Skip to main content

Pepe face divertisment la Prima TV

 

Publicitate

Pepe trece în barca Prima TV. Artistul va prezenta din toamnă o emisiune de divertisment în cadrul căreia va avea tot felul de vedete invitate.

Pepe: “Am semnat deja contractul şi din toamnă veţi vedea un Pepe natural, aşa cum îl ştie toată lumea. Voi avea o emisiune de divertisment la Prima TV, unde vor fi invitaţi artişti de primă pagină - actori, cântăreţi, oameni din sport etc. Este un format care mă reprezintă şi mă pune în valoare. Va fi o emisiune frumoasă şi toată lumea va zâmbi când se va uita la TV”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dodonel dodonel
    daca nu se inselau/bateau/scandalizau, oana si pepica erau morti. asa..."s-au reinventat" si sunt iar "pe val". recunosc. il urasc pe tudi. daca nu era el, oana si pepica ramaneau in categoria "foste vedete". daca o s-o vad pe tata aia de oana si intr-un serial(ca asa se tt=ot lauda)...il caut pe tudi si il bat. si apoi fac un blog antitudi sa-l porcaie o tara intreaga. numai el e vinovat pentru ce s-a intamplat! na ca asta suna a cantec de pepica.
  • aidan aidan
    @dondonel -mai bine zis O.M.F.G.! n-am nimic cu el cand canta. dar in rest...ce-a putut sa se porcaie cu fosta nevasta, cum a mai adunat el la probe pentru ziare si televiziuni cu fosta nevasta. mamaaa,ce barbat adevarat! cred ca se ruga la doamne,doamne sa mai faca aia vreo duda si el s-o filmeze si inregistreze. cred ca-si freca palmele de bucuria castigului "cinstit" nascut din prostia fostei neveste. parca urma s-o mosteneasca, la ravna cu care a adunat luni de zile materiale cu inselatoarea!parca urma nu sa divorteze ci sa-i ia tot!drept multumire pentru asa apucaturi fine si barbatesti este premiat. daca nu-l insela oana era un cantaret, acum e vedeta!
  • tyty tyty
    Cred ca titlul articolului e ironic sau e pus la misto...
  • Tataee Tataee
    ajunge ultima latrina prima tv. cu centuristele alea 3, acum cu asta.
  • Filme Online 2012 Filme Online 2012
    Nici sa nu aud, nustiu de ce televiziunile lasa ca toate "vedetele" care fac sex cu cate o vedete sa prezinte emisiuni si sa le promoveze in tot ceea ce fac(nu fac referire la Pepe).
    Dar nu sunt de acord nici cu el, dupa ce a iesit la toate televiziunile si a facut tiganie impreuna cu Zavoreanu.
    M-am saturat de Dragusanu, Crudu etc.
  • dodonel dodonel
    sa fuuugiiim! chiar toti "care este" trebuie sa aiba si emisiuni tv? O.M.G.

Trimite un comentariu

sus