Skip to main content

EXCLUSIV. Lucian Ioniţă, de azi, Managing Director la Sanoma România

 

Publicitate

Lucian Ioniţă, fost şef peste divizia family la Sanoma Hearst România, a devenit, începând de astăzi, managing director al grupului de presă, potrivit unui comunicat al companiei intrat în posesia paginademedia.ro. El o înlocuieşte pe Els Loesberg, care a părăsit grupul „pentru a urma noi oportunităţi”.

Ioniţă s-a alăturat grupului Sanoma în 2006. El a coordonat, în ultimii ani, zona de reviste „family”, din care fac parte FemeiaFemeia de azi, Bucătăria de azi, Sănătatea de azi, Mami.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    11 septembrie este o zi perceputa de multi ca "ziua distrugerii", a decaderii.
    Sa speram totusi ca radacinile Sanomei Hearst Romania vor rezista schimbarii anuntate, asta multumita brandurilor puternice din portofoliu...
    Lucian este genul de manager care stie sa construiasca bine lucrurile, prin inovatie, curaj si creativitate. Insa are o mare slabiciune: relatia cu angajatii - este mult prea vulcanic, prea apasator, fapt ce poate descuraja si inhiba angajatul, ingradindu-i astfel curajul, libertatea si placerea de a reusi in mare parte pe cont propriu.
    Frica nu e buna pentru lucruri marete!
  • paul S paul S
    Corect!
    Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate, releva fara a eluda meandrele concretului faptul ca Dorin Chiotea va fi pus in locul lui Imre la Adevarul, pentru ca e cel mai sportiv inteligent dintre ziaristi!
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Luciane, vad ca dintr-un ziarist sportiv inteligent ai ajuns ditamai directorul. Tu si Costi Mocanu, plus Catalin Tolontan, dar el se ocupa tot cu sportul...
    Sa ramai la fel de simpatic ca pe vremea cand lucram la Gazeta Sporturilor. Sau la fel de enervant, dupa cum spune cineva mai sus!... Iar daca ti-a dat multinationala limuzina si bani garla, nu uita tati de unde ai plecat! Bafta!
  • d d
    Omul asta e foarte tare! Oricine ce ar spune, am invatat de la el multe lucruri. Il cunosc de mult, am lucrat impreuna, m-am ciocnit de el, m-a calcat pe nervi, l-am antipatizat, dar astea sunt chiar unele dintre calitatile lui. Nu trece neobservat, are carisma, stie sa ceara, stie sa vrea. Agaseaza, e nesuferit, dar de cele mai multe ori, pana la urma, i-am dat dreptate.
    Pacat ca au mai plecat din companie si oameni performanti din cauza stilului sau. In rest, dupa mine, e un bun manager pentru zona asta. Nu se ocupa doar de business, stie foarte bine cu ce sa mananca si editorialul. Chiar daca uneori l-am mai si injurat din cauza ideilor lui. Si el stie asta! :))

Trimite un comentariu

sus