura cui ? madalina radulescu - salariat, carmen ungureanu - salariat.
    ce garantii poate da un salariat altui salariat. daca venea din gura vreunui patronactionarcreditoradministrator-judiciar... poate mai credeam, dar asa... vorbe, vorbe, vorbe ! nu mai cred nimic ! absolut nimic ! si daca joi nu intra salariile ? ce se intampla ? inca o sedinta. parca vad, madalina radulescu - salariat si carmen ungureanu - salariat impartind coliva pentru decedata "realitatea tv". smecherii de patroniactionaricreditoriadministratori sunt plecati in concedii, nu au timp de maruntisuri si prostioare, de ce nu vine elan sau gusa sau reprezentantul "expertinsolventa" sa spuna ce ganduri au... le este frica ? nu le face nimeni absolut nimic. oricum se comporta de parca nu ar fi afacerea lor. mai mult le pasa salariatilor de realitatea tv decat lor. vedem joi ce mai nascocesc, ca de dat bani... vad ca niciunul nu se inghesuie.
  • D.C. D.C.
    @kiko - Carmen Ungureanu munceste foarte mult si nu prea ai ce sa-i reprosezi. E un sef ok, care lasa multa libertate subordonatilor, si o persoana in regula. Rar gasesti asa un om corect si deschis ca ea. E nedrept sa fie luata peste picior aici.
  • pop ana pop ana
    Precizati, precizati... Totul contra cost.
  • kiko kiko
    ungureanu, redactor sef la realitatea... brrrrr... bine ca am plecat de acolo la timp...
  • Mircea Mircea
    Dacă validează CCR-ul referendumul, nu mai iau nimic. Au muncit degeaba in ultimele saptamani...

Trimite un comentariu

sus