Skip to main content

Trei plecări la vârful Realitatea TV

 

Publicitate

Trei oameni-cheie de la conducerea editorială a Realitatea TV au decis încheierea colaborării cu televiziunea de ştiri, începând cu luna octombrie. Este vorba despre Carmen Ungureanu, redactor-şef la Realitatea TV, Mădălina Rădulescu, director de programe, şi Cristi Marin, producător general.

Contactaţi de paginademedia.ro, cei trei au refuzat să facă vreun comentariu pe această temă.

Mai mulţi şefi din zona editorială, printre care Mădălina Rădulescu şi Carmen Ungureanu, au fost revocaţi din funcţie de către Mura Frînculescu, proaspăt numită director executiv la Realitatea Media, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Anunţul a fost făcut, printr-un e-mail, de către Florin Bercea, administrator special la Realitatea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nenea Nenea
    Invidia are mereu de a face cu gloria.
  • eu eu
    Bugnare pasăre rară
    Te băgară aştia afară
    Pâna’acu eraţi colegi
    Iar de ieri de toţi te legi.
    Cât plătiră don Ylan
    Ca să latri-aici în van?
    Se zvoneşte prin poiată
    Ca ai cam facut-o lată.
    O bălănganeai pe holuri,
    O frigeai tot pe la Malluri
    Asteptând nerfos să vie
    Ziua de mers pe la caserie.
    Na! C-a înţărcat bălaia
    Şi ti-au pus in braţe foaia
    Muncă să mergi să-ţi găsezi
    Nu pe blog să militezi.
  • Mioara Mioara
    Tu iti pui intrebàriile noaptea dady si tu iti ràspunzi?Nu prea esti inteligent.Daca era un fost AMS-ist, nu intreaba asa ceva.Nu stiai cum sa-ti dai dreptate de unul singur?Crezi ca lumea nu are ceva mai bun decat sa stea noaptea la barfite, noapte?Daca v-au platit e ca societatea era inregistrata,altfel nu putea sa va plateasca.Este Elan care nu a vrut sa mai aiba nici o treaba cu voi! Cine te mai crede ca iesi din tura? Persoana mai parsiva ca tine n-am intalnit!Sa te vad cand te restructureaza,ce-ai sa mai zici?Dar esti sigur pe tine!Te-ai bagat la inaintare....la lins?
  • Leo Leo
    pot sa plece si altii ca nu e mare pierdere; apropo, mai emiteti pana de Craciun?
  • dady dady
    au primit toti .... dovada ca n-au fost inregistrate nicaieri!!!!!!!!!!!!
    ... ma grabesc sa plec acasa ca ies din tura!!!!!!!!
    Va pupa tata!!!!!!!!!!
  • fost AMS-ist fost AMS-ist
    Au primit si cei care n-au semnat, inapoi, pe Realitatea ;)
    Initial, asa gandisem si eu, dar timpul (cateva ore) mi-a aratat ca ma inselam.
  • vreausolutii vreausolutii
    da. probabil vor primi toti cei care semneaza contractele inapoi pe realitatea media. in rest, no comment
  • fost AMS-ist fost AMS-ist
    Tot astept sa vad niste comentarii despre hartiile care le-au primit cei 174 (cred ca toti) angajati pe AMS, prin care sunt instiintati ca inceteaza contractul de munca pe care il au cu AMS.
    Ori asta nu mai prezinta niciun interes...(?)
    Stiu ca o sa apara dady si o sa spuna ca ele nici n-au existat. Sper ca de data asta sa fie mai putin previzibil :)
  • Boicot Boicot
    Mama sa i-a spus sa faca altceva. Dar el ..................................................
  • unu' oarecare unu' oarecare
    Si-acum pe buna dreptate, cei care nu au mai avut banii de cartela de metoru sau de autobuz ca sa mai ajunga la munca, nefiind platiti, de ce trebuiesc dati afara? Si printre astia sunt oameni buni in ceea ce faceau. Ia mai gandeste-te nea directore general, oare e bine ce faci???
  • stres stres
    raitarule nici ca se putea o caracterizare mai buna. subscriu, mai putin ca va reusi bugnar sa-l faca partas pe cristi la mizeriile cu care a inceput.
  • Raitaru Raitaru
    1. Cristi Marin ar fi o pierdere mare. Ca om e foarte ok, modest, mereu cu usa sufletului deschisa tuturor, mereu amabil si foarte muncitor. Genul de meserias respectat, ajuns pe bune in varf, printre atatia oportunisti care o freaca. Ar fi o prioritate maxima pentru Gabi Bugnar sa-l convinga sa ramana;
    2. Carmen Ungureanu nu ar fi vreo pierdere. Din reporter pe la Brasov a ajuns sef la teritoriu, apoi a fost trimisa la Publika TV. Nu s-a remarcat prin ceva deosebit, iar de cand e sefa Stirilor nu-i ajungi la nas. Marele ei noroc a fost simpatia lui Sergiu Toader. Functia actuala e o palarie prea mare pt ea: n-are idei si nici strategie. Un sef trebuie sa inspire lumea de sub el, sa simta subiectele si sa aiba relatii peste tot. Nu e suficient sa stai in birou toata ziua si sa tipi ba la editori, ba la reporteri pt orice fleac.
    3. Madalina Radulescu e de gasca, dar nu stie nimeni ce face toata ziua. Din cand in cand da redactiei cate un email (de fapt, e un ritm saptamanal aici) cu programele. Daca nu e la tigara cu Carmen Ungureanu, se da pe net in birou. Plecarea ei ar supara oamenii doar in ideea ca succesorul/ succesoarea ar fi vreun isteric/ isterica.
  • Zuuu Zuuu
    Ar trebu sa-i spuna cineva lui G Bugnar ca la o simpla cautare pe net reiese ca Sky News GB are 16.000 de angajati si nu 163 ( ma intreb de unde a scos-o pe asta !) , Antena 3 ( cu Observator cu tot) undeva pe la 650 fara corespondenti iar B1 nu conteaza ! Cand spune ca o sa conduca o televiziune cu 300 de oameni inseamna ca e ori inconstient ori rau intentionat..... Dar, s-ar putea ca asta sa fie scopul... cu ajutorul justitiei sa "faca loc" Antenei 3 pentru o mediatizare mai buna a mesajelor USL
  • ioana ioana
    si inca ceva. e un postludiu al referendumului... bugnar=antonescu. de ce sa nu avem si noi un antonescu al nostru? in fond, peste tot exista un antonescu.
  • ioana ioana
    ai reusit, cristi. si bravo! pacat de oamenii foarte buni, cei mai multi dintre ei. sunt oameni foarte buni si ma bucur ca am avut parte de asa ceva: am atins si eu unitatea unei echipe de oameni foarte diferiti dar care se repliau intru unitate. ce am admirat de cand am intrat, pe varfuri, in aceasta redactie: diversitatea si dorinta de a face ceva cat mai bun si... o unitate=echipa extraordinara. cel putin asa am vazut eu. si asta nu mi-o poate nega nimeni. cgiar daca ar face-o, eu stiu ce am vazut si simtit. faceai bine, erai laudat(sau daca nu, te simteai extraordinar), greseai, intrai in pamant (chiar daca nu-ti spunea nimeni direct).

Trimite un comentariu

sus