Skip to main content

Adriana Nedelea pleacă de la Realitatea TV

 

Publicitate

Adriana Nedelea, prezentatoarea segmentului Prime-Time News (de la ora 20.00), de la Realitatea TV, părăseşte canalul de ştiri, începând de mâine.

Într-un mesaj trimis redacţiei Realitatea TV, Adriana Nedelea îşi anunţă plecarea, dar nu dă detalii despre motivele plecării sau despre planuri.

"Nu comentez", a declarat Adriana Nedelea, contactată de Paginademedia.ro.

CV, via AdrianaNedelea.ro:

  • decembrie 2006 – prezent: reporter, prezentator Realitatea TV
  • septembrie 2005 – noiembrie 2006: reporter Adevarul
  • august 2004 – august 2005: reporter, prezentator Radio Romania Actualitati
  • licentiata in Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Facultatea de Jurnalistica din Sibiu)
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    @Horatiu S - îți mai zic unul, Gabi Bugnar. combina bicicletă + microbuz, l-am văzut eu. Asta o să te facă să-l lauzi?
  • aidan aidan
    @kiko, apropo de umflatul pana la explozie a stirii sau a faptului divers:la protv au facut o animatie in care ursul era mare cat king kong! in timp ce amaratul de urs turbat din dambovita e putin mai mare decat un dog german! sau nici atat! si de curand am mai auzit o porcarie, era vorba despre o mama care in ani isi pierduse amandoi copiii in accidente de masina, ceva cu ambulanta. cum crezi ca a intrat in vorba cu ea fatuca reporter? "am auzit la televizor ca v-a murit baiatul". cata finete, cat respect pentru suferinta mamei!
  • kiko kiko
    si mai grav, draga bianca... daca ai 6 mii de euro pe luna si te inghesui in microbuzul de seara nu cred ca arata cit de constiincios si de onest si de muncitor esti...
  • kiko kiko
    @horatiu s

    nu prietene, ori nu pricepi, ori te faci ca nu pricepi... ideea e ca un braconier omorit de ursul prins in lat nu e stire, asa cum scrie in definitia stirii... e un fapt divers. ceea ce incearca sa faca aceste televiziuni asa-zise de stiri e sa ofere fapt divers pe post de stiri de interes general. nu e totuna sa faci rating prin numarul mare de prosti care se uita la tine cu a face jurnalism... dar tu esti un om tehnic, dupa cum ai spus, poate ca nu sesizezi diferenta...
  • oana dobre oana dobre
    E o mare, imensa bucurie pentru mine sa vad cum colegii din Realitatea au intrat aici sa spuna adevarul despre Adriana. Cred ca numai asa o sa putem iesi din barfoteca si mizerii. Horatiu si Bianca au spus exact cine si cum este Adriana. Asa am vazut-o si eu tot timpul si a fost mereu o placere si o onoare sa ma intalnesc si sa vorbesc cu ea, indiferent daca asta s-a intamplat in studio sau sus in redactie.
  • Horatiu S Horatiu S
    @ Vasile_no_5 - Daca tot a venit vorba despre bani, eu am auzit ca lua 10 mii de euro pe luna (ma crezi, nu-i asa? :) ) Citeste putin mai jos, ce a scris @ Bianca Oanea referitor la microbuzul care o ducea seara/ noaptea acasa, alaturi de colegii operatori/ reporteri etc. Daca imi spui tu o alta "vedeta" de la Realitatea care a facut asa ceva...
  • Horatiu S Horatiu S
    @ kiko - Esti atat de departe de adevar incat aproape ca nici nu are rost sa te contrazic. Totusi, pentru a ramane scris: dorinta de a afla cat mai multe informatii de la cat mai multe surse e chiar esenta jurnalismului iar felul in care Adriana isi intra in rol pe mine ma facea sa simt ca isi doreste sa ne lamureasca pe noi, cei care o privim. Iar asta inseamna enorm, in mocirla jurnalistica din Romania.
  • Horatiu S Horatiu S
    @ i.i.i. - Daca ai pronuntat numele Dana Geana cred ca esti la curent cu relatia producator - prezentator mai mult decat ai lasat sa se inteleaga. Simplul fapt ca esti un idiot nu e de ajuns pentru a scrie toate tampeniile aici. Cred ca Dana iti poate confirma care e relatia ei cu un prezentator, cu Adriana in special.
  • mihaib mihaib
    Succes Adriana! Cine sunt oamenii astia care scriu despre ea? Am crescut impreuna in realitatea. Un reporter decent, care nu a cerut sa se afirme musai. Postul a avut nevoie de ea si a trecut la prezentare. Viata a facut sa ii ia locul Melaniei, PUNCT, Un om minunat care cred ca nu ar avea o problema sa treaca din nou la reporterie. Incetati cu faptul ca ii sufla producatorul in casca sau pe mess: ASTA FACE UN PRODUCATOR....el dirijeaza conceptul, el isi ghideaza prezentatorul intr-un program live. Asta spune book-ul de jurnalism.
  • Bianca Oanea Bianca Oanea
    Am lucrat cu Adriana aproape doi ani. N-am auzit-o niciodata spunand ca n-are chef, ca o doare ceva, ca s-a plictisit, ca e prea mult sau prea putin. Si-a tratat fiecare jurnal ca pe primul, cu emotie si constiinciozitate, cu interes si energie. Pot accepta ca unii nu o plac, dar aveau la dispozitie telecomanda, pentru a alege prezentatoare si jurnale pe gustul lor. Cei care jignesc n-au nicio scuza. Daca nu-ti dadea buna ziua, nu veneai la servici. Daca ai vazut vreun bmw, nu lucrai seara, sa vezi ca pleca cu microbuzul de drumul taberei-militari, alaturi de alti 10 colegi. Adriana e un om onest, muncitor si extraordinar de dedicat. Aceste calitati nu se cumpara cu euro si nici nu sunt sterse de comentarii injurioase.
  • kiko kiko
    scuza-ma, dar intrebarile ei erau de genul: o masina a cazut in canal pentru ca fusese furat capacul. domnule ionescu, cum comentati? pai de buna seama ca de vina pentru... va intrerup, ponta face declaratii, sa il ascultam. bla bla bla. revenim in jurnal, o gaina a nascut pui vii. colega mea gina minune a urmarit evenimentul si ne da informatii in exclusivitate. gina, cum a fost posibil asa ceva? etc. si peste tot e la fel, indiferent de postul de televiziune... sa dai breiching niuz cu un braconier omorit de un urs prins in lat, sa dai imagini de arhiva cu alt ura prins cu cateva zile inainte sa scrii pe ele direct si tu sa stai in studio si sa ii iei la telefon pe pompierul sef, pe medicul veterinar, pe prefect, pe primar, pe ciobanul satului, pe ginerele braconierului, pe nevasta ursului si sa ii intrebi pe toti: cum comentati? sau ce informatii aveti? asta nu e jurnalism...
  • Vasile_no_5 Vasile_no_5
    Mama.mamaaa!Unii chiar au salarii din astea ,6000de euro peluna?Mai ales la un post TV falimentar de multi ani ,nu de azi de ieri.Si adica fatuca asta ,Nedelea nu se multumea cu 3000?Ia sa treaca la munca de jos,jurnalist de teren sa vedem ce mai carcoteste.Emisiunea prezentata de ea parca era un fel de reuniune de robocopi,toti invitatii vin, turuie ce au de zis si pleaca.Iar moderatoarea era cireasa de pe tort.
  • Raluca Raluca
    Sa va fie rusine celor care scrieti urat despre Adriana.Venea cu ore bune inainte,se pregatea temeinic,era dechisa,vorbea Cu toata lumea,nu avea fite,saluta,nu ca altii pe care ii salutai si se faceau ca nu te cunosc sau se uitau in alta parte.NU ii scria nimeni inttebarile pe mess,si foarte rar daca I se dadea vreo indicatie in casa,reformula ideea si stia momentul potrivit si daca era cazul sa puna acra intrebare.cat despre salariu f bine ca avea atat,desi nu cred,inseamna ca cineva a considerat ca aceea este valoarea ei.nu fiti ippcriti cei care scrieti pe aici,ca daca ati fi avut banii astia ati fi crezut ca ii si meritati.ei bine nu,ea insa da pt ca muncea,se pregates si nu uita de undr a venit,din randul reportrrilor,si ce e cel msi impor5ant cand se intampla ceva gresit in jurnal nu se dadea la o partr cum multi o fac,ci era alaturi de echipa.
  • ana vlad ana vlad
    Este obositoare, disperata.
  • i.i.i. i.i.i.
    Ah, vorbele Danei Geana, producatoarea ei, care ii soptea fiecare intrebare, au fost repetate de catre Adriana ca un robot, isi schimba mutra astfel incat sa para ca ea a gandit cele spuse! Un surogat de prezentatoare!
    Pur si simplu este o prezentatoare care rosteste gandurile altuia.
    Si de cand a inceput sa citeasca din prompter jurnalul de 20, loc lasat liber de draga de Melania, care este un exemplu de caracter uman, s-a trezit peste noapte mare vedeta si formula "buna ziua" n-a mai existat la ea.

Trimite un comentariu

sus