Skip to main content

20 Septembrie. Săftoiu, în discuţii cu un investitor pentru relansarea TVR Info

 

Publicitate

TVR INFO AR PUTEA REAPĂREA. Preşedintele director general al TVR, Claudiu Săftoiu, a declarat, după audierile din comisiile de cultură ale Parlametului, că încearcă încheierea, în această toamnă, a unui parteneriat bazat pe o investiţie comună -TVR şi partenerul respectiv- astfel încât TVR Info să-şi ducă mai departe misiunea, scrie Mediafax.

"Pentru TVR Info există un parteneriat pe care îl voi încheia, sper eu, în toamna aceasta, foarte avantajos pentru TVR, care va duce mai departe misunea TVR Info. E o chestiune de câteva zile – maximum zece zile - până voi prezenta public lucrul acesta. Până când nu am încheiat cu partenerul un acord, măcar un pre-acord, nu pot face public, dar va fi o surpriză plăcută" , a spus Săftoiu.

El a precizat că are în vedere un parteneriat bazat pe o investiţie şi pe o finanţare comună între TVR şi partenerul respectiv pentru TVR Info, arătând că acest canal va avea costuri apropiate de zero, fiind deservit de angajaţi ai TVR.

El a mai declarat, după audieri, că într-o săptămână vor fi făcute publice criteriile de disponibilizare a angajaţilor din Televiziunea Română, el precizând că va prevala criteriul profesional
Săftoiu: Încerc încheierea unui parteneriat pentru ca TVR Info să-şi ducă mai departe misiunea


CELE MAI VALOROASE BRANDURI. Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la peste 100 miliarde de dolari, urmat la distanţă de Coca-Cola şi Microsoft, conform unui top realizat de eurobrand, potrivit căruia cele mai de valoare 10 mărci din lume aparţin companiilor americane, scrie Adevărul.
Coca-Cola  VALOREAZĂ 59,97 miliarde dolari şi Microsoft 53,97 miliarde dolari, urmate de IBM (52,63 miliarde dolari), care a făcut schimb de locuri cu Google (50,6 miliarde dolari).
Cel mai valoros brand din afara Americii este China Mobile, care se plasează abia locul 11 în topul global, cu o valoare estimată la 43,98 miliarde de dolari. Pe acelaşi subiect a scris şi Wall-Street.ro.
Apple este cel mai valoros brand din lume


AGRICOLA, ÎN PROCES DE REBRANDING. Agricola, unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România, investeşte aproximativ 1 milion de euro într-o campanie de rebranding. Din aceasta sumă, investiţia în conceptul şi implementarea procesului de rebranding la nivelul firmelor din grup şi al tuturor categoriilor de produs se ridică la aproximativ 200.000 euro, fază ce a fost deja finalizata, scrie DailyBusiness.

Noua identitate corporate şi de brand au fost realizate de BrandTailors şi vor fi promovate, în primul rând, la raft, prin comunicare în principalele puncte de vânzare.
Agricola se rebranduieste cu 1 milion de euro


VACANŢĂ DIRECT DE PE IPHONE. Merlin.X va prezenta aplicaţia MxMob, care se adresează agenţiilor de turism şi care are rolul de a facilita comunicarea dintre acestea şi clienţii lor. Produsul va fi lansat pe 10 octombrie, la Cluj Napoca, în cadrul Travel Tech Conf & Expo.

“Aceasta aplicaţie poate fi utilizată atât pentru pachetele turistice cu transport inclus, cât şi pentru pachetele cu transport individual. Ea poate fi personalizată de fiecare agenţie de turism în parte, în conformitate cu propria ei identitate vizuală şi aduce pe telefonul clienţilor ofertele a peste 25 de mari turoperatori români şi străini”, declara Dan Vladea, manager Merlin.X Romania.
Agentiile de turism isi pot comunica ofertele printr-o aplicatie iPhone


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    cred ca va scapa esentialul: daca e sa reapara, de ce a fost oprita transmisia postului? unde e logica? unde e economia? asa zisii specialisti care hotarasc soarta tvr par tare nehotarati. sau incapabili? in fond, a citit cineva ceva despre studiile acestor titani ai marketingului? sunt ca in caragiale "sublime, dar lipsesc cu desavarsire"!
  • alin alin
    e posibil sa apara tvr info undeva in octombrie.
  • Laura coafeza Laura coafeza
    @kiko,nu am vazut in viata mea o asemenea diferenta intre interiorul si exteriorul unui humanoid ca in cazul acestuia.Sa fii"parfumat"pe-afara si pe dinauntru sa puti.Jmekeras de provincie,gagikar apretat,care a stiut ca imaginea este singura care conteaza.Ce nu a stiut el,este ca imaginea conteaza pana la un anumit nivel,dupa care sunt multe care conteaza.A reusit la oras.Sintagma folosita dar care in cazul lui Bucur,trage multe dupa ea.S-ar putea sa ii planga in poala mamei Culcer diseara cand se duce la ea sa-i spuna de prin targ, sa-i frectioneze picioarele ostoite si sa-i faca un ceai de tei,sa doarma bine batrana.
  • kiko kiko
    wow... ce incrincenare, ce patimi... in orice caz sunt de acord ca bucur nu are ce cauta la tvr...
  • Laura coafeza Laura coafeza
    Oricine isi asociaza numele,ideile,prezenta fizica cu acest frustrat BUCUR,isi alege"caderea in cap" si renegarea celorlalti!A facut mult rau prin felul sau de 2 bani de a fi.Lucrez in B1 si am fost martora.
  • Observator Observator
    @Alina Pagu Rusu,ca mare dreptate ai.O gramada ingramadita de prezentatori la stiri.Nici ei nu mai stiu cate minciuni au mai spus de-alungul timpului si pentru cine au mai facut lobby.Aici ma refer stric la planul politic.Curvasareala este in floare.Neregulile cu privire la angajarea unor asemenea pupatori de buci politice deasemenea.Culcer,dupa cum bine spui si tu dar si altii,si-a infiltrat oameni care si acum prezinta si chiar alcatuiesc stirile acolo.Nu voi baga mana in foc ca o sa curga miere si lapte de acum inainte dar,odata cu toata aceasta reorganizare imi dau seama ca Saftoiu chiar vrea sa aduca TVR pe linia de plutire.Bucur asta,mai mult nu poate.L-am tot vazut cu totii ba pe la Prima,ba pe la B1,ce sa mai, s-a descurcat dar GATA!Astia ca el nu mai reprezinta demult adevarul nostru ci adevarul lor.
  • aidan aidan
    @mirela draga si care e opinia dvs de mijloc? presupun ca aia cu ceafa groasa ca- i intre prost si mana lui felix! deci, exista opinii de mijloc! are ceafa groasa! pe bune!
  • Writter Writter
    As minti daca as spune ca-mi amintesc.Pentru mine acest fost sport,fotbal romanesc,nu imi mai suscita interesul cam de multi ani.Probabil ca starea de spirit si de lucru ai unora din tvr,pe care si noi ii platim,aceasta este!Nu inteleg de ce nu sunt aruncati imediat ce comit aceste abateri.De ce nu se implica si aci Comisia de Etica,sau alte comisii existente?Dupa mine,SINCER,as da afara mult mai multi.Stiu ca s-ar putea sa deranjez ca opinia mea dar cunosc foarte multi prieteni ai alcoolului acolo.Cu ei as incepe.Nu trebuie sa uitam ca atunci cand era(nu stiu daca mai este asa) o petrecere(ex:ziua cuiva) bautura si dansul pe birouri era sare si piperul, la ordinea zilei.Asa ceva,scuzati-ma dar trebuie eliminat.Si toti betivii,afara!
  • Alina Pagu Rusu Alina Pagu Rusu
    @mirela,in sfarsit o parere pertinenta legata strict de subiect.Pe de alta parte,daca lucrurile stau asa,eu cred ca in fapt este vorba de o frica generala cauzata din neintelegeri dar mai ales de aparitia unui lucru nou,inedit pentru TVR.Vezi Doamne,noi astia din TVR(cei mai mari jucatori de glezna din televiziunile existente)ne dam sculele pe mana unora din afara?noi nu suntem in stare de a le folosi eficient?Le dau eu raspunsul pe care ei il cunosc si nu-l recunosc de teama.NU,nu sunteti in stare de asa ceva,este lucrul pe care l-ati dovedit din plin in ultimii ani,cu productii proaste,cu jurnalisti(prezentatori)dati afara de pe la alte posturi pentru incompetenta si angajati pe salarii enorme la STIRI(cazul Bucur este de notorietate!!!!!!) ALO! Domnule Saftoiu,acest BUCUR adus de Culcer pe neve mai are intelegerea aia semnata cu tvr,mai este valabila inca?Pe langa acest pseudo-prezentator si altii ca el inca suge din resursele televiziunii romane.Ar fi multe de spus,ar fi multe de corectat dar sa-l lasam pe Saftoiu sa inceapa ceva.Orice!LA stiri domnule Saftoiu trebuiesc adusi oameni noi,credibili,fara pete pe obraz si mai ales care au aratat impartialitate de orice fel dar mai ales jurnalistica.Sunt destui,garantez si stiti si dumneavoastra asta!FARA cocote masculine pe post de prezentatori de stiri!!!Fara.Deasemenea este valabil si pentru o parte din prezentatoarele TVR-ului.S-ar putea sa vi se para ca ma agit prea tare cu prezentatorii,dar fratilor ACESTIA sunt oglinda tuturor televiziunilor,ei dau ochii cu noi in fiecare zi.Mie imi place sa am in fata un prezentator credibil,fara"paduchi"fara sa stau sa ma gandesc pe unde l-am mai vazut si daca ma uit la TVR sau la una dintre televiziunile pe la care a mai prezentat el,fara sa asociez imaginea lui cu acel post.
  • danutu danutu
    păi nu au criticat din simplu motiv luna trecea şi leafa mergea
    merci writter dar de dan voicilă dela rra îţi mai aduci aminte în toamna lui 94 la un meci oţelul u cluj tot aşa era rupt rău în gură şi toată prima repriză a dat bunăziua.
  • mirela mirela
    Citind comentariile anterioare, imi dau seama ca in societatea romaneasca nu mai este loc pentru opinii de mijloc, asezate. Saftoiu ba e prost, ba are ceafa lata, ba e mana lui Felix. Problema adevarata este insa evitata: dezastrul financiar. De ce sa platesc eu, ca si cetatean roman, pagubele produse in ani de zile de niste directori incompententi? La TVR lucreaza peste 3000 de angajati...un numar enorm...puteau sa lucreze si 10.000 daca TVR nu avea nicio datorie. Il vom putea evalua pe Saftoiu daca, dupa mandatul sau, va reusi sa reduca fie si cu 1 leu pierderile. E normal ca angajatii sa fie nemultumiti ca vor fi selectati. E treaba lor interna cum se va face selectia, dar este evident ca trebuia sa se faca. Ce audiente au emisiunile de pe cele n canale TVR? Pana acum, se spunea ca ''odata angajat la TVR, iesi de acolo doar la pensie''. Da... exista un confort pe care in alta parte nu l-ar fi avut. Nu i-am auzit niciodata criticand foste conduceri care au facut jaf din banii publici.
  • Livia Pila Livia Pila
    Trebuie sa fii tare naiv sa il crezi pe cuvint pe Elwis Saftoiu. Vecinii din blocul unde a locuit odinioara nu au vrut sa il accepte drept presedinte al asociatiei de proprietari de teama ca vor ramine fara fondul de rulment, PNL si PSD l-au numit in fruntea SRTV unde sarmanul de el cinta, danseaza, topaie dupa cum ii cinta numitii DEMETER ANDRAS (csardas) și ZGABERCEA CRISTIAN (La Murfatlar, la Murfatlar...)
  • help help
    nu pot sa cred ca scrii serios. Elwis bine intentionat? din pacate nici macar nu-l duce capu'. cu ceafa aia putea cu succes sa fie seful soferilor. in plus astea sunt petarde. nici nu exista legislatie pentru ce vrea el, iar daca ar fi legislatie ar fi facut inainte sa-l inchida ca sa aiba pret mare. dra astea sunt din repertoriul pedeserian, care au reusit sa vanda tara pe un euro in acelasi format. oprim activitatea, scade valoarea si gasim sponsori pdsr carora le vindem cu doi lei, dar primesc milionul de euro la partid.
  • Writter Writter
    @danutu,voi comenta la comentariultau doar pentru ca ceilalti care au scris aici bat rau campii(nu toti,ci doar care isi dau ei cu presupusul cu vine nu stiu ce motan sa faca nu stiu ce rautati tvr-ului,de parca se poate mai rau)Tomulica este rupt in gura pentru ca asta este starea lui naturala.Grav este pentru cei care nu vad asta acum,ca cei mai dinainte vazusera si il bagase la beci,in redactie,acolo unde daca ar sta,ar face un mare bine natiunii si ar arata respect celor care din greseala dau pe TVR.
  • john john
    Investitorul asta strategic va folosi aparatura TVR, oamenii din TVR si va da o orientare liberala postului. De ce nu face acest investitor o televiziune noua?

Trimite un comentariu

sus