Skip to main content

Conducerea editorială a postului Realitatea, schimbată complet

 

Mai mulţi şefi din zona editorială a postului Realitatea TV au fost schimbaţi de Mura Frînculescu, noul director executiv al staţiei, potrivit unei comunicări interne, trimisă astăzi angajaţilor postului. Este vorba despre Mădălina Rădulescu, Carmen

Ungureanu şi Sorin Kosz. Potrivit informării, „atribuţiile lor au fost

preluate de către ceilalţi colegi din conducerea departamentelor


respective.”

Totodată, a fost înfiinţat un Consiliu Editorial responsabil de coordonarea zilnică a activităţii editoriale ce are următoarea componenţă: Carmen Ghita, Bebe Nicola, Vera Secrieru, Cristi Marin, Dan Duca, Raluca Fintea, Bianca Oanea, Costi Rogozanu, Cristian Nedelcu, Ada Dumitrescu.

Comunicarea integrală, în continuare:

Stimati colegi,

Va informez asupra urmatoarelor:

1. Conform deciziei directorului executiv Mura Frinculescu, incepand de
azi, 21.08.2012, colegii nostri Madalina Radulescu, Carmen
Ungureanu, Sorin Kosz au fost revocati din functiille de coordonare editoriala pe care le detineau, urmand ca atributiile lor sa fie preluate de catre ceilalti colegi din conducerea departamentelor respective;

2. In consecinta, componenta Consiliului Editorial responsabil de
coordonarea zilnica a activitatii editoriale este: Carmen Ghita, Vera Secrieru, Bebe Nicola, Cristi Marin, Dan Duca, Raluca Fintea, Bianca Oanea, Costi Rogozanu, Cristian Nedelcu, Ada Dumitrescu; aceasta
componenta poate suferi modificari, in functie de discutiile dintre directorul executiv Mura Frinculescu si fiecare dintre membri Consiliului Editorial;

3. In cursul zilei de maine, va voi comunica solutia rezolvarii situatiei colegilor ce nu au statutul de angajati ai Realitatea Media SA, urmand sa demaram apoi procedurile legale.

Cu stima,
Florin Bercea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unpicnedumerit unpicnedumerit
    cristian nedelcu e cumva ing.nedelcu,directorul tehnic?in consiliul editorial?sigur e altcineva cu numele identic.sau nu?:)
  • om de media om de media
    ha, ha, costi rogozanu, cea mai joasa, mica si inepta persoana din media care poate exista.banuiec ca ceilalti care au acceptat compania(nu-i cunosc) sunt la fel, ca doar rudele nu ni le alegem, in rest.... cu el audienta realitatii va depasi audienta oricarui post neinfiintat inca. ha, ha.
  • adriana adriana
    Si ce e asa rau sa fim pe locul 11 in audiente?
  • anca anca
    nu cred ca este o mare nenorocire ca au fost schimbate 2 persoane
    care au adus postul unde este in acest moment ca audienta ,cred ca indiferent de Gusa,Enache,Bercea si alte nume vehiculate este o mare problema a acestui post care a fost mult timp nr 1 (evident ca televiziune de stiri)si care acum pierde in permanenta audienta .
  • kiko kiko
    cum, bre, profesionista ungureanu a fost schimbata din functie?
  • crenguta crenguta
    "pana ieri se vor da bani" sau "pana ieri se vor da banii"? e vorba doar de un singur i, sa nu fim rai cu Zmii.
  • reporter reporter
    a-ți? zmil, treci din nou la școală!...
  • Zmii Zmii
    E dragi colegi incepe ceea ce am dorit sa nu se intample. Acum sa va vad pe cei care nu a-ti dorit sa purtati acea simbolica banderola alba in sem de protest fata de colegii dvs care muncesc fara salariu ce veti face. Si fiti siguri ca se vor mai face schimbari.Acum aveti motiv sa aplaudati la sedintele in care sunteti mintiti ca "pana ieri se vor da bani".
    Incepe "Gusetizarea".Dar nu este o problema sunt destui pupincurisi.

Trimite un comentariu

sus