Skip to main content

Nervi întinşi la Realitatea: Protest spontan la tehnic. Toţi oamenii trec pe Realitatea Media

 

Publicitate

LA CAPĂTUL RĂBDĂRII. Protest astăzi, la Realitatea TV. O parte dintre angajaţii care nu şi-au primit salariile, din zona tehnică (aproximativ 10-15 oameni), s-au oprit din muncă în această după-amiază, pentru câteva minute.

Realitatea TV a continuat să emită în timpul protestului, dar au fost mici efecte ale acestei mişcări. Astfel, jurnalul de la ora 16.00 a avut o întârziere de aproximativ 4-5 minute.

Protestul celor de la tehnic vine într-o perioadă tensionată pentru postul de televiziune. Aproximativ 170 de oameni care lucrează la Realitatea TV, dar sunt angajaţi pe altă firmă Alternative Media Solutions, nu şi-au primit salariile pe luna iulie. Majoritatea sunt din departamentele tehnic şi de suport.

MESAJ LINIŞTITOR. Administratorul judiciar al Realitatea Media a trimis, în jurul orei 17.00, un mesaj legat de situaţia celor 174 de oameni. Potrivit mesajului, cei 174 de angajaţi de pe Alternative Media Solutions vor fi trecuţi pe Realitatea Media şi urmează să fie găsită o soluţe pentru plata salariilor restante.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dady dady
    .... pina prin ianuarie-februarie a avut 5 angajati ... acum are 4 .... unde sunt cei 174? ..... si acum citeva zile faceati git de ceea ce postasem pe aici ... pina in toamna veti avea mari surprize cind o sa aflati ca unii din sefii nostri de departamente sunt incusi pe lista aia cu creditori ai Realitatii TV .... voua vi se pare normal cind salariul sclavilor este de nu mai mare de 2000 lei iar ei au jdemii de euroi pe luna ?
    Nu e intoxicare, nu e imbirligatura ... e purul adevar!
  • dady dady
    ... nu va costa nimic sa va duceti pina pe linga Podul Marasesti si sa va convingeti .... puteti sa va duceti si la Registrul Comertului si sa vedeti citi angajati are SRL-ul minune!
  • dady dady
    .... daca te duci si spui ca esti de la Realitatea, sau RTV, sau una din Antene, sau Prima, sau PRO primesti informatia pe loc si cu multumiri. Trebuie sa sti unde sa intrebi si pe cine!
  • stres stres
    @gjohn...desi initial te-am crezut, acum inclin sa cred ca esti un postac de-al lui bercea, deoarece verificarea inregistrarii unor contracte la itm nu se mai poate face cu un simplu telefon ci este nevoie sa te duci personal la itm sa faci o cerere la care sa adaugi copie a contractului cu firma incriminata. iar raspunsul nu vine pe loc, ci in termen de 40 zile. stiu asta pt ca am incercat si eu cu telefonul si nu a mers.
    @dorin contractele se inscriu in continuare la itm, printr-un program online. cartile de munca nu se mai tin la itm.
  • dorin dorin
    contractele de munca nu se mai inregistreaza la ITM de ceva timp, asta este noua lege a resurselor umane, totul se face incadrul firmei.
  • Boicot Boicot
    Si cand imi aduc aminte ca nu ati vrut sa faceti greva japoneza!!!!.
    Acum taceti si inghititi minciunile care vi se spun!!!!!!
  • Gica de la Scularie Gica de la Scularie
    Voi chiar nu v-ati lamurit ca am fost TEPUITI de Enache si sleahta de slugi diin dotare, in frunte cu Antohi? Nesimtitii astia ar trebui sa plece singuri dar ei se agata de scaune dupa ce si-au BATUT JOC de noi. Iar Elan e la fel ca ei.
  • stres stres
    NUUUUU CREEEEED...
  • stres stres
    adica fetele alea prietenoase de la HR, in frunte cu doamna antofi cea deontoloaga, v-au MINTIT?
  • gjohn gjohn
    Fratilor! Contractele semnate de cei 174 de angajati nu au fost inrgistrate la ITM am aflat ieri cu un simplu telefon . MUNCIM ILEGAL si GRATIS.
  • vreausolutii vreausolutii
    Ultima inregistrare la RC e din iulie 2012 iar nr de angajati - 5 e din 2010... asa ca nu se stie daca cei 174 sunt sau nu salariatii firmei. HR a dus oare contractele semnate (in ritmul acela superrapid) la inregistrare la ITM? Aceasta-i intrebarea... mai ales pentru colegele de la HR (!), cu drag.
  • Chestiunea zilei Chestiunea zilei
    La o simpla cautare veti gasi cu acelasi NR.REG.COMERTULUI alta firma, nu AMS.
    http://www.listafirme.ro/consultanta-economica-si-comerciala-srl-14482651/
    si
    https://www.bcrclubantreprenori.ro/director/companie/30768/alternative-media-solutions-srl/
    Astia au doar 4 angajati, cei 174 unde naiba sunt?
  • Chinuitul Chinuitul
    Petrisor, chiar nu-i poti cenzura pe analfabetii care posteaza pe aici?
    Te gandesti ca au drept de vot?
    Ma dor ochii! Nu-i mai lasa pe toti sa ne chinuie!
  • Boicot Boicot
    Ce nu inteleg de ce nu cei care nu au luat banii nu sta acasa.In acest mod ceilalti nu vor mai putea asigura toata emisia.Nu ma gandesc decat ca sunt niste lasi.
    Toti angajatii nu inteleg ca nici luna viitoare nu vor lua banii.ASA CA MAI GANDITIVA.Da vi se va spune ca nu e o solutie ca afectati imaginea postului,dar nu cumva cei ce conduc postul va afecteaza la stomac?
    Bai oameni buni bercea dupa discutiile cu rep.angajatiilor in care a spus ca va semna contract cu AMS cand i sa pus hartia in fata la luat rasul si a replicat "tu chiar credeai ca o sa semnez asta" deci se pise pe voi.Asta este crunta REALITATE. Va amagesc ca va reangajaza pe Realitatea media.Hai ma nu fiti naivi,in insolventa nu te mai angajaza nimeni ba mai mult se bucura ca au scazut costurile.
  • kiko kiko
    hehehehe, golanas mic... e plin netul de romani curajosi, demni, impartiali, parolisti si punctuali. iar in realitate dai numai peste incompetenti lasi barfitori si intriganti gata sa sa iti una in cap sa iti ia locul daca ar putea si daca nu pot, macar sa te lase pe tine fara loc... e ca in bancul cu bula care discuta cu ta-su despre teorie si practica si concluzia era ca in teorie au in casa 5000 de euro si in practica 3 curve...

Trimite un comentariu

sus