Skip to main content

Viorel Gaiţă, noul farsor de la Kiss FM: „Huidu mi-a spus să vin”

 

Publicitate

Viorel Gaiţă a fost ofertat de către Şerban Huidu, managerul Kiss FM, pentru a realiza o rubrică de farse în cadrul matinalului realizat de Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu şi Oana Paraschiv.

Rubrica va face concurenţă celei realizate de Daniel Buzdugan la Radio ZU, dar va aduce „ceva diferit”, a declarat Viorel Gaiţă într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro.

Informaţia privin venirea lui Viorel Gaiţă la Kiss FM a fost publicată iniţial de tabloidul Libertatea.

Detalii despre viitoarea rubrică de farse, în continuare: 

Iulia Bunea: Cum ai ajuns la Kiss Fm?

Viorel Gaiţă: Eram într-o perioadă între contracte. La Antenă nu se mai ştia mare lucru despre ce urmează, s-a terminat sezonul de farse, şi aşa că propunerea lui Huidu a venit super ok. Eu l-am căutat mai demult, el nu a avut timp, apoi m-a sunat el. Ne-am întâlnit de mai multe ori ca să punem la punct detaliile şi ideea a fost că o să mergem pe un sistem de farse prin telefon.

Cum va fi rubrica?

Pur şi simplu vom suna oameni la întâmplare. Încercăm să fim o variantă la Buzdugan, dar o să fie altceva. Va fi şi cu oameni politici şi din mass-media, la modul că eu voi decupa declaraţiile lor din emisiunile din radio şi TV, le scot din context şi înjgheb un fel de dialog. Folosesc frazele lor ca şi cum ar fi un dialog şi sun oameni obişnuiţi, dar am sunat şi personalităţi.

De exemplu, l-am sunat pe Vadim Tudor şi l-am pus să vorbească cu Becali. Eu m-am prezentat drept şeful de cabinet al domnului Becali. Asta nu s-a mai făcut la noi. I-am sunat pe alţii şi i-am pus să vorbească cu Băsescu. Şi rămâi stupefiat, pentru că oamenii chiar se arată dispuşi să dea sfaturi preşedintelui. Restul sunt oameni obişnuiţi. Sunt farse muncite.

Vei avea şi o emisiune la TV?

Nu ştiu. Nu am primit nicio ofertă de la TV şi chiar nu vreau să fac compromisuri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    Cum l-a chemat Huidu: hai ca de nu te omor ? :)
  • Andreea Andreea
    Imi aduc aminte cu placere de Gaita, din poantele de la ProTv, dar mi-a produs o deceptie crunta cand "s-a vandut" la Cotidianul si scria/vorbea exact ca si Nistorescu si SRS. Asa ca nu-l voi urmari.... Pt mine este inexistent ca om.
  • marius marius
    Gaita avea niste farse super pe Tele7abc. De atunci n-am mai auzit mare lucru de el.
  • vasile vasile
    M, sa nu uiti
  • Stelian Dudaev Stelian Dudaev
    Daca-l mai recruteaza si pe DOD se cheama ca au dat lovitura toamnei
  • vali vali
    Astia de la Kiss sunt expirati rau de tot, pana si Buzdugan a renuntat la farsele astea jalnice de ceva timp. Orice s-ar spune de Buzdugan, Morar, ZU etc, Kiss se adreseaza celui mai "usor" public. Parerea mea, bine ca nici Zu nu sunt prea departe dar raman in limita penibilului.
  • Mircea Mircea
    Penibil !
  • Alexandru Alexandru
    Vrem o emisiune cum era "Gaitele de la miezul noptii" pe vremuri la Pro FM!
  • kiko kiko
    gaita asta nu mai progreseaza deloc deloc... de la generalul store incoace a regresat chiar... iar daca incepe un nou proiect cu ideea "incercam sa fim o varianta la buzdugan", e un esec din start... lumea nu mai gusta tipul asta rasuflat de farse, a apus era buzdugan si jugaru... iar faza cu interviurile decupate mi se pare cel putin stupida, am vazut materialele lui gaita la antena 1...

Trimite un comentariu

sus