Skip to main content

Cancan TV, start slab la Acasă TV. Emisiunea tabloidă, sub concurentul Un show păcătos

 

Publicitate

Debut modest al emisiunii Cancan TV la Acasă TV, după transferul de la Kanal D. Emisiunea prezentată de Adrian Artene şi Ilinca Vandici a fost, la prima ediţie, pe locul cinci la nivel urban şi pe şapte la nivel naţional. În confruntarea directă cu concurentul Un show păcătos (Antena 1), Cancan TV a fost lăsat în urmă la ediţia de aseară.

Audienţele, în continuare:

La nivel URBAN:

În fiecare minut, la Cancan TV s-au uitat, aseară, 205.000 telespectatori pe minut.

Pe intervalul Cancan TV, Acasă TV a fost pe locul cinci în oraşe, după Antena 3 (Cu sinteza zilei şi Mircea Badea), Pro TV (Ştiri şi serialul The mentalist), Antena 1 (finalul filmului şi Un show păcătos) şi Kanal D (cu Ştiri, Asta-i România şi puţin Drept la ţintă).

La nivel NAŢIONAL:

La nivelul întregii ţări, Cancan TV a fost pe locul şapte, cu o medie de 292.000 de telespectatori pe minut. Cel mai vizionat post a fost Antena 1 (care, de la 22.30, a difuzat Un show păcătos), cu o medie de aproape 600.000 de telespectatori pe minut.

Pe intervalul în care Cancan TV s-a intersectat cu Un show păcătos, Acasă TV a avut o medie de 275.000 de telespectatori pe minut (din care 195.000 la nivel urban). Pe segmentul în care s-au bătut, Antena 1 era pe primul loc la nivel naţional, cu o medie de aproape 580.000 de telespectatori pe minut (dintre care 313.000 din oraşe).

Audienţa posturilor TV luni, 17 septembrie, pe intervalul emisi unii Cancan TV, la nivel URBAN:

1. Antena 3: 425.000 de telespectatori pe minut (4 rating)
2. Pro TV: 352.000 (3,4)
3. Antena 1: 320.000 (3)
4. Kanal D: 246.000 (2,3)
5. Acasă TV: 205.000 (2)

Audienţa posturilor TV luni, 17 septembrie, pe intervalul emisi unii Cancan TV, la nivel NAŢIONAL:

1. Antena 1: 595.000
2. Pro TV: 592.000
3. Antena 3: 573.000
4. Kanal D: 409.000
5. Prima TV: 302.000
6. TVR 1: 293.000
7. Acasă TV: 292.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • flory flory
    dan capatos este imbatabil la aceasta ora. nici kanal d, acasa tv si pro tv la un loc nu il pot bate. bafta dane.
  • Tavy Tavy
    Can Can TV este difuzata tocmai pentru a ridica putin postul, pentru a face si postul ceva audienta. Mi-e dor de Acasa Tv care avea audienta acum cativa ani, de emisiunile live de 3 ore seara de seara, de Povestirile adevarate cu diferite cazuri in timpul saptamanii si cu vedete la sfarsit de saptamana....
    Pro Tv-ul are audienta si fara Can Can TV...ei au crezut ca vor ridica putin si postul Acasa TV.
  • josbasescu josbasescu
    E bine si cu marele jurnalist Cristoiu, care era antibasist convins si brusc, peste noapte, a devenit cel mai inflacarat sustinator al presedintelui (nelegitim). "Marii" jurnalisti sunt basisti pe fata, nu conteaza cine e patron. La fel cum si cei de la Antene sunt antibasisti pe fata. Adevarul e ca tara asta merge din ce in ce mai rau, indiferent cine o conduce... asta-i marea problema.
  • Andrei Andrei
    „ Totala indiferenta fata de suferinta altuia, chiar si cand tu insuti i-o provoci, nu poate fi numita inteligenta, ci de-cadere din conditia de OM !”... PROF.ION COJA
  • bahmuteanca bahmuteanca
    acesta a fost si punctul meu de vedere cind am citit ca vor difuza emisiunea pe Acasa TV. mare eroare decizionala iar emisiunea lasa de dorit, din multe-multe puncte de vedere...
  • Andreea Andreea
    Este o emisiune prost realizata, fara interes pentru public.O mahala promovata media. Pe cine intereseaza, asa de mult, de Bianca sau Tania, sau pe care, dracu, ati mai adus in emisiunea aceea?!Imi pare rau sa spun, dar canalul Acasa nu are decat de pierdut.Mai ganditi-va!
  • cristi cristi
    Mi se pare o greseala a celor de la Pro sa difuzeze pe Acasa aceasta emisiune care se vrea concurenta lui Capatos. Trebuia difuzata la ProTV, postul principal, pentru ca nu se uita multa lume la Acasa, ca sa nu mai zic ca e si cam departe in grila de programe de la rcs-digital.
  • Ibrail Ibrail
    Nu poti sa-i compari pe ziaristii de la B1 ,cu cei de la Haznaua 3. Patronul de la B1 nu este nici politician, nici om de afaceri cercetat de DNA. La Haznaua 3,toti ziaristi sunt marionetele lui felix-turnatorul iar interesele lui politice sunt evidente si sunt in contradictie flagranta cu cele ale partidelor de dreapta .Evident din moment ce ii plateste pe angajati sa injure opozitia ,acestia asta vor face tot timpul,indiferent daca pe drept sau {de cele mai multe ori}, pe nedrept >
  • kiko kiko
    nu, nene, nu ii suport nici pe aia, de aia schimb canalul cind vad vreun cristoiu sau turcescu pe ecran... dar de gidea, badea si ciutacu nici nu vreau sa aud...
  • aidan aidan
    daca nu rup fb-ul pentru like-uri, in 6 luni ii uita lumea pe acasatv.trebuie sa traga tare pe site-uri. acasatv e un canal obscur. nimic nu m-a retinut vreodata sa raman acolo. nici macar emisiunile in care se gateste, pentru ca se gateste putin si prost si se vorbeste o tona.ma uit in schimb la procinema pentru ca revad seriale supeeer!
  • Zakiro Zakiro
    @Synned: Nu-i asa ca mai bine ne uitam la Turcescu, Cartianu, Cristoiu si la toti jurnalistii echidistanti de la B1 TV? Cred ca altcineva este spalat pe creier.
  • Synned Synned
    spalarea de creier continua la gadea...ne meritam soarta!
  • Catalin Catalin
    Mai bine la Gadea decat cratinii astia de la caca tv
  • dany dany
    cum poti fi atat de ipocrit incat sa te uiti la badea cum povesteste viata lui base din ultimele ore?
  • Dragos Dragos
    Nu pot sa cred cati romani se uita in gura lui Gadea!

Trimite un comentariu

sus