Skip to main content

REZULTAT: Cine a câştigat primul curs de gătit. În curând, un nou concurs!

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Concursul TLC şi-a desemnat câştigătorul primului curs de gătit. Este vorba de Sirbu Iulian. Comentariul câştător, în continuare. În curând, un al doilea curs de gătit va fi pus în joc!

Comentariul câştigător:

"Buddy Valastro e un bucatar cu gusturi pe cat de inventive si de inedite, pe atat de simple. E un individ care tine enorm la familia lui si la prietenii lui, si nu ezita sa mentioneze asta oricand are ocazia. De asemenea, este foarte atasat de originile sale italiene si de cresterea lui in Hoboken.

Totodata, imi place de el pentru ca e increzut si pentru ca isi cunoaste valoarea, si nu vrea decat excelenta.

Ce i-as spune: “Sir, you are an inspiration, and so are your cakes! However, let`s have a drink and a pizza and get to know each other as brothers!”.

In ceea ce priveste ce i-as gati, as incerca sa mentin o idee simpla si de impact emotional, ceva ce am gustat in New York, pe o straduta laturalnica:

In prima faza i-as oferi cateva antreuri, foarte New York style, un tip de hot dogs facuti in casa cap coada, cu paine ciabatta si carnaciori dulci, cu sos (dulceata) din ardei capia si esalota.
Apoi, ceva lucruri pe care le-am incercat in vacanta in Italia, Genoa si cred ca i-ar place foarte mult:

Tagliatelle cu pesto genovese (seminte de pin, busuioc, ulei de masline, un pic de usturoi, toate la blender) si cu cateva bucati de pastai verzi care se potrivesc uimitor.

Apoi, ca desert, un cheesecake foarte usor de facut, insa cu un twist: un sos gelatinos dar natural de lamaie usor, racoros, care creeaza dependenta!

Totul spalat cu o bere nefiltrata, alba, sau un vin bun tot din zona de nord a Italiei, dar nu din Genoa ci inspre Venetia: Venica Ronco delle Cime.

Lasati cadoul de cursuri de gatit, dati-mi voie sa-i prezint personal lui Buddy acest meniu si ati facut un om fericit pentru mult timp! Si cursurile de gatit sunt bune, poate o sa ajung chef la un moment dat si voi avea onoarea sa-l cunosc de-aproape! Da, dati-mi mie cursurile!"

Canalul TLC vă invită la concurs. Puteţi câştiga cursuri de gătit la Societe Gourmet Cooking Classes. Tot ce trebuie să faceţi este să încercaţi să îl "convingeţi"pe maestrul bucătar şi cofetar Buddy Valastro, un bucătar cu o experienţă şi cu o poveste de viaţă de excepţie, care are trei emisiuni la postul de televiziune TLC.

Întrebarea, dar şi detalii despre emisiunile lui Buddy Valastro pe TLC şi despre cariera lui, în continuare:

ÎNTREBAREA CONCURSULUI: Ce i-ai spune sau ce i-ai găti lui Buddy Valastru ca să-l convingi să vină la cină la tine acasă?

Puneţi răspunsul sub forma unui comentariu la acest articol.

Câştigătorul va fi desemnat lunea viitoare.

Buddy Valastro, trei emisiuni şi o poveste de viaţă de excepţie

Trei emisiuni ţine Buddy Valastro la postul de televiziune TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare Cofetar.

Înainte de detalii despre emisiuni, cine este Buddy Valastro?

Buddy Valastro este un maestru cofetar împlinit şi un bucătar desăvârşit, ajuns la a patra generaţie, care se ocupă de afacerea familiei.

S-a născut la Hoboken, în New Jersey, SUA, şi a crescut într-o familie italiană de modă veche.

Încă de la o vârstă fragedă, Buddy a demonstrat că are un talent înnăscut pentru gătit, copt aluaturi şi decorat torturi. Pe lângă această pasiune, îi plăcea să petreacă mult timp alături de tatăl său, ca ucenic. Cei doi au petrecut nenumărate ore în laborator, unde tatăl lui Buddy, maestru cofetar, l-a învăţat toate vechile secrete ale branşei. Cei doi erau prieteni la cataramă şi visau să transforme împreună “Carlo’s Bakery” într-un nume de referinţă.

Din păcate, când Buddy avea 17 ani, şi-a pierdut tatăl şi, în schimb, a fost nevoit să preia o mare parte din responsabilităţile acestuia. A demonstrat cât de bine funcţiona chiar şi în condiţii de stres, continuând să facă numai lucruri de calitate.

Reţetele tatălui său şi stilul inovator de decorare al lui Buddy, precum şi tehnicile sale de a transforma zahărul în adevărate opere de artă au dus afacerea mult mai departe decât ar fi visat vreodată tatăl lui.

La ora actuală, Buddy este un maestru cofetar si bucătar, decorator de torturi şi vedetă a programelor de tip “reality” Regele bucătarilor, Regele cofetarilor, Următorul mare cofetar, care se bucură de un succes uriaş. De multe ori, este invitat să demonstreze şi să predea ceea ce ştie să facă, în toată America. În laboratorul lui, Buddy şi echipa produc mâncăruri, mii de prăjituri şi produse de patiserie pentru ocazii speciale, în fiecare săptămână. Proiectele lui premiate au fost prezentate de nenumărate ori în diverse reviste dedicate mireselor sau produselor de cofetărie. “Carlo’s Bakery” a apărut în cărţi, în ziare şi la televiziune.

Emisiunile lui Buddy la TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare cofetar

Regele Bucătarilor. Sezonul 2. De luni până vineri, de la ora 20.00

În septembrie, Buddy Valastro a revenit la TLC cu noi reţete preferate ale familiei sale, din gastronomia italiană a Lumii Vechi, într-un nou sezon al programului Regele bucătarilor.

Buddy găteşte de toate, de la paste şi carne până la garnituri şi deserturi, preparând o mulţime de reţete simple, dar delicioase, de care se va bucura întreaga familie. Pentru mai multă savoare, în bucătăria lui Buddy sosesc tot felul de invitaţi, inclusiv membri ai familiei Valastro, care aduc sfaturi utile şi ponturi excelente pentru prepararea acestor ospeţe apetisante.

Regele Cofetarilor. Sezonul 4. De luni până vineri, de la ora 14.00

Fiind şeful de la ‘Carlo's City Hall Bake Shop', cofetăria lui din Hoboken, New Jersey, el supraveghează o întreagă echipă, din care fac parte mama lui, patru surori mai mari şi trei cumnaţi. În această serie, Buddy pregăteşte un tort pentru “The Greatest Show On Earth”, dotat inclusiv cu un “cerc de foc”, prepară un tort aniversar special pentru Rachael Ray, un chef celebru şi duce toată echipa de la cofetărie pe ţărmul mării, pentru o aventură la pescuit, ca sursă de inspiraţie pentru un tort în formă de rechin ucigaş pe care trebuie să îl facă pentru aniversarea de 35 de ani a companiei unui prieten care închiriază bărci.

Următorul Mare Cofetar. Sezonul 2. În fiecare miercuri, de la ora 22.00

Buddy Valastro, "Regele cofetarilor", vrea să îl ajute pe cel mai promiţător cofetar şi decorator de torturi să îşi lanseze cariera. Într-o nouă serie din "Următorul mare cofetar", Buddy testează alţi zece cofetari talentaţi, forţându-le limitele şi punându-i să treacă printr-o serie de probe din ce în ce mai dificile. Cei mai mari cofetari ai Americii sunt supuşi unor presiuni teribile, căci trebuie să creeze un tort spectaculos, care să merite un premiu generos în bani, dar şi şansa de a lucra alături de unul dintre cei mai de succes şi mai celebri artişti cofetari din lume.

Câştigaţi un curs de gătit! Răspundeţi sub forma unui comentariu la acest articol la întrebarea: Ce i-ai spune sau ce i-ai găti lui Buddy Valastru ca să-l convingi să vină la cină la tine acasă?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paraschiv Madalina Georgiana Paraschiv Madalina Georgiana
    Buddy Valastro-un bun bucatar si un extraordinar cofetar.
    Il voi servi cu o delicatesa frantuzeasca numita Buturuga cu ciocolata!
  • kiko kiko
    hmmmm.... stimabililor, concursul e organizat de postul de televiziune TLC nu de pagina de media... scrieti degeaba aici, vad ca multi isi dau si numele complet, in curind o sa lasati si nr de telefon...
  • Zuzu Zuzu
    Antreu: Salata de dovlecei cu usturoi.
    Felul I: Supa de telina.
    Felul II: Kokkinisto.
    Desert: Clatite cu brinza dulce.
    De ce am ales meniul asta? Sunt singurele feluri pe care chiar stiu sa le prepar :D
  • Calin Calin
    I-as gati cea mai buna placinta cu mere
  • Mihaela Mihaela
    Ai grija te rog, este o ea. Loredana se numeste. Nu vrem sa o facem sa se simta prost, nu?
  • Mihaela Mihaela
    George imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat, dar nu e frumos sa te victimizezi in incercarea de a castiga concursul. Puteai pur si simplu sa omiti acea parte :)
  • George George
    vreau eu ciorba de peste, sunt innebunit dupa ea
  • George George
    Cand ma gandesc la tema concursului imi vine in minte ceea ce patesc eu cand sunt invitat la cineva la masa: cel/cea care a gatit isi face probleme ca s-ar putea sa nu imi placa datorita faptului, zic ei, ca eu, fiind bucatar, sunt mai pretentios. contrar...bucatarii nu sunt pretentiosi la mancare. doar sa fie bine facuta mancarea si corect pregatita. exceptie fac cazurile cand pur si simplu nu iti place ceva. mie nu imi plac fructele de mare.
    revenind la ideea concursului...as prefera sa vina la cina in modul cel mai inoportun posibil, si as gati pur si simplu ceea ce as face si pentru mine daca as fi singur. nu "l-as astepta" cu mancarea in gand ca apoi sa o prepar.
    ce i-as spune? ca stiu cu varf si indesat ce inseamna sa ramai fara un parinte sau fara ambii (in cazul meu) de la o varsta frageda, ca apreciez munca, perseverenta si pasiunea lui pentru gatit, si asta si pentru faptul ca am aceeasi tinta si acelasi ideal. doar ca pentru un novice ca mine, comparativ cu el, imi trebuie "un sut in fund" ca sa pot face un pas mai inainte. de ce scriu aici? pur si simplu gandindu-ma ca asta ar putea fi "sutul".
  • Popa Roxana Popa Roxana
    I-as gati cele mai bune tortellini si un tiramisu cu cafea si ness ca sa se acomodeze si sa se relaxeze cu preparate pe care le cunoaste, dar as incerca si ceva traditional romanesc ca sa se familiarizeze cu bucataria romaneasca. I-as servi, daca ar fi sezonul o pomana porcului cu mujdei de usturoi si mamaliguta. Daca nu cateva sarmalute cu ardei iute si mamaliguta.
  • Ana Iulia Ana Iulia
    Ceva simplu ... Ciuperci la cuptor cu umplutura plus salata de fructe de fructe de mare cu paste si un sos de usturoi.
  • Flori Vulpe Flori Vulpe
    Ar fi o mare onoare sa pot pregati o cina pentru un maestru. Dar totusi as prepara o pomana porcului cu mamaliguta si usturoi iar la desert o placinta cu mere delicioasa.
  • visan anisoara visan anisoara
    bors de salata verde cu zer si taitei din oua prajite, sarmale cu frunza de vita cu mamaliguta si smantana si poale in brau maldovenesti
  • Andreea Andreea
    Fiindca nu stii niciodata cum o sa se termine trebuie sa servesti la inceput ce e mai bun - desertul: Ananas la cuptor in sos vanilat de portocale apoi ar urma o supa crema de cartofi cu unt si crutoane.

    Felul principal trebuie sa fie "Traista ciobanului" (diferite bucati de carne de porc trase la ceaun, amestecate cu branza si invelite intr-un muschi de porc, fript pe gratar) servit langa o mamaliga fripta pe plita si asezonat cu o salata de muraturi in saramura.

    Si daca ramane timp si de un pahar de vorba probabil m-as lauda cu niste cupcakes cu cirese si italian meringue buttercream.
  • Ungureanu Alex Ungureanu Alex
    Motarela cu rosii si busuioc stropita cu ulei de masline
  • Sirbu Iulian Sirbu Iulian
    Buddy Valastro e un bucatar cu gusturi pe cat de inventive si de inedite, pe atat de simple. E un individ care tine enorm la familia lui si la prietenii lui, si nu ezita sa mentioneze asta oricand are ocazia. De asemenea, este foarte atasat de originile sale italiene si de cresterea lui in Hoboken. Totodata, imi place de el pentru ca e increzut si pentru ca isi cunoaste valoarea, si nu vrea decat excelenta. Ce i-as spune: "Sir, you are an inspiration, and so are your cakes! However, let`s have a drink and a pizza and get to know each other as brothers!".

    In ceea ce priveste ce i-as gati, as incerca sa mentin o idee simpla si de impact emotional, ceva ce am gustat in New York, pe o straduta laturalnica: In prima faza i-as oferi cateva antreuri, foarte New York style, un tip de hot dogs facuti in casa cap coada, cu paine ciabatta si carnaciori dulci, cu sos (dulceata) din ardei capia si esalota.
    Apoi, ceva lucruri pe care le-am incercat in vacanta in Italia, Genoa si cred ca i-ar place foarte mult:
    Tagliatelle cu pesto genovese (seminte de pin, busuioc, ulei de masline, un pic de usturoi, toate la blender) si cu cateva bucati de pastai verzi care se potrivesc uimitor.
    Apoi, ca desert, un cheesecake foarte usor de facut, insa cu un twist: un sos gelatinos dar natural de lamaie usor, racoros, care creeaza dependenta!
    Totul spalat cu o bere nefiltrata, alba, sau un vin bun tot din zona de nord a Italiei, dar nu din Genoa ci inspre Venetia: Venica Ronco delle Cime.

    Lasati cadoul de cursuri de gatit, dati-mi voie sa-i prezint personal lui Buddy acest meniu si ati facut un om fericit pentru mult timp! Si cursurile de gatit sunt bune, poate o sa ajung chef la un moment dat si voi avea onoarea sa-l cunosc de-aproape! Da, dati-mi mie cursurile! :)

    Multumesc,
    Iulian Sirbu

Trimite un comentariu

sus