Skip to main content

AUDIENȚE. Dan Negru, „Cu banii jos”, dar după Stallone. Premieră și la Cârcotași

 

Publicitate

Prima ediție a concursului Cu banii jos, prezentată de Dan Negru, a fost depășită aseară de un clasic al filmelor de acțiune: Tango și Cash (1989). Filmul cu Sylvester Stallone și Kurt Russell, difuzat de Pro TV, a fost peste Antena 1, atât în mediul urban cât și la nivel național.

Pe intervalul de difuzare, Cu banii jos (emisiune fimată într-un studiou din Turcia) s-a intersectat cu Roata Norocului (Kanal D), cu Sinteza zilei (Antena 3), cu telenovela Abisul pasiunii(Acasă TV) și cu Cronica Cârcotașilor (Prima TV).

Cu banii jos s-a intersectat cu o altă premieră: Cronica Cârcotașilor de pe Prima TV. Emisiunea prezentată de Găinușă și Dezbrăcatu a fost urmărită de peste jumătate de milion de români în fiecare minut (dintre care 330.000 din mediul urban).

Audiența postuilor TV, miercuri, 19 septembrie, pe intervalul emisiunii Cu banii jos în mediul URBAN: 

1. Pro TV - 775.000 de telespectatori pe minut (7,4)
2. Antena 1 - 554.000 (5,3)
3. Antena 3 - 414.000 (3,9)
4. Kanal D - 337.000 (3,2)
5. Prima TV - 329.000 (3,1)

Audiența postuilor TV, miercuri, 19 septembrie, pe intervalul emisiunii Cu banii jos în mediul NAȚIONAL:

1. Pro TV - 1.365.000 de telespectatori pe minut
2. Antena 1 - 950.000
3. Kanal D - 791.000
4. Antena 3 - 577.000
5. Prima TV - 549.000

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • acum e in reluare emisiunea cu banii jos... la intrebarea: ce putem gasi pe luna? madam educatoarea cu facultate si master era convinsa ca raspunsul este: puieti de sequoia... au si pierdut banii la faza asta... sequoia fiind un copac... luna neavind atmosfera, deci nici oxigen...
  • am ris de numa numa la emisiunea asta... concurente erau o tipa la vreo 55-60 de ani, profesor-educator, cu facultate, master si 2 grade didactice - si fie-sa. fata, laura, era ok, stia in general raspunsurile, dar ma-sa.... varza... la o asa pregatire, habar n-avea ce inseamna "energofag". sustinea ca inseamna "devorator de publicitate"... la alta intrebare, legata de pesti sustinea ca "ansoa" e "pestele ala mic, rasucit pe o scobitoare"... probabil o fi fost femeia educatoare, cu facultate si master la spiru haret...
  • cum sa-i ceri romanului calitate,pai el es uita la emisiuni regizare(kanal d) si filme redade la infinit(protv,a1,primatv.etc). mie personal negru mi se pare un om nesimtit dar am urmarit emisiunea numai pentru concept care mi s-a parut interesant.am observat o constanta la antena1 si pro tv in ceea ce priveste audienta premierelor.pro tv are audiente mari fiind lider de la prima editie,la antena1 formatele noi prind mai greu dar si atunci cand publicul se obisnuieste cu formatul respectiv,emisiunea devine lider pe tronsonul ei.asta e perceptia publicului....daca ii arati la pro tv in premiera o banalitate este lider ca de....este pro tv
  • Mai bine ramaneau blondele . Ieseau mai ieftin . Era mai interesant. Ca nu intereseaza pe nimeni studioul cu care se tot lauda . Asa isi satisface doar capriciile parlitul ala de Oprea adus sef de la concurenta lor.. Pana acum nici emisia de sambata nici .. emisiunea asta noua .. si probabil nici cea de duminica .. nu au fost si nu vor fi lidere de audienta dupa cum se vede nici la premierea.. nici dupa.
  • E interesant conceptul emisiunii dar e repetitiv si o lungesc prea mult cu statul in suspans dupa fiecare intrebare (parere personala).

Trimite un comentariu