Skip to main content

EMISIUNE SPECIALĂ. Claudiu Săftoiu, în direct despre restructurarea TVR, la PaginademediaTV

 

Publicitate

ACTUALIZARE. Înregistrarea emisiunii va fi disponibilă în scurt timp.

Claudiu Săftoiu, preşedintele TVR, vine la PaginademediaTV mâine, în direct de la ora 13.00.

Preşedintele TVR va vorbi despre ultimele măsuri luate de conducerea televiziunii publice, printre care închiderea posturilor TVR Cultural şi TVR Info.

PaginademediaTV este transmisă în direct din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

Dacă aveţi întrebări pentru preşedintele TVR, le puteţi formula sub forma unui comentariu la acest articol.

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Andreea Esca, Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Ion Cristoiu, Răzvan Mitroi (redactor-şef al noului post Digi 24), Adelin Petrişor şi Mircea Radu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Este o înregistrare full HD, foarte mare, iar încărcarea ei mai durează puțin.
  • alex alex
    ce o fi atit de complicat sa puneti o inregistrare....
  • Robert Robert
    Cand apare inregistrarea?
  • petruchio petruchio
    si cu teritorialele? cum e?

    multumesc
  • Ionut Ionut
    Buna ziua,

    As avea cateva intrebari punctuale:

    1. TVR da afara oameni, insa pe de alta parte angajeaza. Sunt anuntate vedete noi, noi redactori. Nu ma poate duce asta cu gandul la o curatenie politica?

    2. Domnule Saftoiu, de unde atata ura pentru TVR INFO. Ati fost jurnalist, stiti foarte bine ca aceste costuri de functionare ale postului sunt mici. Domnul Ponta, dupa o emisiune la TVR INFO, spunea pe holuri ca va inchide canalul. Sunt zeci de oameni martori. Avand in vedere ura aceasta , ma pot gandi la o inchidere politica?

    3. Lucia Hossu Longin a vrut de foarte mult timp inchiderea TVR INFO. Sunt legaturi intre doamna Hossu Longin si trustul Intact? Daca dovezi in acest sens vor iesi la suprafata, ce veti face?

    4. Stiti ca in CA-TVR exista un om implicat intr-un dosar penal?
  • Ion Ion
    Fondul de salarii include si colaboratorii ? Cu cat ar scadea fara colaboratori?
  • escu escu
    Ce se va intampla cu emisiunea Danutz Srl ???

    Multumesc !
  • Obiectiv Obiectiv
    @kamara-Daca argumentul ar fi fost unul politic,TVR Info ar fi dainuit peste decenii,clar kamara? Ce partid nu are nevoie de suportul neconditionat media?Argumentul principal este lesne de inteles dar te las pe tine sa-l cauti.Alt argument ar fi,masiva scurgere de bani,chiar si pe salariile pseudo-prezentatorilor de acolo.Pai daca Culcer a angajat in ultima parte a existentei ei pe'acolo pseudo- prezentatori dati afara de pe la alte posturi,cu salarii de 3000 euro(Bucur Adrian-ex B1),doar asa ca sa fie in linie cu celelalte poturi private,inchipuie-ti cati bani se pierd efectiv pe ei.Hai ca e bine sa reorganizeze un pic pe acolo.Bravo Claudiu Saftoiu,keep going!
  • kamara kamara
    Care a fost argumentul inchiderii TVR Info, altul decat cel politic? Daca vorbim de eficienta omaneii de acolo lucreaza ca privat si au reusit sa faca cu 40 de oamnei o tv de stiri ceea ce nu e putin. in plus bugetul era ridicol de mic pt o tv de genul acesta, iar regimul de munca era mai dur ca la privat. stiu pt ca am lucrat acolo. TVR Info era cu totul altceva fata de TVR. inclusiv oamenii, multi cu ani grei in televiziuni private de succes. in acest caz cum se justifica desfiintarea pt ca economia este de 1,3% din bugetul TVR . Ridicol daca ne gandim la bugetul TVR 3 de exemplu.
  • adrian adrian
    Este adevarat ca ca tVR care se pregateste sa dea afara 1300 de oameni doreste sa cumpere optiunea Free To Air pentru Champions League in valoare de 10 mil de euro?


    6 din membrii CA al TVR au facut parte si din vechiul consiliu. practic au luat parte activ la actiunea de devalizare a TVR din ultimii ani. In aceste conditii ce valoare are planul de redresare votat de aceleasi personaje?
  • hamas hamas
    De ce nu faceti publice analiza manageriale in baza carora au fost desfiintate TVR Info si Cultural, canale cu bugete cumulate de 3% din bugetul total al TVR?

    Daca decizia desfiintarii este motivata de eficienta cum va explicati ca TVR INfo canal cu 40 de angajati si fara reporteri proprii, facea fata unor televiziuni similare cu 700 de angajati? Sub aspectul bugetului orivum nu exiata o tv de stiri mai eficienta. ti luati in calcul experienta oamenilor de acolo, majoritatea profesionisti formati in tv-uri comerciale de care TVR zic eu ar avea mare nevoie? De ce ati preferat sa ii disponibilizati si sa nu ii folositi la alte proiecte? Aveti vreo zi de experienta practica in munca de televiziune? Multumesc!
  • victor victor
    TVR-ul va continua sa difuzeze serialele coreene ? De ce pe TVR nu se mai difuzeaza telenovele sudamericane cum se difuzau in anii '90 si care aveau super audienta. Nu cred ca productiile sudamericane sunt asa de scumpe incat sa nu poata fi cumparate.
  • victor victor
    De ce statiile regionale nu se inchid sau macar sa ramana cativa corespondenti. De altfel daca TVR 3 va ramane, regionalele puteau realiza programele pe acesta la numite ore si puteau fi vizionate oriunde de toti telespectatorii. Nu cred ca regionalele sunt asa de viozionate mai ales ca emit doar pt anumite zone sau pe satelit, asa ca daca ar emite pe TVR 3 sigur ar avea mai mult de castigat, doar va aduceti aminte cum in anii '90 regionalele emiteau la anumite ore pe TVR1.
  • Liviu Liviu
    Vor mai exista licitatii pentru diferite emisiuni adresate producatorilor externi ?
  • victor victor
    TVR International poate fi introdus in retelele de cablu si DTH din Romania in locul Culturalului si Infoului ?
    Acum cativa ani in Suceava aveam TVR International pe cablu la UPC dar cand a reaparut gunoiul de otv acesta a fost scos.
    Pe satelitul Eutelsat 16A se va mai schimba standardul de emisie din DVB-S in DVB-S2 de la 1 ianuarie 2013 ?

Trimite un comentariu

sus