Skip to main content

Realitatea medicală din România, parodiată într-un nou serial la Pro TV

 

Publicitate

TONI GRECU MERGE LA SPITALUL DE DEMENŢĂ. Pro TV lansează, din această toamnă, serialul Spitalul de demenţă ce tratează, într-o notă comică, realitatea medicală din România

Spitalul de demenţă este o ficţiune comică în regia lui Peter Kerek, după un scenariu de Toni Grecu şi Adrian Onicu, în care îşi vor face apariţia actori din grupul Serviciului Român de Comedie, printre care Jojo, Claudiu Maier, Monica Anghel, Cosmin Natanticu, Cristian Martin, Aniela Petreanu, Andreea Doinea şi alţii.

Toni Grecu: ”Credem că este un serial de comedie care va interesa publicul larg deoarece abordează un subiect extrem de fierbinte: reforma sistemului sanitar din România, modul în care este tratat pacientul într-un spital oarecare din plaiul mioritic. Este un subiect grav, dar îl tratăm cu comedie pentru că hazul de necaz e specific românului, atunci când vezi că nu poţi îndrepta ceva, îl iei la mişto, e singura şansă să nu înnebuneşti”.

Spitalul de demenţă e un loc al suficienţei şi incompetenţei medicale tratate cu râs şi veselie. Este spitalul cu cea mai mare rată a rateurilor: aici se rateaza tot, operaţii, tratamente, proceduri, cariere, familii.

Toni Grecu şi echipa sa vor continua şi emisiunea Serviciul Român de Comedie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    Cred ca totusi co-scenaristul este Adrian Onciu.
  • alex alex
    ceva imi spune ca toamna asta pro-ul ii va bate rau pe aia de la antene
  • florin florin
    petrisor iti dau ceva ponturi, 1 cancantv va fi difuzata de luni panajoi de la ora 22 cu durata de doua ore si jumatate iar de vineri pana duminica vor fi difuzate de la ora 22 povestiri de noapte. 2 protv va difuza in aceasta toamna si serialul tanti florica cu florin calinescu in rol principal.
  • kiko kiko
    fain, abia astept sa il vad.

Trimite un comentariu

sus