Skip to main content

VIDEO. Cum arată un scandal gen Antena Group - RCS&RDS în variantă americană

 

Publicitate

Un post american de televiziune, AMC, a realizat o campanie terifiantă în semn de protest faţă de neînţelegerile dintre canalul TV şi una dintre companiile, Dish Network, care le asigură transmisiunea prin satelit ceea ce ar pericilita unul dintre cele mai bune show-uri din prime time, The Walking Dead (un serial cu zombie). Dish Network susţine că nu vor să mai transmită AMC pentru că cer prea mulţi bani, după modelul scandalului dintre Antena Group şi RCS&RDS.

Campania, numită „Puneţi-i pe zombi înapoi pe TV”, a scos câţiva zombie, foarte bine machiaţi, pe străzile din New York. Reacţiile oamenilor care au întâlnit zombie aflaţi în postura de poştaşi, muncitori, vânzători de hot dog ori simpli trecători sunt absolut...delicioase.

Filmuleţul care a rezultat a fost un hit, fiind vizionat, pe YouTube, de peste 7 milioane de ori.

Zombie, pe străzile din New York

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eugen eugen
    super campanie
  • eugen eugen
    pai cine te pune sa te uiti
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Salut

    Nu vad de ce sunt terifiante, oricum sunt niste prefacatorii.
  • axl axl
    RDS-RCS a blocat semnalul de teletext pe antena 1
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Asta e o campanie facuta cu cap. Ce au facut Antenele a fost facut cu...fundul. Dupa care si-au bagat mainile in rahat si au inceput sa improaste inspre RCS-RDS. Si la fel fac cu orice persoana, companie sau institutie care nu le face pe plac.
    Si, din pacate, le merge asa si le va merge in continuare cat timp au audientele uriase care le au.
  • Lucian Lucian
    Parca si vad : "Puneti manelistii, pitipoancele, prostia si alte mizerii inapoi pe TV" :)
  • Catalin Catalin
    Antenele de la noi nu sunt in stare sa faca ceva original, ei mai mult cu otv-isme, calitatea nu are loc in troglodeala de la Intact. Eu nu receptionez antenele sunt abonat RDS dar sa fiu sincer nu pierd nimic. Eu as fi de acord cu un pachet in care sa fie incluse toate tomberoanele... scuze!, toate posturile intact si sa plateasca cine vrea sa se holbeze la gadea si la gherghe si ce ametiti mai apar pe acolo. Eu le dau dreptate celor de la RCS-RDS cum sa platesti atat de mult pentru niste balegi de posturi.
  • cristian cristian
    Pai daca AMC este un post pay -tv atunci si Antenele sa devina posturi pay-tv.Poate asa scap si eu de ele din grila de programe .
  • mad79 mad79
    A1,ar scoate mai degraba un disar in plus ptr Tezsari :)
  • Mircea Mircea
    liliana, iti recomand The Walking Dead. Atata timp cat nu ai vazut aceasta capodopera de televiziune, nu cred ca ai dreptul sa te pronunti asupra ei.
    PS: Nu e un serial pentru copii, AMC este, in State, o televiziune contra cost.
  • liliana liliana
    Fotografiile sunt socante, la o "prima - vizionare"! Reprezinta, de fapt, "contaminarea" Mass-Media, a societatii in sine, cu tot soiul de "bazaconii" care pun mai degraba "rating"-ul televiziunilor, mai presus de educarea/educatia copiilor!
  • intact production intact production
    Antena 1 ar putea sa faca un spot gen sa scoata pe strazi mahalaua lor de la televizor , acces direct cu gherghe in piata unirii si un show pacatos in piata universitatii :))) , oricum calitatea este slaba la antena , nu exista oameni competetnti care sa gandeasca asa ceva... cu o augusta lazarov , un sorin alexandrescu , florin nicoara si multi altii nu poti face calitate... pacat ca oamenii care cu adevarat stiu meseria asta nu se poate integra de mafia care exista in Antena Group , oricum Kanal D ii va ingropa in curand pentru ca nu se face rabat la calitate...

Trimite un comentariu

sus