Skip to main content

Costi Mocanu, numit senior vicepreşedinte la Voyo

 

Costi Mocanu  a fost numit Senior Vice-President Head al Voyo, conform Mediafax. Funcţia sa de director general al Pro TV SA a fost preluată de Anca Budinschi, conform Mediafax.

Publicitate

Costi Mocanu se va ocupa din 15 septembrie de coordonarea Voyo ca platformã de distribuþie paid la nivel CME. Ca urmare a faptului cã Voyo va face parte din Divizia de Broadcasting în noua platformă de distribuţie, echipa Voyo a fost reorganizată.

Costi Mocanu este alături de Pro TV de 19 ani, unde a început ca jurnalist, devenind director general cu trei ani în urmã.

Costi Mocanu i-a predat ştafeta Ancăi Budinschi. Ea face parte din echipa Pro TV de 19 ani, dintre care 10 la ştiri, iar 9 deţinând responsabilităţi de business.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Amaltea Amaltea
    Dragilor, Costi si-o merita...tot board-ul din PRO TV ajunsese sa-l contreze. I se imputa multe...de la cifrele slabe pana la distrugerea retelei de statii locale.Deci...bine ca l-au "avansat". :)
  • cosmin cosmin
    @wegonna, esti tu cam prost rau! daca te legi si de mediafax, unde se stie ca sunt ultimii profesionisti din presa asta de rahat, inseamna ca esti vreun cretin dintr-un trust concurent
  • pavel pavel
    mosule, te stiu bine de la inceputurile protv. te-a retrogradat adrian.
    du-te in cehia si cerei postul de la prostv inapoi.
    vezi ca vrea sa scape de tine. asa a facut cu noi toti. e mare bandit sarbu. cand vrea sa scape de cineva, il ascunde intr-un post de care nici dracul nu are nevoie.
    vezi ca te face!si asta dupa 20 de ani in care i-ai suportat menopauzele de afaceri si de janine.mai tii minte? eu da!
    sarbu isi tepuieste cei mai buni oameni. pentru el doar silviu vaju conteaza, ca deh, a fost la revolutie cu el si a avut grija de casete prin germani cu doru.
  • wegonna wegonna
    + calitatea filmelor de acolo este execrabila, dar marketing-ul agresiv conteaza!
    cred ca ar fi jale daca ar exista vreun OPC care sa ii controleze si sa ii amendeze pentru reclama mincinoasa (fantastic, bomba, incredibil, inimaginabil etc) specifica, mai nou, TUTUROR titlurilor MEDIAPRO ST (pro st.ro, Pro st TV, gandul, pro st pro st.ro, si chiar si Mediafax)
  • Netreb Nicu Netreb Nicu
    Deci, Costi...o sa vinzi cartele door to door? :))
  • corbul corbul
    se da lumea peste cap. maine-pomaine tolontan n-o sa mai fie sef la ziar ci o sa bage stiri copiate de la altii pe gsp.ro care apropo, nu mai este nici numarul 1 cum se lauda ei si nici macar 2. vai de presa asta
  • kiko kiko
    eu nu stiu ce e voyo asta... mai vad din cind in cind la pro tv o reclama cu nu stiu ce film cu adolescenti tembeli pe care sunt invitat sa il vad de joi in premiera pe voyo asta... nebun sa fiu sa dau bani ca sa vad un film la care oricum nu ma uit nici gratis pe protv...
  • Nick Nick
    Vaaai si cum mai face o shpaga dl Mosu pe voyo? Primeste de acum si Leva?
  • andy andy
    Imi place tilul stirii!!Obae tot dai lectii de jurnalism dar aici ,ori o faci de frica celor de la Pro,ori din .....Titlul corect este Costi Mocanu nu mai este sef la Pro Tv si nu ca a fost numit nu stiu ce vice...foaie verde!!
  • Mircea Mircea
    Clar, l-au retrogradat. Si inca cum !
    Cum, frate, sa platesti abonament sa vezi telenovele romanesti de pe Acasa sau seriale, tot romanesti, de pe Pro TV. Ce au bun si venit de la americani sunt vechi si vazute deja.
  • Alex.D Alex.D
    Mie unu mi se pare o retrogradare clara.
    Nu stiu cati fraieri gasesc astia sa le plateasca accesul la "platforma"(sanchi) mai ales ca acel continut il poti gasi si in alte parti gratis. Nu m-ar mira ca proiectul totusi sa scoata "ceva" bani deoarece si tara are "ceva" prosti.
    Una peste alta pt Don Costi Moc(of)anu nu cred ca e chiar bine fata de functia pe care o detinea pana mai ieri.

Trimite un comentariu

sus