Skip to main content

Andreea Berghea trece din tabăra Kiss, în cea Lagardère, la Europa FM şi Radio 21

 

Publicitate

Andreea Berghea, ex music director Kiss FM, a fost cooptată în echipa de management grupului Lagardère. Ea va ocupa funcţia de director de Strategie Muzicală pentru Europa FM, Radio 21, Vibe FM şi Smart FM.

Pe lângă poziţia din management, ea va fi şi pe post şi se va ocupa, ca DJ, şi de un interval orar la Radio 21.

Carte de vizită Andreea Berghea

  • Andreea Berghea este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş. Ea a ales totuşi să facă radio. A fost DJ la Radio Contact Târgu Mureş, apoi la Uniplus şi Star FM.
  • La Kiss FM a început ca DJ în anul 2003, iar în noiembrie 2008 a devenit music director.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Da, mai ales de cand Huidu omoara oameni si apoi reapare pe post ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
    Rusine KISS FM!
  • Iulian Iulian
    Mare pierdere pt Kiss.Plecarea Andreei nu se datoreaza "dictaturii" lui Huidu.Kiss Fm este condus de un moldovean de peste prut care isi promoveza non valorile sale.Din cauza lui au zburat multi oameni buni.La Kiss Fm vor avea acces doar pupincuristii gen olix,gen fintenscu si altii.mai lasati draqu faisbucul si incercatii sa comunicati cu publicul.Va este frica sa discutati in direct cu ascultatorii cum era inainte.Seara puteai sa asculti dedicatii in direct.dj de seara vorbeau cu ascultatorii.vezi de exemplu Kiss by Kiss sau Kiss My way.Huidule ia masuri si pune tu piciorul in prag.Un prieten
  • oros oros
    Pe nico au matrasit o deja...o baga in weekend ca sa i faca loc lui berghea pe 10-13
  • stefan stefan
    sunt un mare fan al radioului si al muzicii noi in genere - plecarea m-a surprins si pe mine , dar fiecare incearca altceva la un moment dat. referitor la toate radiourile ele au partipriuri - sigur am scris gresit:) - cu anumiti artisti , case discuri. nu stiu la restu dar kissul face sigur sondaje cu oameni care asculta destul de des.nu prea conteaza parerea lor atat de mult , e cam imposibil sa iti placa o melodie atat de mult incat sa o tii in playlist 7 luni daca nu chiar mai mult cum se intampla cu unele piese , shoula , follow rivers , pleaca , kboom , etc - maxim 5 luni cred ca ar ok , lumea deja se plictiseste , chiar si ascultatorul fidel. sunt intr-adevar unii oameni capabili si altii care se strecoara si ei , din ce s-a scris aici pot sa spun ca alex macavei si chiar schnebli erau profesionisti , dar cum tot ce e bun dispare in tara noastra de cacao cu lapte , asta e....
    P.S daca aveti nevoie de un playlist maker cautati-ma , am un fler la hituri deosebit:)
  • Luci Luci
    @ anonim, Nu neg nimic din ce ai zis despre el ca persoana. Am auzit din mai multe surse ce zici, deci trebuie sa fie adevarat. Personal am vorbit o data cu el pe viu si am schimbat cateva mailuri, prea putin deci. Repet ma refer strict la cum sunau playlisturile facute de el la 21 in perioada lui de glorie si la vibe. Am studiat reteta, si aplicat-o si m-am convins de rezultatele ei. In rest, sa vorbeasca despre personalitatea lui, cei care-l cunosc.

    @vivian suntem pasionati de radio si ne place sa comentam subiectul. Nu dam nimanui in cap si nu facem procese de intentie.sau de personalitate nimanui. Discutam strict profesional, cel putin eu.
  • ana ana
    Tu lucrezi?
  • vivian vivian
    Imi place la nebunie un lucru. Andreea Berghea a plecat de la Kiss (caci asta era discutia initiala) fara scandal. Nu a atacat pe nimeni atunci cand a plecat si absolut nimeni de la Kiss nu a atact-o pe Andreea. Deci despartirea s-a facut probabil amiabil. De ce scormoniti intr-un rahat care nu exista? De ce trebuie sa fie scandal acolo unde nu este romanilor? De ce trebuie sa moara Kiss fara Berghea sau Berghea fara Kiss? De ce e Andreea prosta sau desteapta din senin? Un om si-a schimbat locul de munca. Poate primeste mai multi bani, poate se plafonase, poate Kiss nu a mai vrut-o. Revin la intrebarea initiala. De unde si de ce atatea frustrari? Daca nu ati fost capabili sa lucrati in radio nu aruncati cu rahat in cei care o fac.
  • ana ana
    @ Anonim... Corect.
    @Luci... Dinculescu nu stie pentru el, dar sa mai invete pe altcineva. Locurile in care poti invata sunt radiourile mici, gen Rfi. Acolo e (sau a fost) o adevarata scoala de radio.
    @Volar... Un playlist manager la un radio care masoara acceptanta pieselor nu face mare lucru. O selectie, de cele mai multe ori proasta. Asta unul dintre motivele principale pentru care se aud tampenii.
  • Anonim Anonim
    Luci, Dinculescu este un om foarte incapabil din punct de vedere managerial. Este incapatanat si orgolios. M-am invartit si eu mult timp in jurul lui si daca stai sa diseci ce zice intr-o discutie mai serioasa, se contrazice la 5 minute. Daca nu il lingi in dos si ii spui adevarul in fata prinde ura pe tine si te sapa. Asa bun este pe playlist incat francezii au trimis omu lor sa se ocupe de muzica. Mare pierdere pentru Radio 21 a fost demisia lui Alexandru Macavei, singurul om capabil din radioul ala. Cat despre madam Zegheru, o persoane instabila grav. Daca afara e soare si tu ii zici asta, ea spune ca nu e asa, ca afara ploua torential.
  • ValarM. ValarM.
    scuze ptr. greselile de scriere
  • ValarM. ValarM.
    Mie imi place mai mult Nico, decat Andreea Berghea si o prefer pe acel interval orar, dar ar fi foarte interesant sa fie amandoua pe un anumit interval orar 16-19.
    Revenind la playlist:
    - mi se pare ca cel al Europa FM este un pic schimbat (in bine) pe intervalul 14-17, de cand a venit Camelia Ghenciu, pe care am confundat-o initial cu Nico de la 21 :))
    - nu stiu si nu ma astept de la AB sa modifice semnificativ vreun playlist, ptr. ca si la Kiss si al Europa FM (posturile pe care le ascult mai des - pana in ora 14) playlist-urile sufera foarte mult la creativitate / shuffle / random, ajung chiar la situatia hilara de a sti cu o zi inainte orele la care se vor difuza anumite melodii; unele din ele repetandu-se obsesiv cam la 1.5-2 ore;
    - sper totusi ca venirea AB sa imbunatateasca playlistul 21, filtrand si anumite tentative de melodii care aduc a Costi Costitza sau Andre, cum e melodia aceea a Corinei (nu ii stiu numele) si multe altele, care seamana (IMO) a manea si nu ar trebui promovate la niciun post radio, asta daca se vrea cu adevarat ne-imbecilizarea/manelizarea ascultatorilor
    - sper ca si Radio 21 sa "scape" de acea melodie a lui Costi pe care o repeta obsesiv....
  • Luci Luci
    Asa e, si imi cer scuze pentru greselile de scriere scapate in textul de mai sus.
  • andrei andrei
    Playlistul de la Radio 21 este cel mai ok si sper sa ramana asa si in continuare. Am asteptari de la Andreea Bergea sa umble prin playlistul EuropaFM si sa-l faca cum suna EuropaFM inainte de 2008 sau sa il faca in genul la Frekvence 1, Radio Zet sau altele de afara.
    Cred ca Berghea ar trebui sa se ocupe de playlistul EuropaFM si sa aibe o emisiune la Radio 21 de la 10 la 13. Iar Manuel Dinculescu sa se oce de playlistul de la Radio2 1.
  • Luci Luci
    Nu era o gluma. Daca treceti peste chestiile personale, si dati la o parte relatiile cu cei in cauza, o sa vedeti ca asa e. Sa ne amintim ca, un playlister nu se masoara in cat de "buna" muzica da, ci in cantitatea de hituri pe care le lanseaza. or Dinculescu are cea mai mica rata de gherle, da-te in playlist. Si nici macar nu sunt Dinculescu, sunt unul care a invatat de la el.
  • ana ana
    @bogdan Cred ca este si o problema de selectie. La Kiss, piesele sunt testate. Daca introduci c*c*t, nu are cum sa-ti iasa altceva. Sunt curioasa daca marii manageri muzicali stau bine la capitolul selectie. Cat despre ce spune Luci, cu Dinculescu... este desigur o gluma. Adevarul este ca madam Zegheru nici nu prea avea de unde sa aleaga. Exista maxim 2-3 oameni in fm, capabili de o palarie atat de mare. Iar Andreea nu este printre ei. Au luat-o pentru imagine. Sunt curioasa ce slot orar va avea, parca 10-13 este ocupat de Nico. Rabdare si tutun. :-)

Trimite un comentariu

sus