Skip to main content

Conflictul Guşă - Elan, faza pe bodyguarzi. Poliţia a controlat firmele de pază de la Realitatea

 

Publicitate

Maşini de poliţie la sediul Realitatea. Ieri, două maşini de Poliţie au fost văzute în faţa sediului de la Willbrook al postului de ştiri.

Ce a căutat poliţia la Realitatea TV? Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Poliţia a analizat contractele firmelor de bodyguarzi cu Realitatea TV.

De ce era nevoie de acest control?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, acţionarii Realitatea TV au propus un nou administrator special în locul lui Florin Bercea: Raluca Bădiţoiu (fostul director financiar al Realitatea TV).

Conform aceloraşi surse, Raluca Bădiţoiu a ales, cu două zile în urmă, să renunţe la firma de pază de la Realitatea TV (adusă de aripa Cozmin Guşă - Liviu Luca) şi a ales o altă companie de bodyguarzi: BGS.

Poliţia a fost chemată să verifice situaţia pentru că firma de pază nu a cedat locul BGS.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ANGEL ANGEL
    Milea, frate, nu mai vorbi din exterior!!! Vino 2-3 zile4 si stai printre noi si dupa aceea veniti si vorbiti!! Salut
  • da/nu da/nu
    Din nefericire ai dreptate ... si mai sunt vreo 2 cu agende personale pe la partide, dar oricum te-ai uita la TV continutul Realitatii este de departe cel mai echilibrat. Revenind la comentariul tau, inca nu am gasit explicatia prezentei lui madam cretuleasca in media in general si cu atat mai bizar la TV?!?
  • un observator un observator
    Sa fim seriosi! Oamenii sunt fricosi, vin ca oile la munca tot sperand ca isi vor lua banii. Daca nu ati fost uniti sa le dati o lectie la REFERENDUM, acum degeaba amenintati! Apropo,ati mai avut o sansa - MECIUL DE ASTAZI, DINAMO- BARCELONA! Putin negru pe post poate ii trezea pe sefii vostri!
  • stres stres
    deontologule nu il regreta pe vantu...in spatele lui gusa&co cine crezi ca e?
  • altul altul
    E uite ca sa imputit treaba.
    Daca elan sau gusa nu da bani la TOTI marti realitatea se va inchide.
    Si asta nu este o amenintare este exact ce gandesc multi dintre angajati.
    Si mai mult decat atat este posibil sa o ia pe cocoasa uni din conducere.
  • Nutzu Nutzu
    Fratilor, toti oamenii lui Enache au fost dati afara. Toti astia cu care se faceau potlogariile au disparut. Enache insusi a disparut., i s+a sigilat biroul si i s+a schimbat yala. E o lipsa crasa de respect fata de noi sa nu ni se spuna nimic. E penibil.
  • deontologul deontologul
    Imi pare foarte rau de profesionistii de la Realitatea Tv, de oamenii care nu au stat in posturile caldutze de la Casa presei, in furaciunile lui Ghitza Securistul' si s-au chinuit sa puna, din nou, PRIMA TELEVIZIUNE DE STIRI pe picioare! Din pacate, cand vin cretinii la conducere se alege mereu prafu de munca oamenilor cinstiti! va spun sincer,am ajuns sa-l regretam pe Vantu!
  • Sandu Sandu
    NU o sa dispara realitatea, ci o sa CRAPE... vai de someri... vai de ei
  • ale ale
    petrica esti pe langa subiect!sau esti unul din aia care zic ca daca e canicula e vina lui basescu?
  • mihail mihail
    Se pare ca ai fost putin plecat de nu sti ca dna Cretulescu in campania din 2009 a fost in echipa lui Geoana sub comanda lui Ponta.
  • Tache Cristian Tache Cristian
    Cataline, otravit mai esti. Nu mai ai nicio sansa. Psihiatrul, tata...
  • Robert Robert
    Din pacate se repeta scenariul de anul trecut, cu Gusa in rolul lui Ghita si Elan in rolul lui Sorin Ovidiu.
  • Insider Insider
    Degeaba sunt unii care isi fac corect meseria si pun suflet la Realitatea TV. Tatulici ce mai cauta printre noi? Un smecher mare de tot, care a girat Caritas-ul si a carui nevasta face business de recuperari cu Camatarii. P-asta nu-l vede chiar nimeni? E corect asa?
  • Catalin Catalin
    Da corect!, stai sa vezi cum Antenele 1, 2, 3 se vor transforma brusc intr-o balega pufoasa cand vor incepe antenisti sa pupe cururile usl-ului se va transforma in B1, RTV nici nu exista nici dracu nu-i baga in seama, dupa ce ca sunt hoti mai sunt si tampiti, b1 sau basescu tv nimic. TOATE TV ASTEA MENTIONATE MAI SUS PLANG DE MILA ROMANILOR, ASTA-IARNA CAND REALITATEA TV(SINGURA STATIE DE STIRI DIN ROMANIA) FACEA CAMPANIE DE AJUTORARE A SINISTRATIILOR IN ZAPADA, ANTENA3,RTV,B1 II DUREA IN CUR IN STUDIOURILE CALDE PUPAND CURURILE PUTERII DE ATUNCI SAU DUPA CAZ CELOR CARE URMAU SA DEVINA PUTEREA. PA
  • Catalin Catalin
    Nu stiu ce se intampla daca dispare Realitatea tv, poate sa nu mai avem profesionisti in stiri si se fim obligati sa ne uitam la tampiti balbaiti si pupincuristi gen Antena 3, B1, RTV(astia sunt si hoti nu numai tampiti). Dar stiu sigur ce s-ar intampla daca ar disparea toti idiotii ca tine, Costelusule, ar disparea prostii, comunistii si ciobanii manelisti.

Trimite un comentariu

sus