Skip to main content

Invitaţi de serviciu: Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac sunt nelipsiţi de pe platourile de ştiri

 

[caption id="attachment_35198" align="alignright" width="527" caption="Bogdan Chirieac"]

[/caption]

Mugur Ciuvică, Bogdan Chirieac şi Val Vâlcu au fost abonaţi la televiziunile de ştiri în luna august. Potrivit monitorizării mediaTRUST, cei trei au fost în topul celor mai prezenţi invitaţi pe platourile emisiunilor.

Mugur Ciuvică, preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice, a avut, luna trecută, 32 de apariţii la TV (mai multe decât zilele dintr-o lună!). El s-a împărţit între posturile Antena 3 şi România TV. La emisiunea Sinteza zilei cu Mihai Gâdea, Ciuvică a apărut de 11 ori în august.

Omul de afaceri Bogdan Chirieac a fost prezent la TV de 27 de ori, ocupând locul doi în clasament. Cel mai des a apărut la emisiunea Ultima Oră de la România TV.

Val Vâlcu, directorul DCNews, este pe locul trei în acest top, cu 25 de apariţii. Cele mai multe prezenţe, în număr de şase, le-a avut la România TV în cadrul Ediţiei Speciale.

„Abonaţi”, cu peste 20 de prezenţe la televiziunile de ştiri în luna august, au mai fost Daniel Barbu, Pavel Abraham, Sorin Roşca Stănescu şi sociologul Marius Pieleanu.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul posturile de televizune Antena 3, B1 TV, România TV, Money Channel, Realitatea TV şi TVR Info, cu precizarea că emisia celui din urmă a încetat începând cu data de 15 august.

21 august 2012 – ziua cu cei mai mulţi invitaţi

Pe 21 august 2012,  ziua în care preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a făcut pubilcă decizia CC cu privire la validarea referendumului din punct de vedere al organizării, dar neîndeplinirea condiţiei de cvorum, prin studiourile de ştiri au trecut 74 de invitaţi. România TV a avut 23 de persoane prezente la dezbateri, Realitatea, 20, iar Antena 3, 15 invitaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    pai da ciuvica, chirieac, vilcu era normal sa-si faca veacul in vitanja3 a varanului.sa aveti pofta acolo in haznaua3.
  • dady dady
    Gogule... probleme ma? .... esti varza cu muci ... te-ai trezit si tu acum ca tatoiu dupa 7 ani? .... tatoiu e mica si pricajita ba prostu-----leeeeee ... are doar 8-9 aparitii ... sau tu o urmaresti pe fatuca asta, bagabont mic ce este ... esti un pui de gerontofil Gogule?
  • dady dady
    PS. - stai ca nu-s pitipoance ... is "PUPEZELE LU' BAHMU' " ... dau din gurite toata ziulica si fac spumisoare la gurita atunci cind sunt contrazise!!!!!!!!!!!!
  • dady dady
    hahahahahahahaha ..... PITIPOANCELE MASCULINE SI POLITICE AU INVADAT STICLA! ! !
    Cind aflam ca si-au facut implanturi .... mamare, dentare .... si astea anuntate, normal, cu "breickin niuzzzzz".
    La final de luna teveurile de stiri platesc cu jdemii de euro aceste personaje jalnice .... in timp ce personalul tehnic traieste la limita subzistentei .... rusine si pacat!!!!!!!!!!!
  • Petrică Manea Petrică Manea
    Bella, numele tau face parte din familia de cuvinte a verbului „a belli", referindu-se, bineinteles, la creier!
  • dexter dexter
    Iulia Bunea, cred ca nu mai tii minte unde se afla B1 pe telecomanda. E de inteles, avnd in vedere ca nu se uita nimeni la aia. Pora, Tapalaga si Cartianu au pat si dulapiorul lor acolo. Cand ai ghinionul sa ajungi la postul mogulului de omenie, e imposibil sa nu-i vezi pe acolo. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca B1 = Antena3, jumatate din luptatorii pentru democratie de acolo fiind furajati de Felix pana in urma cu cateva luni. Traseismul in presa este la fel de jegos ca si cel din politica.
  • kiko kiko
    eu nu prea ii vad pe astia la tv... acum am inteles si de ce; apar mai ales la romania tv si antena 3, niste posturi la care nu ma uit.
  • Catalin Catalin
    Mugur Ciuvica si Bogdan Chiriac sunt un fel de pitipoance masculine, sunt ca pitipoancele alea de la televiziuniile colorate, din culcare in sculare la tv. Se pare ca la Realitatea tv se fac emisiuni si fara dansii.
  • Rufus Rufus
    Felicitari autoarei articolului pentru constructia "omul de afaceri Bogdan Chireac"! ;)
  • Gogu Gogu
    Imi pare rau ca ii contrazic pe realizatorii acestui sondaj, dar e total mincinos. Aparitia nr. 1 la talk show-uri este MONICA TATOIU.
  • bella bella
    ca sa citam un clasic in viata : toti sint niste pielea p....!!!!

Trimite un comentariu

sus