Skip to main content

EXCLUSIV. Mihai Tatulici pleacă de la Realitatea TV

 

Publicitate

Jurnalistul Mihai Tatulici părăseşte Realitatea TV după opt ani la postul de ştiri. Contactat de paginademedia.ro, jurnalistul a declarat că a depus astăzi actele prin care denunţă contractul cu postul de televiziune.

Mihai Tatulici nu a comentat motivele pentru care a decis să plece de la Realitatea TV după opt ani, dintre care în primii doi ani şi jumătate a fost director de programe.

Cine este Mihai Tatulici

Cariera TV a lui Mihai Tatulici a început în 1980, când a devenit realizator TV la postul public de televiziune.

După 1990, Tatulici a devenit redactor-şef la TVR, unde a realizat emisiunile Veniţi cu noi pe programul doi! (1990-1994) şi Revoluţia română în direct.

A contribuit la înfiinţarea Tele 7abc, unde a fost director general în perioada 1994-1995. La Tele 7abc, Tatulici a realizat Chestiunea zilei, brand care ulterior a fost crescut de Florin Călinescu.
În 1995, Tatulici a fondat Clubul Român de Presă, la care a fost director general în perioada 1997 - 2001.

Între 1997 şi 1998 a realizat la Pro TV emisiunea Audienţa Naţională.
În octombrie 2004 a venit la Realitatea TV şi a fost director de programe timp de doi ani şi jumătate şi a demisionat apoi din această funcţie. Este coautor la proiectul Realitatea TV alături de Sergiu Toader. Ultimul program   realizat la Realitatea a fost în luna iulie, când a prezentat campania În Realitate eşti mai bun pentru ajutorarea copiilor din Delta Dunării.

Citiţi şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    asa e, kosz e oribil dar are masca aia de cast.nu spun mai multe pentru ca ar fi prea mult de scris
  • Jan Jan
    asa-i, de CARITAS nu se mai zice nimic...
  • Jan Jan
    daca nu pleca era posibil sa fie dat afara, asta e motivul
  • Jan Jan
    mare pierdere, ce sa zic... isi schimba doar stapanul; asta vrea sa cada tot timpul in picioare
  • unfostsiactual unfostsiactual
    da ne-au divizata!!! da ne este frica!!!! n-am prea fost niciodata uniti!!!!!!!!! ... si da a existat intotdeauna un spirit de turma!!!!!!!! .... OILE LU" BECALI AU MAI MULT CURAJ DECIT NOI >>>> DAR E VALABIL SI PENTRU ALTA TEVEURI ... VEZI SI ANTENELE ... ACOLO E VAI MAMA LOR(ma refer la micii negri de pe plantatie)
  • unfostsiactual unfostsiactual
    avea aprox 25000 euroi pe luna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • da/nu da/nu
    Citind comentariile de mai sus, nu ma mira ca sunteti priviti ca niste oi! Unde este spiritul de echipa care a produs momentul ruperii de Raitaru? Unde este echipa care se lupta cu politicienii corupti? Unde este echipa care spumega pentru ca pe Realitatea se lipea eticheta VANTU? V-au divizat! Va este frica? Lichelele sarbatoresc ... o sa ajungeti la audientele lui nasu tv, iar andreea cretulescu director executiv ...
  • Alexandru Stan Alexandru Stan
    @kuki Sorin Kosz este unul dintre oamenii buni pe care poate sa ii aiba in momentul asta Realitatea. Omul chiar e bun pe ceea ce face.....pacat ca schimabrile l-au afectat si pe el. Hai sa nu arunci gratuit cu anumite lucruri.
  • kuki kuki
    sa plece mai repede si sorin kosz
  • plutonieru plutonieru
    Liliano, unu la mina: de fapt nickname-ul potrivit comentariului tau extrem de elegant si de rafinat intelectual era LILITH. Doi la mina: uita-te in oglinda. Acolo esti, cu siguranta, cea mai desteapta si mai frumoasa, profesional vorbind. Trei la mina: ai grija cind vorbesti, sa nu-ti musti limba, ca faci infectie imediat
  • Dora Dora
    Nu ma asteptam la niciuna sa inghita galeata de laturi ce le-a fost trantita in cap!Pareau ca au onoare si coloana vertebrala..se pare ca au in exclusivitate nevoie de bani.Si uite asa mi s-a mai daramat un mit!
  • ion ion
    Bun venit la ANTENA3
  • un misogin un misogin
    Diana Enache si Paula Rusu au stat in genunchi in fata noilor sefi si gata, raman pe post!
  • Raitaru Raitaru
    Nu plange nimeni dupa el, dimpotriva! E de apreciat ca a demisionat, plecarea lui salveaza lefurile a vreo 50 de sclavi. Omul e depasit, dar nu si nesimtit, a realizat ca e in plus si, mai mult, Bugnar a anuntat in gura mare ca il va da afara. E interesanta si relatia sotiei sale cu Nutu Camataru, care a povestit in live ca Sile e la parnaie din cauza ei.
  • Liliana Liliana
    De Diana Enache si Paula Rusu nu scrieti nimic? Au primit cate un sut in fund amandoua, sunt in preaviz

Trimite un comentariu

sus