Skip to main content

Andreea Berghea trece din tabăra Kiss, în cea Lagardère, la Europa FM şi Radio 21

 

Publicitate

Andreea Berghea, ex music director Kiss FM, a fost cooptată în echipa de management grupului Lagardère. Ea va ocupa funcţia de director de Strategie Muzicală pentru Europa FM, Radio 21, Vibe FM şi Smart FM.

Pe lângă poziţia din management, ea va fi şi pe post şi se va ocupa, ca DJ, şi de un interval orar la Radio 21.

Carte de vizită Andreea Berghea

  • Andreea Berghea este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş. Ea a ales totuşi să facă radio. A fost DJ la Radio Contact Târgu Mureş, apoi la Uniplus şi Star FM.
  • La Kiss FM a început ca DJ în anul 2003, iar în noiembrie 2008 a devenit music director.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eduard eduard
    Buna Costel , eu cred ca e normal ca cineva sa regrete daca un dj favorit se muta la un alt radio. Nimeni nu cred ca pleaca de la prea bine. Imi place Andreea dar nu cred ca pentru asta o sa ascult altceva decat kiss. Cat despre fraza ta 'Asa ca mitul cu oamenii de la Kissteria Matinala e fals. A fost conjunctura.' poate ai dreptate intodeuna cand un anonim are succes se da vina pe conjunctura dar cand un cunoscut are succes e meritul lui , talentul si altele . Da intradevar e o munca de echipa si succesul nu il atribui cuiva anume...., si nici nu cred ca o sa aiba Kiss-ul probleme ca doar e lider de piata si reteta pe care o folosesc functioneaza intiferent de oameni..asta asa sa dezumanizam pana la os radioul:) .Desi oamenii de acolo sunt pusi intr-o situatie delicata cu Huidu sef, adica zi si tu cum te-ai simtii daca ti-ar explica cum sa faci divertisment un tip care a facut ce a facut ? e usor absurd , o stie si huidu si o stie si Andreea si cred ca de asta a si plecat. ' Stiti vorba aia veche: cimitirul e plin de oameni de neinlocuit. Hai bafta!' nu e tocmai potrivita luand in considerare faptul ca respectivul cimitir a fost ' imbogatit ' cu trei oameni care chiar au fost de neinlocuit pentru familiile lor . Dar ce conteaza ' totul pentru audiente':):
  • EDWARD EDWARD
    Vad multi mancatori de rahat pe aici ce-si dau cu parerea,habarnistilor,n-ati pus piciorul in vreo redactie de radio,vreo redactie a unui ziar,dar macaniti de mama focului.Nu vedeta ridica postul,ci postul te ridica pe tine.Teo,Floriiiiin Calinescu, au dat niste chix-uri fabuloase cand au plecat de la Pro,Teo s-a facut de ras la Romantica,Calinescu a ingropat Tele 7,ambii sunt in Pro astazi.Daca Esca pleaca maine la National Tv,adio rating de 10%,dar sa revenim la oile noastre,profesionalismul Andreei Berghea nu poate fi pus la indoiala,era printre putinii cu materie cenusie de acolo,faptul ca s-a mutat la Radio 21 e o chestie pa parte "ieconomica",adica s-a dus la bani mai multi,nu e nicio crima.Vine insa si reversul medaliei,la 21 nu va mai avea priza ca la Kiss,insa are si ea o anumita varsta si se gandeste la viitor,cand probabil se va retrage in spatele cortinei si va ocupa doar postul de director de strategie de marketing,cum o facea si la Kiss
  • Costel Costel
    Sau a avut o oferta financiara foarte tentanta. Sau functia de "director de strategie muzicala" pe 4 posturi a sunat foarte bine. Sau crede ca e timpul pentru o noua provocare. Variantele pot fi multe, dar nici nu asta conteaza. Andreea e suficient de "smart" incat sa-si gaseasca oricand un loc bun undeva.
  • Luci Luci
    Nu stiu informatii din interior. Dar cand un om de baza de la un radio care pare foarte stabil si oricum lider la nivvel national, pleaca la un radio la care haosul e regula de 4 ani si care nu are nici o perspectiva clara, e o surpriza. Pot fi doua variante, sau Andreea e mega neinspirata sau foarte inspirata.
  • Costel Costel
    @Eduard. Stii tu ceva, dar te faci ca uiti contextul. In 2011, Buzdugan si Morar s-au dus frumos in vacanta pe timpul verii, ceea ce a facut ca Zu sa scada puternic, Kiss devenind lider fara sa aiba o crestere spectaculoasa. In 2012 cei de la Zu nu au mai vrut sa riste si si-au consemnat vedetele matinale la munca pana cand s-au terminat sondajele. Daca ai avea sondajele detaliate (ceea ce ma indoiesc), ai vedea ca locomotiva Zu este matinalul. Pe restul intervalelor orare, Zu e cam pe unde e Kiss. Asa ca mitul cu oamenii de la Kissteria Matinala e fals. A fost conjunctura.

    Pentru ceilalti care canta prohodul Kiss-ului la orice eveniment: tineti minte, ca Kiss nu a stat niciodata intr-un singur om. Ati sarit in sus de bucurie si emotie cand a plecat Nora Marcovici, spunand: Kiss e "gata". Ati incins petrecerea dupa accidentul de schi al lui Huidu, spunand ca acum chiar ca moare Kiss-ul. Apoi ati facut iar dezmat de fericire cand a avut acelasi Huidu accidentul de circulatie, convinsi fiind, ca de data asta chiar ca nu mai are cum sa scape si crapa Kiss-ul de tot. Ei, uite ca e si acum bine merci. Verificati sondajele din anii trecuti, ca sa va convingeti: Kiss a avut veri mai slabe in Bucuresti decat acum in 2008, 2009 si 2010, chiar cu Andreea si cu Huidu pe post. Tot asa, puteti vedea ca Kiss nu a avut niciodata mai mult de 2 milioane si jumatate de ascultatori pe national pana in 2011. De unde atunci alarmistele astea cu mortea Kiss-ului?
    Andreea stie muzica, incontestabil. A fost un om valoros pentru Kiss, incontestabil. Va muri Kiss fara ea? Nu, in mod sigur. Stiti vorba aia veche: cimitirul e plin de oameni de neinlocuit. Hai bafta!
  • Iulian Iulian
    Ha, ha. Audientele TV au ramas neschimbate dupa ce Latrinele nu mai sunt pe Digi... Deci peoplemeterele alea sunt de-o acuratete remarcabila.
  • eduard eduard
    Vivian draga , era doar o parare daca vrei cifre uite aici. in vara lui 2011 cand la kiss a fost ceva emisiune -kissteria matinala parca - pentru prima data in istoria kiss fm au fost pe primul loc si pe Bucuresti. acum pe bucurestie lider autoritar Radio Zu si la nivel national e in continuare Kiss fm. ce mi se pare comic e ca nici nu stiu cum ii chema pe respectivii ...probabil ca au fost foarte bine promovati.:):)
  • Lisa Lisa
    Ufffff, da ce va roade. @lori ,ca sa faci bine radio nu este nevoie neaparat numai de experienta. Ai nevoie de pasiune si interes pentru ceea ce faci , nu in ultimul rand o cultura muzicala pe care nu o dobandesti decat prin tenacitate , si multa, multa munca, ai nevoie de ingeniozitate ,inteligenta si cate si mai cate pe care fata asta oricat v-ar roade pe unele sau unii le are!!! Si daca tot suntem la capitolul experienta ,aproape 15 ani de radio eu consider ca este totusi ceva experienta , nu? Ori daca nu ma insel cam atat este , "experienta in ani" pe care o are D-ra Andreea pentru ca lucreaza la radio inca di timpul cand era la Universitate .
  • Petri Petri
    @vivian..se pare ca si tu practici cu insufletire acest sport national. Cum poti sa fii tu atat de sigura ca sunt tampenii? Sunt comentarii pline de adevaruri care se vad cu ochiul liber si de ce nu, se pot chiar auzi. Baietilor despre care vorbeste eduard li se aud vocile in alta parte decat la kiss,au fost si sunt apreciati de cei care ii asculta iar din 'personajul 'despre care scrie @ ciobaca nu a mai ramas decat un om cazut in cap, la propriu.
    Iar de realitatea ca Andrea Berghea stie muzica,stie sa faca radio nu ai cum sa te indoiesti pentru ca asta s-a vazut , s-a auzit si se va vedea si auzi multa vreme de acum incolo.
    Vorbesti tenedentios si asta pentru ca poate faci parte din tabara care isi da seama ce a avut numai dupa ce a pierdut.
  • lori lori
    Cata experienta! Cati ani are? 50?
  • vivian vivian
    asa de mult mi-ar placea sa traiesc intr-o societate in care datul cu parerea sa nu fie sport national. am citit aici tampenii spuse cu o nonsalanta ce m-a facut sa ma indoiesc si pe mine o clipa de realitate.
    @eduard: ce inseamna audiente foarte bune? ai si cifre ?
    @ciobaca: cine se vinde???
    adica...serios de unde le scoateti?
  • Bianca Bianca
    Cum delireaza unii :)) Hai, mai baga ... esti interesant. Te cheama Carmen Harra cumva?
  • Florin Florin
    A plecat singurul om de acolo care zi de zi dovedeste ca se hraneste cu muzica pe paine! Ceilalti, niste roboti ce repeta la nesfarsit aceleasi si aceleasi fraze, stirute de pe site-ul radioului, adica doar promo-uri. In conditiile in care tot anunta nu stiu cate minute fara reclame... Bafta, Andreea!
  • eduard eduard
    Ai dreptate , in toamna asta au mai plecat si baietii care faceau matinalul in timpul verii si in weekenduri iar ei aveau audiente foarte bune.
  • Ciobaca Ciobaca
    Se apropie sfarsitul in Romania pentru trustul care detine Kiss Fm, Magic, Rock si Prima Tv. Sunt la vanzare de mai bine de 6 luni si se pare ca chiar Lagardere doreste sa cumpere. SBS a vandtut aproape tot din ce detinea in Estul Europei.Dictatura HUIDU este pe cale de a se termina odata cu expirarea contractului in toamana anului 2013. Andreea nu este singura plecata din trust si cu siguranta nu ultima. Marketing, vanzari, pr si Dji parasesc rand pe rand corabia care pare sa se scufunde din interior.Urmeaza si alti oameni care deja isi negocieaza plecarile catre alte trusturi, ziare, radiouri sau televiziuni.Huidu nu mai poate tine in frau situatia pana la urma creeata chiar de el iar in toamana anului 2013 va fi somer ; Oarecum se intampla ce i s-a intamplat lui 21 in 2003 si 2008 ( sper ca anii sa fie corecti ) cand doua echipe din 21 au plecat si au format Kiss Fm si Zu. Cu matinalul de acum de la 21 si cu metoda Copy-Paste aplicata de Pro Fm, lupta se va muta in esalonul doi unde batalia va fi pe viata si pe moarte si astfel HUIDU a reusit sa faca ce face si Basescu : sa distruga tot ce atinge ...

Trimite un comentariu

sus