Skip to main content

EXCLUSIV. Diana Enache pleacă de la Realitatea TV la Pro

 

Publicitate

Diana Enache va prezenta astăzi, pentru ultima dată, emisiunea Lifetime News la Realitatea TV, între 14.00-16.00.

Din informaţiile paginademedia.ro, Diana Enache va merge în grupul Pro. Contactată de Paginademedia.ro, ea a confirmat că pleacă de la Realitatea, dar nu a precizat ce va face în continuare.

Ea a realizat un video special de la revedere pentru colegii de la Realitatea TV, care a intrat în posesia Paginademedia.ro şi pe care vi-l prezentăm în continuare, în exclusivitate.

CARTE DE VIZITĂ. Diana Enache lucrează la Realitatea TV din 2006. A început ca reporter la matinal, unde avea şi rubrica Rezervat pentru diseară. A prezentat Sibiu, Capitală Culturală Europeană şi apoi programul Realitatea All Inclusive. Până astăzi, a ţinut tronsolul Life-Time, între orele 14.00 şi 16.00.

Mesajul de la revedere al Dianei Enache, obţinut în exclusivitate de Paginademedia.ro 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    Ceapa degerata de Bugnar i-a injurat pana si pe cei care l-au salvat de la moarte lasandu-i leafa neatinsa (Enache, etc) cand el zacea ca o leguma. La vremea aia mi-a fost mila de el, acum mi-am schimbat parerea cu 180 de grade. Si le-a pus intr-o situatie penibila pe Diana si pe Paula Rusu, atunci, cu scuzele catre Dana-secretara. De ce? Ptr ca au avut o opinie si s-a simtit lezata Marea Sefa habarnista-in-televiziune. Dar sutele de oameni cu lefurile neplatite n-aveau voie sa se simta lezati. Diana lasa postul de prezentator la Realitatea ptr reporter la Pro. Bravo ei. Astept infrigurata sa vad ce face Paula, cea de-a doua profi pusa de molfaitul de Bugnar in situatia jenanta.
  • aidan aidan
    tot, absolut tot ce-i acolo a fost facut de elan. cat de idioti sunt astia de venira la pradat! in loc sa construiasca, DISTRUG! fata asta a fost obligata de o -ceapa- degerata- ala -de -bugnar sa-si ceara scuze publice! de ce, pentru ca isi permisese sa ia ATITUDINE!adica sa se comporte ca un Om nu ca o LEGUMA! numai bine si mult noroc diana!
  • EVELYNE EVELYNE
    Bafta in continuare Diana !!!

Trimite un comentariu

sus