Skip to main content

EXCLUSIV. Diana Enache pleacă de la Realitatea TV la Pro

 

Publicitate

Diana Enache va prezenta astăzi, pentru ultima dată, emisiunea Lifetime News la Realitatea TV, între 14.00-16.00.

Din informațiile paginademedia.ro, Diana Enache va merge în grupul Pro. Contactată de Paginademedia.ro, ea a confirmat că pleacă de la Realitatea, dar nu a precizat ce va face în continuare.

Ea a realizat un video special de la revedere pentru colegii de la Realitatea TV, care a intrat în posesia Paginademedia.ro și pe care vi-l prezentăm în continuare, în exclusivitate.

CARTE DE VIZITĂ. Diana Enache lucrează la Realitatea TV din 2006. A început ca reporter la matinal, unde avea și rubrica Rezervat pentru diseară. A prezentat Sibiu, Capitală Culturală Europeană și apoi programul Realitatea All Inclusive. Până astăzi, a ținut tronsolul Life-Time, între orele 14.00 și 16.00.

Mesajul de la revedere al Dianei Enache, obținut în exclusivitate de Paginademedia.ro 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Agentul 008 incult esti tu cu neamul tau.Vasile Ion,descult si sarac cu duhul.Diana Enache super om mai inainte de toate si cea care zambea intotdeauna,chiar si atunci cand murea de cald in studio,sau cand ii spuneai:Diana aranjeaza-ti putin parul sau bluza,sacoul si care radea cu toti cei din spatele camerelor,cea care iti multumea ca ii sareai in ajutor cu o info care o ajuta intr-un breaking news,cea care te imbratisa si te saluta desi nu te vazuse de luni bune ( Si nu erai o persoana din imediata ei apropiere).respect pentru un om bun si deosebit.
 • Mie Diana Enache imi ramane in memorie ca o inculta penibila ! Vezi ,,CRONICA CARCOTASILOR" faza cu Scyla si Caribda dintr-o emisiune de weekend.
 • ii urez succes oriunde s-ar duce, e o fata tare simpatica si cu bun simt.
  cat despre cei de la realitatea, sincer, nu ii vad bine deloc.
 • Ce pacat ca tinerii astia frumosi sunt mercenari intr-un razboi care nu-i al lor !...
  Ma intreb cati dintre ei constientizeaza.
 • eu sper ca noul director sa dea afara toate putregaiurile si sa inceapa reconstructia, sa fiti ce-ati fost odata
 • e semn ca se scufunda corabia... atata de rau imi pare, mare pacat; mi-e greata sa ma mai uit la postul vostru de 2 bani; au ramas putregaiurile
 • Să-i fie cu noroc.
  Iar despre filmuleț, am revăzut multe fețe familiare din promoția 2001, de când se purta cravată.
  Salutări tuturor. Costi Avganți Rullz!

Trimite un comentariu