Skip to main content

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Radu Banciu

 

Publicitate

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, a acţionat în judecată B1 TV şi pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, pentru afirmaţiile pe care jurnalistul le-a făcut la adresa ei. „Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi”, a declarat Andreea Berecleanu pentru paginademedia.ro.

Radu Banciu a declarat într-o emisiune, în luna mai, că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze”. El a mai vorbit şi despre o presupusă relaţie cu Dan Diaconescu(OTV).

Comentariile lui Banciu au venit în contextul în care soţul Andreei Berecleanu, Andrei Zaharescu, a fost numit în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului.

Ce spune Andreea Berecleanu

Contactată de paginademedia.ro, Andreea Berecleanu a confirmat existenţa procesului, care are termen în ianuarie 2013.

Andreea Berecleanu: „Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi. Pe domnul Dan Diaconescu nici măcar nu-l cunosc, nici nu l-am văzut în viaţa mea. Dar asta e doar una dintre mârşăviile pe care le-a spus şi nu poate rămâne aşa. El atacă foarte multă lume şi nu poţi să-ţi clădeşti succesul în felul acesta. Mi se pare foarte grav ce a făcut şi nu puteam să trec peste asta.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    O penibila de la o televiziune si mai penibila da in judecata un basist penibil de la o televiziune si mai basista si mai penibila. Prietene ești un (...) dacă jignești doar într o direcție înseamna ca ai (ai avut) beneficii din alta parte ! Ești revoluționar cu 1800 lei pe luna ? Miner,profesor,ceferist sau alte clase favorizate de politica?
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    Afirmatia a fost facuta de multa, pe vremea cind si sotul Andrei prezenta jutrnalulk la aceleasi Antene. Sa i s efi ridicat orgoliul lu madam berecleanca imediat dupa ce soytul fu pus ca si purator d evorbe la Guvern oare?
  • alex chivu alex chivu
    Dragilor, vad ca argumentele va lipsesc cu desavarsire si tindeti sa fiti de departe mai partinitori decat Banciu. Omul acesta face o emisiune ce se cheama "pamflet", teoretic si practic poate zice ce doreste inima lui la fel ca distinsul si carismaticul domn Badea.... Nu poti afirma: "asta o mizerie aia o doamna" este aberant si optuz, nu e cineva pe aici atat de vrednic sa puna tot soiul de etichete.
  • Writter Writter
    Banciu derapeaza cateodata asa de tare, incat cu siguranta atunci cand portarul de la B1 va pune lacatul pe usa,el o sa doreasca sa ramana inauntru, pentru ca nu este ziarist,nu este nici vedeta, este doar un simplu imitator,maimutoi.Oancea il foloseste asa cum a fost el invatat cand il avea pe Badea la Antena si cand a ramas fara jucarie,si-a facut rost de una....fara charm!
  • Zakiro Zakiro
    Radu Banciu, del mai dezgustator si penibil personaj care apare pe sticla. Asta merita o palma peste ceafra aia lata.
  • Traian Traian
    Radu Banciu e un zero frustrat care ilustreaza zicala " Gura bate curul "
  • Bogdan - Valcea Bogdan - Valcea
    Pacat, ca acum chiar nu are cu ce sa se apere.
  • Bogdan - Valcea Bogdan - Valcea
    http://forum.softpedia.com/topic/887806-andreea-berecleanu-l-a-dat-in-judecata-pe-radu-banciu/#entry11982060
  • sclavone sclavone
    banciu este o mizerie de om
  • kiko kiko
    mie imi place banciu, dar de data asta cred ca a gresit...
  • Cristi Cristi
    Asa e, Andreea e o doamna pentru ca ea citeste asa frumos stirile de pe prompter - singura ipostaza in care au vazut-o cei care o lauda aici, iar Banciu e un nesimtit pentru ca spune ce crede el despre ea. Perfect logic!
  • Paul S Paul S
    O doamna si un un nefericit.
    La fel de nefericit si nervos precum CTP.
    Dar mai prost si lipsit de corectitudinea lui CTP.
    Banciu este un ziarist sportiv incoruptibil care s-a lauda ca el nu a luat niciodata bomboane cu pumnul din bolul de la receptia hotelului.
    Minunat pana aici.
    Dar ii lipseste linistea, are nevoie de mult echilibru, de o intalnire urgenta cu o femeie vulcanica, sau macar cu cu sora lui stanga, pentru calmare.
    Ca daca a inceput asa, maine-poimaine, de nervi, spune ceva despre antrenorul Cosmin Olaroiu si actrita americana Monica Dean.
    Sau comenteaza ceva despre Olly, prietenul lui Gici Becali, si fotomodelul Monica Barladeanu.
    Si atunci, dispare de la B1 instantaneu.
    Ca si cand n-ar fi existat vreodata.
    Si ca veni vorba de o femeie vulcanica... am vazut-o ieri la PE pe Monica Macovei.
    le poate face cineva cunostinta, discret, celor doi?
    Cine face asta, isi va castiga un loc in rai!
  • Anca Anca
    Foarte bine, asa mi se pare corect. Sa isi asume responsabilitatea si sa vorbeasca numai in cunostinta de cauza si in baza unor dovezi. Banciu este un misogin frustrat!!!
  • burningsnowflake burningsnowflake
    Banciule ti-ai pierdut mintile? Andreea si domnul dan?
    Arde-l la buzunar pe marlan, merita...
  • Catalin Catalin
    O penibila de la o televiziune si mai penibila da in judecata un basist penibil de la o televiziune si mai basista si mai penibila.

Trimite un comentariu

sus