Skip to main content

Biroul directorului Realitatea TV, sigilat. Aproximativ 150 de oameni fără salarii plătite

 

Publicitate

Războiul pentru Realitatea TV continuă. De vineri, biroul directorului Realitatea Media, Sorin Enache a fost închis, iar pe uşă a fost aplicat un sigiliu.

Până la ora redactării ştirii, Sorin Enache nu a putut fi contactat.

Pe de altă parte, aproximativ 150 de oameni de la Realitatea TV nu şi-au primit încă salariile restante. De ce? Cei 150 sunt înregistraţi pe o altă firmă, nu pe Realitatea Media.

În această dimineaţă, Florin Bercea, administratorul special al Realitatea Media, a anunţat într-o şedinţă că nu va plăti salariile pentru cei anagajaţi pe altă firmă decât Realitatea TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    mare paguba de salarii... macar sa scape de faliment, asta e cel mai important... e o televiziune f. obiectiva si ar fi mare pacat daca s-ar intampla o catastrofa
  • OO OO
    Cine are 'tupeul obraznic" de a spune face to face unor sefi exact ce se vorbeste pe situri de genu' asta, merita recunostinta noastra pe viata! Am zis!
  • fost coleg fost coleg
    Cu Madalina Radulescu am lucrat la Romantica. Nu poti spune ca e incompetenta atata timp cat nu facea nimica. Doar pe net toata ziua si la tigara. Si parea de treaba pana cand dintr-o data ne-a dat pe toti afara si ea s-a pus sefa la Realitatea. Zero barata si n-a auzit nimenea de ea. Sa arate careva un reportaj sau o stire macar facuta de ea. O impostoare si o piloasa.
  • inside inside
    draga elena, presupun ca din WC cugeti acum... si nu-i mai da dreaq de bani, ca asa v-ati motivat alegerea cu cateva luni in urma, cand ati decis sa lucrati pentru un patron cinstit! Si vorba ta, da-i dreaq de bani...
  • Tache Cristian Tache Cristian
    Perfecta concluzia Sergiu.
  • Homo Tehnicus Homo Tehnicus
    Daca tot le-a sigilat birourile oamenilor lui Enache de ce nu ii scoate Bercea Mondialu la plimbare si pe ailalti sefi? Toti o freaca de pomana si postul merge si fara 3-4 insi care oricum nu fac nimic si si-au batut joc de noi. Berceo bai Mondiale trimite-i la plimbare omule. Noi ne vrem salariile omule ca avem copiii si nu ne arde de astia care au vrut sa te faca. De la Elan e clar ca nu mai pupam nimic.
  • Iris Iris
    Ai dreptate, Elena, eu uitasem de Bugnar ca fiind un lingau cu state vechi in aceasta meserie. Mai sunt si altii, tot lingai si non valori da' care nu merita specificati aici.
    Bugnar avea 2000 de euro salariu net, plus ca si-a adus moldoveanca la meteo (o penibila la televizor dupa cum vedeti si voi). S-a facut si cat o femela elefant gen Antofi....hihihi.
  • elena elena
    NU va mai plangeti, aveti WC - uri moderne cum zicea GABI BUGNAR, restul nu mai conteaza da i dreaq de bani daca aveti WC uri ce va mai trebuie bani . Traiasca WC ul BUGNAREEEEEEE.
  • soitu soitu
    magazinterapeutic, le linge pe ale lu' Ghiţă. După ce a trait pe seama lui Vantu 10 ani, il face pe fraierul asta acum. Elegant :)
  • Didi Didi
    Sunt fericita ca nu o sa-i mai vad fata de bovina ranita a lui Antofi,care tuna si fulgera orice i-ai spune...O fericire marunta ce-i drept.De ceilalti imi pare rau!
  • scarbit scarbit
    Breaking news la Realitatea Tv! Sefii penibili de la Realitatea Tv au descoperit vinovatul pentru care angajatii nu isi primesc banii! El se cheama Bercea. Florin Bercea!
    In disperarea lor, ei dau vina pe un om care nu are habar ce s-a intamplat inaintea venirii lui la Realitatea Tv. Ce sa vezi? Bercea, pus administrator special la Realitatea Media s-a trezit ca trebuie sa plateasca inca 170 de oameni care,stupoare!?, nu mai figurau in acte ca angajati ai Realitatii!!!
    La salariile voastre colosale, pentru care doar frecati menta ar fi trebuit sa fiti in stare sa scoatei o explicatie mai plauzibila!
    Vinovatii pentru aceasta situatie jenanta sunt: Elan, Sorin Enache, Cristian Coman (care si-a luat talpasita in timp util de la Realitatea, stiind foarte bine ce va urma!), Carmen Ungureanu,Madalina Radulescu,Catalin Ilie! Aceasta gasca infecta a pus atatia oameni cinstiti intr-o situatie ingrozitoare! Cred ca e cazul ca pe ultima suta de metri sefii astia sa aiba o bruma de decenta si sa vina sa le explice angajatiilor cum s-au jucat cu soarta lor!
  • sergiu sergiu
    Dragii mei, e foarte trist ca voi sunteti "JURNALISTI" in tara asta! Sa ma astept de la voi la anchete,investigatii ,dezvaluiri cand voi NU AVETI HABAR ce se intampla in curtea voastra?!
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    papagalul ala de Catalin Popa care a falimentat ziarul Curentul a lui Vintu mai linge blidele pe la Realitatea TV?
  • Raitaru Raitaru
    Nu doar biroul lui Enache e sigilat. Mai sint sigilate si cele de la HR, Contabilitate, Juridic, biroul lui Chirica/ Elan si inca vreo doua. A si sa nu uitati ceea ce stiu toti deja ca Garda Financiara e in control incepind de ieri.
    Sint unii pe aici care il lauda pe Enache. Nu uitati ca el si alte "genii" precum Coman, Negulescu, Ilie, Ungureanu, Radulescu, inclusiv milionarul Sergiu Toader v-au adus in situatia asta. Pai daca esti mare om de tv nu ai rating de 0.8! Fara voi, ei nu ar avea cate 7-8.000 euroi/ luna, nu ar avea BMW-uri, Peugeot-uri si nu ar freca menta toata ziua la tigara si pe net! O fi bine sa fii platit ca sa te uiti toata ziua pe net?> Daca erau cinstiti nu va obligau sa semnati cu Alternative Media Solutions, asta dovedeste ca sint fara scrupule. Daca erau asa de buni nu ajungeati la ratingul asta minuscul. Nu se poate sa ai 0.5 - 0.9 si sefii cei mari sa ramana in functii + sa urle si sa dea lectii. Si-au adus toti pilosii in Realitatea TV, sint o gasca ce taie si spanzura. Sefii o freaca si reporterii alearga de le sar capacele la 40 grade fara aer conditionat in masini si pun benzina pe banii lor. Unde mai e ca la Realitatea, vezi acelasi reporter vorbind despre incendii, caderea leului, pe justitie si pe alegeri? In post e o atmosfera de cacao, nu sint subiecte si toti bat campii cu live-uri de doi lei pt ca nu-s idei. Cineva trebuie sa-i dea afara pe toti astia si sa schimbe ceva in post, asa nu mai merge sa dai mereu si mereu vina pe la rating si tu sa ai in prime time numai abureala si plictiseala.
  • kiky kiky
    Lasa Antofi ca-ti deschizi o shaormerie si vei fi shaormerista sefa

Trimite un comentariu

sus