Skip to main content

24 august: Lupta pentru controlul internetului a devenit critica

 

Sursa foto: Digi24 LUPTA PENTRU CONTROLUL INTERNETULUI. Dacă planurile de a pune spaţiul virtual sub controlul unei agenţii discrete a ONU reuşesc, cenzura statelor asupra web-ului va fi consacrata la nivel global, scrie HotNews.ro, care citează The Guardian.

Publicitate

În luna decembrie va avea loc în Dubai summitul Uniunii Internaţionale aTelecomunicaţiilor, o agenţie a ONU care vrea să adauge reglementarea internetului pe lista atribuţiilor sale, scrie într-un comentariu pentru publicaţia britanică John Kampfner, jurnalist si consultant extern al Google.

Unul dintre locurile de desfasurare a dezbaterilor este Forumul pentru Guvernarea Internetului, care, de la momentul infiintarii din 2005, a adus la un loc guverne, companii mari şi mici din sectorul privat, oameni din mediul academic şi membri ai societăţii civile, scrie The Guardian. Reuniunea din acest an va avea loc în noiembrie în Baku, capitala Azerbaidjanului.


The Guardian: Lupta pentru controlul internetului a devenit critică

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    @kiko-dar cum o sa stie care suntem telepati si care nu? sau ne dau tutoror cu bata in cap, asa,sa fie! la 2 telepati cad si vreo trei normali. victime colaterale!ce conteaza!
  • kiko kiko
    simplu, o sa angajeze echipe de mardeiasi si o sa iti dea cu bita in cap pe strada ca sa nu mai comunici nici prin telepatie.
  • aidan aidan
    ii frige la pipota ca oamenii pot comunica atat de repede si mult fara ca ei sa stie tot!ce bine le era cand dadeau o ordonanta sa nu mergem mai mult de trei persoane pe strada!disperati sa controleze! natura insa nu se va lasa! urmatoarea etapa a omenirii dupa ingenuncherea netului: telepatia!pe asta cum o vor controla?

Trimite un comentariu

sus