Skip to main content

27 August. Bendeac se desparte cu scandal de Antena 1

 

Publicitate

Actorul Mihai Bendeac a scris pe Facebook despre planurile sale de viitor, dar şi despre colaborarea cu Antena 1, la care a renunţat pentru a se ocupa de alte proiecte şi care i-a adus un proces, potrivit Click!. În replică, reprezentanţii postului de televiziune au emis un comunicat oficial în care se precizează că Bendeac trebuie să plătească sumă de 1.300.000 de euro daune pentru ruperea contractului.
Realizatorul emisiunii "În puii mei" a scris pe Facebook: "Colaborarea mea cu Antena, odată cu decizia de a mă retrage din formatul pe care l-am creat, a ajuns în stadiul de proces. Nu vreau să comentez mai mult. Le mulţumesc pentru colaborare, aşa cum a fost ea, şi drum bun".


Răspunsul oficial al Antenei 1: "Antena 1 a luat act de afirmaţiile "creative, dar mai ales tendenţioase" ale lui Mihai Bendeac din mediul online.
Având în vedere deciziile acestuia din ultima vreme, Antena 1 îi mulţumeşte şi păstrează amintiri frumoase privind colaborarea de până acum, dar, în acelaşi timp, va aprecia plata daunelor în valoare de 1.300.000 de euro pe care Mihai le datorează conform contractului semnat.
Mihai Bendeac a dat de belea. Antena 1 îi cere 1,3 milioane de euro despăgubiri


Jurnalistul Valentin Davidoiu, coordonatorul transmisiilor live ale posturilor Antena 1 si Antena 3, a murit la vârsta de 32 de ani, în urma unui infarct, scrie HotNews.ro.

Trupul neînsufleţit al jurnalistului este depus la Biserica Cuţitul de Argint - Barbatescu Nou. Înmormantarea va avea loc marţi la Cimitirul Străuleşti.
Jurnalistul Valentin Davidoiu a murit la 32 de ani, in urma unui infarct


Una dintre fiicele magnatului media Rupert Murdoch, Elisabeth, a criticat de două ori în tot atâtea zile acţiunile şi atitudinea fratelui său James Murdoch pe parcursul crizei provocate de scandalul interceptărilor telefonice ilegale comise de News of the World, scrie HotNews.ro. Elisabeth Murdoch a declarat vineri, în cadrul unui eveniment media desfăşurat la Edinburgh, că James - care a condus News International, divizia britanica de presa a grupului News Corp - ar fi trebuit sa se retraga din pozitia sa in momentul scandalului.
Ea a confirmat, vineri, ca anul trecut a cerut demisia fostei directoare a News International, Rebekah Brooks si ca James Murdoch ar fi trebuit sa se retraga din pozitia de conducere pe care o avea in cadrul News Corp si din care superviza inclusiv activitatile diviziei News International, potrivit sursei citate.
Dispute in familia Murdoch dupa scandalul News International. Fiica magnatului media: Profitul fara scop este reteta dezastrului


Realizatorul TV Mircea Badea a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce vineri, pe autostrada Bucureşti - Ploieşti, a fost prins conducând cu 162 de kilometri pe oră, au declarat oficiali din Poliţia Română, scrie Adevărul.
Maşina lui Badea a fost surprinsă de radar cu această viteză în dreptul kilometrului 21, pe sensul spre Ploieşti, potrivit aceloraşi surse.
În plus, realizatorul TV a primit nouă puncte amendă, în valoare de 630 de lei.
Mircea Badea a rămas fără permis! Cu ce viteză conducea


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nina nina
    Vina lui Bendeac sau a Antenei??? Cert esta ca orice argument legat de Antene este un scandal ! Totul se rezuma la bani!
  • Zakiro Zakiro
    Bendeac de oriunde pleaca, o face cu scandal, asa s-a intamplat si cand a plecat de la Prima TV
  • aidan aidan
    @kiko, ma uimesti! asa l-am perceput si eu pe bendeac!m-am indragostit de el ca actor cand era in gasca mondenilor si m-am cutremurat cand umbla epilat si gol pe post de noemi tarvestitul!sau cu patratele pe burta ca nu stiu care cantaret! dar mi-am mai revenit la parodiile cu sergiu nicolaescu.alea cu mainile curate.daca va fi tinut in frau de un regizor s-ar putea sa ne mai distreze,din nou, copios.
  • din Timisoara din Timisoara
    Voi, Antenele va plangeti acum de el dupa ce l-ati promovat cu toate hibele si ati demoralizat tara, ba chiar vi-ati batut joc de oameni, chiar daca au fost facute in "pamflet".RUSINE! RUSINE!


    Cat despre BENDEAC, ca actor are carisma, dar este si un neobrazat, nu se respecta pe el insusi si se preteaza la mizerii. Parerea mea e ca nu trebuie promovata o astfel de atitudine josnica. Sper sa dispari cat mai repede de pe sticla. PA!
  • Valy Valy
    Nici din a mea!
    Cred totusi ca-i in stare si de umor adevarat.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    am auzit ca, pe blogul lui, ii denumeste pe agentii care i-au suspendat permisul de conducere - "boschetari rutieri". si ii ameninta cu judecata...
  • Ion B. Ion B.
    Antenele vor sa faca bani din orice, se pare. 1,3 milioane de la Bendeac asta, nu ar fi rau deloc! Foame mare prin Intact ....
  • Icar Icar
    Spagatistu', de cand si-a infipt penele in fund, are impresia ca poa' sa zboare.
    Bine ca nu a facut accident, la viteza aia mai nenorocea cateva familii. Dupa modelul prietenului Huidu. Viteza si grandomania nu tin cont de preferintele politice.
  • kiko kiko
    pe bucuresti ploiesti e limita de 100... mirciulica e mai presus de lege si de oamenii de rind, el merge cu 162... bineinteles ca nu e el de vina, basescu l-a filmat cu radarul si colonelul turcescu i-a plicat amenda... iar boc mai mult ca sigur i-a apasat pe pedala de acceleratie...
  • kiko kiko
    m-am uitat la bendeac cind era la mondenii, imi placea de el, umor de calitate, poante bune. l-am urmarit si cind s-a mutat la antena si am ramas surprins de umorul grobian si mitocanesc pe care il promova, de vocabularul bulevardier si de nesimtirea pe care o afisa cu tupeu. de atunci nu il mai urmaresc. din partea mea, antena nu a pierdut nimic daca nu il mai are in grila pe zevzec. astept cu interes sa vad de unde plateste daunele cerute.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Mirciulica, da' ce grabit erai...rusinica sa iti fie!!!
  • mariana mariana
    da cine plinge dupa scafirlaul asta de bendeac? un scalimb ca asta nu poti sa-l urmaresti numai daca ai 2 3 clase si alea facute cumva la haznaua3.
  • Horea Horea
    " Bendeac se desparte cu scandal de Antena 1".

    Din partea mea, nici un regret.
    N-am urmarit nici o emisiune cu scălâmbăielile lui Bendeac.

Trimite un comentariu

sus