Skip to main content

15 August. Izbaşa, cea mai mediatizată în online. Protest cu telecomandă pentru TVR Cultural

 

Publicitate

Cea mai menţionată în online. Sandra Izbaşa este cea mai mediatizată sportivă română în mediul online pe durata Jocurilor Olimpice (JO) de la Londra 2012 cu peste 3.700 de apariţii, potrivit unei analize realizate de Mediafax Monitorizare pe durata competiţiei, 27 iulie-12 august, scrie Adevărul.

A doua cea mai mediatizată sportivă este tot din echipa de gimnastică, Cătălina Ponor, cu 3.200 de apariţii. Alina Dumitru este a treia sportivă în clasament, cu peste 2.600 de apariţii, fiind urmată de Alin Moldoveanu (2.174 de apariţii), Corina Căprioriu (1.540), Roxana Cocoş (1.154 apariţii) şi Răzvan Martin (1.116 apariţii).
Sandra Izbaşa, cea mai mediatizată sportivă de la Olimpiadă


Protest cu telecomandă. Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate - ARCEN organizează joi, de la ora 19.00, în faţa Ateneului Român din Bucureşti Protest cu telecomandă. Un protest împotriva desfiinţării TVR Cultural, scrie Mediafax.

Protestul faţă de desfiinţarea TVR Cultural se va desfăşura de la ora 19.00 până la ora 19.30, în faţa Ateneului Român, iar simbolul protestatarului, susţinător al TVR Cultural, va fi o telecomandă.
"Protest cu telecomandă" faţă de desfiinţarea TVR Cultural, joi, în faţa Ateneului Român


De la BBC, la New York Times. După nouă luni de căutări, publicaţia New York Times l-a numit ca director executiv pe fostul CEO al BBC, Mark Thompson, notează Adevărul.
Unul dintre obiectivele lui Thompson este să sporească vânzările şi să mute accentul pe mediul online. Abonările prin Internet la ziar au dus la o creştere a tirajului cu 73% într-o perioadă de şase luni, până în martie anul acesta.
New York Times şi-a desemnat noul CEO: Mark Thompson


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus