Skip to main content

28 Septembrie. Mai puţini disponibilizaţi la TVR

 

Publicitate

CONCEDIERI LA TVR. Selecţia personalului TVR va începe după 1 octombrie, iar disponibilizările vor viza 872 de posturi, numărul de locuri de muncă reduse fiind mai mic cu 90 faţă de cifra propusă iniţial (962), a declarat Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al SRTv, scrie Mediafax.

Potrivit calendarului de implementare a acţiunilor Programului de redresare economică a Societăţii Române de Televiziune (SRTv), în perioada 13-24 septembrie au avut loc runde de discuţii în cadrul procesului de consultări în vederea concedierilor colective. Ca urmare a acestor discuţii, conducerea SRTv a formulat un răspuns la propunerile reprezentanţilor SPUS TV - sindicatul reprezentativ din Televiziunea Română şi Notificarea de concediere colectivă, se spune într-un comunicat al reprezentanţilor TVR.


TVR concediază 872 de angajaţi


GOOGLE, 14 ANI. Motorul de căutare pe internet Google şi-a modificat, joi, logoul pentru a marca cea de-a 14-a aniversare a sa, în noul doodle literele Google fiind scrise pe un tort cu lumânari, potrivit Mediafax.

Google Inc. este o corporaţie americană multinaţională, care deţine cel mai popular motor de căutare pe internet. Compania a fost fondată în 1998 de doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin.

Google oferă o metodă simplă şi rapidă de găsire a informaţiilor pe internet, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri. Zilnic, motorul de căutare este consultat de milioane de oameni din întreaga lume.
Google împlineşte 14 ani. Motorul de căutare şi-a schimbat logoul pentru aniversare


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Baiatul asta e bolnav rau. El nu intelege ca nu mai e pdg cita vreme CA e in ilegalitate!!!! face planuri cum se faceau pe vremuri guverne in Cismigiu. L-a consultat cineva psihiatric pe Elwis?
  • aidan aidan
    probabil ca astia 90 sunt din functii de conducere. sa "mananca si gura lor" ca sunt saraci. ca cezar ion cu 158 de milioane vechi pe luna! sau ca titi dinca cu "neste amarate" de 160 de mil. vechi! ambii au pus temeinic umarul la moartea tvr. n-au nici un fir de par clintit! ba, cezar se erijeaza in aparatorul celor napastuiti si-l secondeaza pe burtea la parlament. mi-e scarba! cand va vine a blestema tvr pentru taxa, retineti numele astea doua. puteti verifica in declaratiile lor de avere.sunt pe net.acolo nu-s trecute si primele, indemnizatiile de conducere, etc. cu ele ajungem pana la dumnezeu!
  • Writter Writter
    Sunt foarte multi frecangii prin TVR,inca! Cu astia ar trebui inceput.Toate celelate forme de angajare,in afara de contractul de munca(cartea de munca,asa cum o stim toti)ar trebui reziliate scurt.Este risipa mare de bani pe salarii si care de multe ori sunt incasate pe minim de efort(unii il iau doar ca intra pe poarta tvr)Diminuarea salariilor de porc pe care unii le mai au inca,si unde este este cazul taierea unor surplusuri incasate(tot felul de sporuri)Investitiile chiar nu-si mai au rostul,inca exista o baza materiala buna.

Trimite un comentariu

sus