Skip to main content

"Mi-am pierdut serviciul, în timp ce voi v-aţi făcut jocurile politice". Nu, nu e o campanie din România!

 

Publicitate

Dacă ei spun asta, ce să mai zicem de noi? „Mi-am pierdut locul de muncă şi casa şi asigurarea de sănătate şi pensia şi mândria în timp ce voi v-aţi făcut jocurile politice”. Sună cunoscut, dar mesajul este parte a unei campanii din America.

Partidul Ceaiului de Muşeţel, o organizaţie creată de un designer american, a plasat în spaţiile de la metrou din Washington mesaje tăioase la adresa politicienilor americani.

Realizate în stilul afişelor propagandiste din timpul celui de-al doilea război mondial, posterele au atras atenţia presei americane. Având în vedere că mesajele sunt adresate politicienilor, rămâne totuşi întrebarea dacă aceştia circulă cu metrou.

Organizaţia, lansată în 2010, îşi propune să-i convingă pe democraţi şi pe republicani să coopereze. Jeff Gates, designerul şi părintele Partidului Ceaiul de Muşeţel, a realizat până acum 41 de postere în spiritul „revoluţionar propagandist”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicky Nicky
    Eu zic sa o ne punem pe treaba si sa infiintam Ceaiul de Musetel...
  • aidan aidan
    nu o fi o campanie din romania, dar cat de bine ar putea fi! e de aici! ba, chiar de pe tot globul! suntem vreo trei generatii de sacrificiu,cel putin! nu cred ca politicienii americii circula cu metroul. cu avionul sau in coloana! or fi circulat pana au parvenit.ce-i si acolo! Jale! intr-un fel, nefericit, suntem si noi in randul lumii. cand lumii ii merge prost!

Trimite un comentariu

sus