Skip to main content

Nou director de programe la Realitatea TV: Vera Secrieru

 

Publicitate

Gabriel Bugnar, director general la Realitatea TV, a numit-o pe producătoarea Vera Secrieru pentru coordonarea departamentului programe, potrivit unui anunţ intern, pe care paginademedia.ro vi-l prezintă în continuare.

Vera Secrieru va deţine această funcţie interimar până va fi găsit un alt înlocuitor. Această mutare vine după ce fostul şef al programelor, Mădălina Rădulescu, a decis încheierea colaborării cu televiziunea de ştiri, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Mesajul integral, în continuare: 

DECIZIE

Începând cu 10 septembrie, doamna Vera Secrieru, producător TV, preia conducerea Departamentului Programe din RealitateaTV, în calitate de coordonator Programe. La cererea doamnei Vera Secrieru, preluarea are statut de interimat. Îi mulţumesc doamnei Vera Secrieru pentru acceptul preluării coordonării departamentului şi îi ofer tot sprijinul necesar în îndeplinirea celor propuse pentru o perioadă dificilă care ne aşteaptă pe toţi.

Gabriel Bugnar

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Me Me
    Succesul unei televiziuni depinde foarte mult de emisiuniile sale. Deci, multà baftà si la càt mai multe programe de calitate.
  • Dan Dan
    Un profesionist desavarsit si un om de caracter. Mult succes!
  • unfostsiactual unfostsiactual
    Bravo bugnare!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Adrian Adrian
    Am lucrat cu Vera ani de zile, e unul dintre cei (doar) trei oameni de calitate si la care ma gandesc mereu cu drag cand vine vorba de televiziune. Imi pare rau ca Vera nu vrea mai mult, e un profesionist care merita si ar putea mai mult.
  • Vechi Coleg Vechi Coleg
    O numire corecta, fireasca. Uite ca Bugnar incepe cu dreptul, pentru ca Vera e o excelenta profesionista. E clar ca aia care il porcaiesc sint oamenii lui Enache. Daca si la Stiri va gasi pe cineva de calibru, respectat in redactie pentru ce face, atunci Realitatea va fi pe maini bune.

Trimite un comentariu

sus