Skip to main content

Biroul directorului Realitatea TV, sigilat. Aproximativ 150 de oameni fără salarii plătite

 

Publicitate

Războiul pentru Realitatea TV continuă. De vineri, biroul directorului Realitatea Media, Sorin Enache a fost închis, iar pe uşă a fost aplicat un sigiliu.

Până la ora redactării ştirii, Sorin Enache nu a putut fi contactat.

Pe de altă parte, aproximativ 150 de oameni de la Realitatea TV nu şi-au primit încă salariile restante. De ce? Cei 150 sunt înregistraţi pe o altă firmă, nu pe Realitatea Media.

În această dimineaţă, Florin Bercea, administratorul special al Realitatea Media, a anunţat într-o şedinţă că nu va plăti salariile pentru cei anagajaţi pe altă firmă decât Realitatea TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • siri siri
    Cucu, dragiilor! Unde ati disparut????
  • Kirica Kirica
    @magazinterapeutic, unul care stie, iris, fost coleg .... si alte nickname-uri care le-ai folosit.... :) te-as sfàtui la o terapie a bunelor maniere, care nu e aceealasi lucru cu ceea ce sustii tu... o micà relaxare, de exemplu càteva sedinte de yoga. O zic pentru tine si nu ca sà iau apàrarea sefiilor tài. Personal, dacà as avea unul care sà stea pe .net toatà ziua ca sà-si injure sefii si sà facà polemicà, l-as da imediat afarà. Roagà-te doar sà nu mà nimeresti la vreun interviu de muncà... ràmài somer pe viatà.
  • Ion Ion
    @nici nu mai conteaza Stau linistit dacà o spui tu. Atàta pagubà sà fie! Pànà ce, cei ca tine, dau de geniu pustiu unor profesionisti, realizez cu cine am de a face. Màncàtoriii!!!! Mai citeste, poate te mai roade un picut! Nu o spun eu, ci altii.
  • Miruna Miruna
    Cine iti spune astfel de tàmpenii, vrea doar sà te provoace. Nu inseamnà cà dacà unii sunt educati, sunt si "pupà in ...". Din pàcate tu nu ai idee despre ceea ce spun. Educatia nu e un aspect care te caracterizeazà, invidiosule!
  • kiko kiko
    bai, dar cind s-a intors raduleasca asta in realitatea ca vindea yale si clante intr-o vreme?
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    nu e noroc a stiu unde sa linga. Cand a fost la Curentul a fost vinovatul moral pentru moartea marelui jurnalist Anton Uncu si pentru falimentarea cotidianului Curentul la acea vreme. Un om de doi lei fara coloana vertebrala si respect pentru valoare conducea un ziar de un asemenea calibru !!!
  • nici nu mai conteaza nici nu mai conteaza
    ce televiziuni a facut nedelcu?... nici una iti spun eu....este un profitor care l-a copiat pe fostul director MIHAI SORIN chiar depasindu-l in parsivenie si minciuna. el nici macar nu era in stare sa mentina pe linia de plutire regia din casa presei facuta de ovidiu popescu...asa ca mai terminati cu nedelcu asta ...geniu pustiu
  • unul care stie unul care stie
    Da, Catalin Popa e un impostor. A ajuns director fara sa faca un reportaj ca lumea in viata lui, fara sa lase vreo dara prin presa. Viata acestui baietas e un noroc continuu...
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    multam de informatia legata de Catalin Popa. Ma intreb cum oare o astfel d ejigodie se poate aciua pe linga patroni? CUm nulitatea asta care si spune jurnalist poate sta linga oamenii cu bani si cum ii pacaleste ca s aii dea si lui un os de ros? Greu d einteles. Dar cum nu ii merge mintea decat la lins si pupat dosuri incerc sa nu ma mir...pacat ca minjeste prin felul sau de afi meseria d ejurnalist !
  • aidan aidan
    unde, in ce lume din europa o televiziune continua sa produca si sa acopere orele de transmisie fara sefi si fara salarii? trecand peste situatia dramatica,angajatii de la editorial si tehnic merita tot respectul! uite, cum se poate fara sefii aia platiti mult peste cat merita! ati devenit un paradox, functionati fara factorii de decizie. prin deductie logica,se poate fara factorii de decizie! e rau la voi si de voi, dar peste necazuri ati demonstrat cat de capabili sunteti! si mi se falfaie ca ati fost obligati, de catre cei care acum nu mai sunt,sa faceti cand o politica editoriala cand alta! ati alergat, ati transpirat, lesinat de frig sau cald in aceeiasi masura si sub vantu si sub elan. stiu ca cei care muncesc nu fac politica. daca ar face, N-AR MAI MUNCI! ar deveni sefi si ar sta pe net si la cafea.as zice si la telefon de unde le vin comenzile politice!toata consideratia mea pentru niste frati de suferinta. doar si eu lucrez in tvr. alta laba trista!
  • hun hun
    nu are nimeni curajul, ca se gandesc sa nu ajungem in strada... oricum suntem TERMINATI
  • goga goga
    da-l dracu de WC-eu, ca imediat nu mai am la ce-l folosi... se va alege praful de noi... mai avem 2 saptamani pana la METASTAZA, pardon, SFARSIT
  • Ion Ion
    mai draga, daca avem salarii mari... traim bine... daca dam FALIMENT ne ia dracu... oricum suntem ca si vanduti dracului
  • Dan Dan
    ne ducem dracului cu picioarele inainte... trist sa ajungem in strada..
  • Dan Dan
    ce televiziune fac ei? nu vezi ca abia mai traiesc... mai au cateva saptamani pana la FALIMENT

Trimite un comentariu

sus