Skip to main content

PE SCURT. Emisiuni noi la B1 TV şi Antena 1

 

Publicitate

B1 TV lansează un nou talk-show moderată de Dan Tapalagă şi Nelu Barbu. Antena 1 difuzează, din acest weekend, un concurs tip family-quiz.

  •  FamiliaDA răspunde la întrebările lui Cosmin Seleşi

Ce se bagă în gură şi nu se înghite? Ce fac mai multe femei la un loc? Ce îşi cumpără românii să arate că au bani? sunt doar câteva dintre întrebările la care echipele participante la FamiliaDA vor trebui să dea răspuns. Show-ul, prezentat de Cosmin Seleşi, va fi difuzat la Antena 1 sâmbătă şi duminică de la ora 20.00.

În fiecare ediţie, vor veni în platoul emisiunii alături de Cosmin Seleşi două familii, fiecare dintre ele având câte cinci membri, fie că este vorba de părinţi şi copii, surori, mătuşi şi veri, naşi şi fini ori prieteni.

Castingul pentru emisiune este încă în curs. Sâmbăta aceasta, caravana FamiliaDA va fi în Braşov, urmând Sibiu (duminică, 23 septembrie), Râmnicu Vâlcea (luni, 24 septembrie), Craiova (marti, 25 septembrie) şi Piteşti (miercuri, 26 sept).

  • Tăpălagă şi Nelu Barbu fac Discuţia Săptămânii

Dan Tapalagă şi Nelu Barbu moderează emisiunea Discuţia săptămânii, din această vineri, de la ora 21.00, pe B1 TV.

Emisiunea analizează cele mai importante subiecte ale săptămânii. Telespectatorii vor putea participa activ la discuţii utilizând pagina de Facebook a emisiunii sau paginile de Facebook ale realizatorilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Venirea lui Tapalaga la B1 va insemna si mai multa campanie pro basista.
  • Writter Writter
    B1 impreuna cu baiatu de la meteo,vor face emisiuni noi!:-))))))))).Ce-or aplauda rudele meteostiristului,singurele telespectatoare.Ce picaj mortal are in continuare acest B1 si nimeni din conducere nu-si da seama ca fara oameni de valoare,acesta continua.Zbor lin,cu pilotul asta cu privire de criminal in serie,barbu.
  • Robert Robert
    yep,
    Dar erau intrebari de genul "Cati pasi face Scully in episodul tocmai difuzat de PRO-TV in aceasta saptamana?" sau "Ce culoare au chilotii personajului interpretat de Angelina Jolie in Tomb Raider?"
  • madalin madalin
    Florin Calinescu prezenta asa ceva parca pe protv la te uiti si castigi
  • Alex.D Alex.D
    LOOOOOL emisiunea asta de vor sa o dea la antena era acum zeci de ani - la propriu - pe RTL sau PRO7(nu mai tin minte). Astia ori vor sa faca ceva asemanator cu propria concurenta, ori iau un format care si-a dat duhul de muuuuuuult timp.
    Totusi daca si-ar da interesul ar putea iesi ceva interesant INSA daca ma uit la cine o sa prezinte emisiunea, mi se taie pofta din start.

Trimite un comentariu

sus