Skip to main content

6 Septembrie. Florin Călinescu, într-un nou serial. Câţi bani „au jucat” FRF şi LPF în 2011

 

Publicitate

REVENIREA LUI FLORIN CĂLINESCU. Show-ul Tanti Florica, despre o veritabilă mamă de profesie, va începe din 3 octombrie la Pro TV în fiecare miercuri, de la 21.30, scrie Mediafax.
Tanti Florica (Florin Călinescu) este o femeie puternică, plină de viaţă, băgăcioasă şi căreia nu-i scapă nimic, însă, mai presus de toate acestea îşi iubeşte copiii.


"Faptul că interpretezi un rol de femeie te obligă din când în când să vezi lucrurile mai în profunzime şi să încerci să înţelegi mai bine sentimentele unei femei singure, care are o casă de întreţinut", a declarat Florin Călinescu referitor la şansa de a fi Tanti Florica la Pro TV.
"Tanti Florica" vine, din 3 octombrie, în fiecare miercuri, la Pro TV


CU CÂŢI BANI SE JOACĂ FOTBALUL ROMÂNESC. La sfârşitul anului 2011, Federaţia Română de Fotbal a raportat venituri echivalente a 30 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Excedentul federaţiei a fost de 13,3 milioane de euro, scrie Forbes România.
Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a raportat Ministerul Finanţelor Publice, la 31 decembrie 2011, venituri de 807.000 euro şi un deficit de 512.000 euro.
Firma Sport Evolution Group (SEG), partenerul exclusiv de marketing al FRF şi al Cupei României, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 5,08 milioane euro şi un profit net de 613.000 euro. Compania este deţinută de Robert Verdeş (50%) şi Dan Cristian Iancu (50%). Cei doi deţin în aceeaşi participaţie şi firma de panotaj Sport Evolution Advertising Group, cu o cifră de afaceri de 2,6 milioane de euro şi un profit net de 474.000 euro. Aceasta a avut o cifră de afaceri mai mare cu 26% decât în 2010.
Câţi bani „au jucat” FRF şi LPF în 2011


DIGI VEDE ROMÂNIA DIN INTERIOR. Echipa Din interior aduce, din septembrie, la Digi24, într-un nou sezon al emisiunii, o nouă campanie, potrivit Adevărul.
Echipa a filmat la peste 2000 de metri altitudine, în pădure pândind urşii, sau în Delta Dunării.
În fiecare săptămână, la Digi 24, în cadrul emisiunii Din interior vor fi dezbătute subiecte legate de prezenţa urşilor în Carpaţi, de locuri şi oameni care fac din România o ţară unică în lume.
Digi 24 filmează România „din interior“


TOM SAWYER, PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Producţia Aventurile lui Tom Sawyer, filmată parţial în România timp de patru săptămâni, va avea premiera în ţara noastră pe 12 octombire, potrivit Evenimentul zilei. Lungmetrajul a rulat deja în ţări precum Germania, Franţa, Rusia.
Din distribuţia filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar şi actori germani precum Heike Makatsch (Mătuşa Polly), Benno Fürmann (Joe Indianul), Joachim Król (Muff Potter).
“Tom Sawyer” filmat în România, din 12 octombrie în cinematografe


VACANŢA MARE SE NAŞTE DIN NOU. Mugur Mihăescu, unul dintre fondatorii grupului de umor Vacanţa Mare, a anunţat la emisiunea Agentul VIP că va face din nou echipă cu Radu Pietreanu, scrie Click!.
Mihăescu nu a oferit prea multe detalii, dar a spus că decizia e luată şi se va materializa în următoarea perioadă.
"S-au întâmplat prea multe şi se întâmpla prea multe ca să nu profităm. Sunt prea mulţi proşti. Ne-am uitat şi noi la rezultatele de la examenele de bacalaureat şi ne-am zis că nu poate să nu fie cineva în ţara asta care să nu râdă de proşti şi să-i facă să se simtă şi mai proşti. Zona de monden nu ştiu ce pondere va avea în spectacole. Nu prea merită să-i bagi în seamă. Nu vreau să-mi bat mintea cu aştia care sunt deja pe sticlă", a declarat interpretul personajului Garcea.
Grupul Vacanţa Mare se reînfiinţează. Cum explică Mugur Mihăescu decizia


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus