Skip to main content

Meciurile din Europa League la Sport.ro, Dolce Sport şi Digi Sport

 

Publicitate

Pro TV a luat o parte din drepturile de difuzare ale meciurilor din Europa League în perioada 2012 - 2015, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Uefa.

Sport.ro va difuza câte un meci pe săptămână, iar partidele în care joacă Steaua, singura echipă care ne reprezintă în Europa League, vor putea fi văzute pe Pro TV, Digi Spot şi Dolce Sport.

Restul opţiunilor sunt deţinute de RCS&RDS împreună cu Romtelecom. Cele două companii au avut o ofertă comună pentru achiziţia meciurilor şi le pot transmite în paralel, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

În ultimii trei ani, drepturile pentru meciurile din Europa League au fost deţinute de Pro TV.

Romtelecom şi RCS & RDS au achiziţionat, în luna aprilie, şi drepturile de difuzare pentru Champions League pentru trei sezoane 2012 – 2015.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ziare offline Ziare offline
    Pro TV nu o sa ia fiindca nu joaca stelemeaua, altfel erau primii!
  • Alex Alex
    practic au cam fost obligati sa ia UCL pentru ca sunt televiziune libera la retransmisie
  • qwerty qwerty
    anii trecuti cand au dat gramezi de bani pe champions league si este una dintre cauzele pentru acum sunt in criza financiara si inchid posturi, toti au injurat ca de ce se arunca cu banii pe UCL. acum, cand n-au mai luat decat un meci, sunt injurati ca de ce n-au luat mai multe, ca doar e televiziunea nationala.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    am vazut promoul; de o saptamina tot se bat in piept ca vor difuza "marele" meci milan - anderl...eu citisem undeva, de ceva vreme, ca cei care au cistigat drepturile DigiSport si Dolce trebuie sa gaseasca - contra unei sume de bani - o televiziune free-to-air, gen TVR sau Prot, care sa asigure difuzarea. va dati seama ce scandal va fi miercuri 7 decembrie cind Cfrul va juca la Manchester? mi se pare dubioasa chestia asta, cei de la tvr ar fi trebuit - contra-cost - sa cumpere cite un meci martea si miercurea si CLeague...doar le platim abonament lunar...
  • nicu nicu
    optiunea, nu obtiunea...scz.
  • nicu nicu
    TVR va puteatransmite doar meciurile ce se disputa marti seara si va avea obtiunea a doua, cu exceptia martei in care joaca repreprezentanta Romaniei, se mifinalei ce se dipauta martea si a finalei, care vor fi pe postul public in direct. Eu asa am citit, nu sunt in domeniu, dar iti raspund ca sa aduc o lamurire. Marti, de ex., meciul zilei este Real Madrid - Man city, insa TVR va da Milan - Andrelecht. Probabil ca meciul CFR - Man United, ce pica marti, 2 octombrie, va fi si la TVR!
  • Alex Alex
    tvr difuzeaza saptamana viitoare AC MILAN - ANDERLEHT
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ne-am lamurit cu EL; dar cu CLeague ce se intimpla; am vazut promovarea la tvr si nu apare nimic despre Braga - CfrCluj; sa inteleg ca vor difuza doar DigiSport1 si DolceSport. si meciurile cu Basel au fost aiurea, Tvr a difuzat doar turul iar DigiSport1 si DolceSport atit turul cit si returul.

Trimite un comentariu

sus