Skip to main content

EMISIUNE SPECIALĂ. Claudiu Săftoiu, în direct despre restructurarea TVR, la PaginademediaTV

 

Publicitate

ACTUALIZARE. Înregistrarea emisiunii va fi disponibilă în scurt timp.

Claudiu Săftoiu, preşedintele TVR, vine la PaginademediaTV mâine, în direct de la ora 13.00.

Preşedintele TVR va vorbi despre ultimele măsuri luate de conducerea televiziunii publice, printre care închiderea posturilor TVR Cultural şi TVR Info.

PaginademediaTV este transmisă în direct din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

Dacă aveţi întrebări pentru preşedintele TVR, le puteţi formula sub forma unui comentariu la acest articol.

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Andreea Esca, Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Ion Cristoiu, Răzvan Mitroi (redactor-şef al noului post Digi 24), Adelin Petrişor şi Mircea Radu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Nimeni nu sufla o vorba de studiourile regionale.Ce se aude de aceste studiouri? Vrm detalii despre fiecare in parte. Si aici sunt oameni care stau cate 4 ore la munca pe salarii bune si nici cat sunt la munca nu ac nimic. Ba fac, joaca carti pe calculator, sau alte jocuri...si ziua e gata... Vrem sa aflam ce planuri aveti domnule Saftoiu cu studiourile regionale, si daca aici se vor face reduceri?Si daca dam macar sa fie examinati angajatii si sa plece cei care nu fac mai nimic toata ziua...
  • andy andy
    inteleg motivele pentru care inchideti emisia tvr cultural si info dar nu inteleg de ce vreti sa distrugeti TVR2.acest canal are un public al sau bine definit.daca vroiati sa cresteti acest canal ar fi trebuit intr-adevar ca la tvr 2 sa renuntati la toate emisiunile economice facand loc unor seriale pentru tineri,care ar atrage o audienta consistenta.a face din tvr2-tvr2 cultural este cea mai mare prostie inchipuita.as fi preferat sa inchideti tvr3 si tvr info ,nu cred ca vor plange multi dupa cele 2 canale.noi vrem progres,nu regres.si ar mai fi o chestiune:am inteles ca jurnalul tvr1 va reveni la ora 20:00.va avea conceptul initial-adica intr-o ora sa acopere si jurnalul si talk-show-ul.e pur si simplu obositor sa vezi acelasi subiecte politice,aceleasi fete ale politicienilor tot timpul.iar acest nou jurnal va avea un alt aspect grafic?Multumesc
  • dorina dorina
    Reforma ar trebui sa inceapa asa: taxa obligatorie la TV e facultativa. Si asa dezastrul este stopat. Maxim 500 de angajati, maxim 2 posturi. Dar cine se incumeta sa faca curatenie? Nimeni. Sunt doar operatii estetice, sa fim seriosi. As putea paria.
  • Cristina Cristina
    Daca s-au angajat in ultimii 3 ani la toate cele 7 posturi aferente TVR-ului (TVR1, TVR2, TVR3, TVR Cultural, TVR Info, TVR HD si TVRi) peste 500 oameni (in marea majoritate fii/fiice, nepoti, gineri, fini si alte rubedenii sau pile ale sefilor de servicii, departamente sau chiar directori) si acum se desfiinteaza doua posturi, nu o sa fie un surplus de angajati care vor ... taia frunza la caini....si care vor primi salarii bune in continuare? Cum puteti reduce datoria de 140 milioane de euro daca ii platiti in continuare pe acesti oameni care efectiv stau degeaba?
    P.S. Verificati-i pe cei care se dau workaholici, dar vin la serviciu pe la 12 a.m. si pleaca pe la 16 p.m., nu fac nimic si au salariul de 7000 ron/luna !
  • Manuela Manuela
    1. Ce studii de piata s-au efectuat si ce anume a rezultat in urma lor de s-a hotarat desfiintarea canalelor TVR Cultural si TVR Info? De ce nu se desfiinteaza canalul TVR HD si sa se difuzeze programele HD, alea care sunt, pe TVR 1? De ce nu se desfiinteaza TVR 3? Care sunt argumentele in aceste situatii?
    2. De asemenea, de ce se dau afara 1.500 de oameni? De ce nu 1.200 sau 1.600? Cum s-a ajuns la aceasta cifra? Cum s-a facut evaluarea profesionala care sa determine aceasta masura?
  • Robert Robert
    TVR International nu poate emite si programele speciale pentru care TVR obtine retransmisia doar pe teritoriul Romaniei (filme artistice, seriale, emisiuni concurs sub licenta, etc).
    Pe un canal international nu pot fi difuzate decat productiile proprii TVR care nu fac subiectul unei licente.
    TVR International poate fi si un bun substitut pentru TVR Info, de aceea sper sa il vad si in grilele de cablu.
  • Sorin Sorin
    daca se vor plati toate datoriile*
  • Sorin Sorin
    daca se vor toate datoriilor,ar exista o sansa sa revina in emisie tvr cultural si tvr info?
  • Alin Alin
    Adaugari:
    5. De ce emite TVR international altceva decat TVR1, care e canalul principal? Am fost in strainatate si mi s-a parut subtire de tot ce a prezentat TVR international. Daca e pt romanii plecati, atunci stirile sunt putine. Daca e pt straini, atunci filmele romaneste nu au efect daca nu sunt subtitrate intr-o limba de circulatie.
    6. Am urmarit TVR3. Nu stiu cata lume e interesata de postul asta. Care ar fi target-ul?
    7. Culturalul si Info le urmaresc mai mult decat Taraf si OTV. Nu ar fi o lupta pierduta pentru cei care considera ca manelizarea unei parti din tara e tot mai accentuata (Cultural)? Nu ar fi o lupta pierduta pentru cei care spera la o impartialitate cand vine vorba de stiri (Info)?
    8. Mediul online s-a miscat mai bine decat sticla. A tinut pasul cat-de-cat, dar standardul e inca jos. Interactivitatea e cuvantul de ordine azi in online. La o televiziune de stat cred ca ar fi binevenita o interactivitate profesionista.
  • Sorin Sorin
    ce se va intampla cu emisiunea zon@ it si buletinul de stiri mesager transmisa de pe moldova 1 pe tvr 2?
  • Alin Alin
    1. Cum de televiziunea publica are gauri economice cand are voie sa puna publicitate si in plus sunt platitorii de taxe tv? Adica alte televiziuni n-au luxul taxei de la atatea persoane si, totusi, rezista prin publicitate.
    2. Referitor la taxa. Daca TVR are voie sa emita publicitate si primeste si taxe, dar si subventii de la bugetul de stat (ca altfel nu inteleg cum de a supravietuit cu gauri asa de mari) nu cumva face concurenta neloiala posturilor private, TVR permitandu-si preturi mai mici pe minutul de publicitate?
    3. De ce mi se pare ca in stilul abordat, TVR incearca sa imite PROTV-ul?
    4. De ce sunt promovati si afisati aceeasi oameni, considerati dinozauri? Una e sa ai un om cu o emisiune de calitate si cu traditie (Garantat 100%) si alta e sa tot creezi emisiuni in care sa apara aceeasi oameni, cateodata "târșiți".
    O remarca: TVR pare o institutie incapabila sa tina pasul cu celelalte televiziuni. Oamenii de acolo, daca ar fi sa dispara TVR-ul, nu cred ca si-ar gasi locuri la privati. Ma refer mai mult la cei din management si strategie decat "furnicutele" efective.
  • Robert Robert
    Ce planuri are pentru directia TVR Interactiv?
    Am inteles ca de continut se va ocupa Departamentul Emisiunilor Informative, insa intretinerea siturilor presupune si altceva decat continut.
    Veti pastra situl TVR.ro in actuala formula?
    Vom avea in continuare acces la emisiuni inregistrate? (actualul TVR Plus)
    Aveti in plan un rebranding pentru situl TVRinfo.ro?

Trimite un comentariu

sus