Skip to main content

1 Octombrie. Povestea unui paparazzo englez cu afaceri în România

 

Publicitate

VIAŢĂ DE PAPARAZZO. Duncan Ridgley a fost „lup singuratic" timp de patru ani. Apoi a intrat în echipa „The Sun" - al zecelea ziar din lume după vânzări, şi „News of The World" - tabloidul închis anul trecut de Rupert Murdoch în urma interceptărilor ilegale. Acum, conduce o agenţie de paparazzi în România şi are afaceri hoteliere în Egipt şi câteva cabane în Maramureş, scrie Adevărul.

„Paparazzii ocupă o poziţie indezirabilă în România, dar sunt paparazzi în Anglia care sunt acceptaţi social şi o mulţime de oameni faimoşi îşi dau seama că au nevoie de ei ca să-i ajute să-şi clădească cariera”, declară britanicul.

Cum arată viaţa unui paparazzo? „Trăieşti pentru visul de a captura o exclusivitate mondială. Eşti un vânător, îţi vânezi prada. Dacă primeşti un pont că o vedetă pleacă în vacanţă, te duci după ea, pleci în altă ţară”, povesteşte fotograful.
Duncan Ridgley, paparazzo: Ca s-o pozez pe Madonna, am lucrat ca instalator


AGENŢIA REUTERS, VINOVATĂ DE PROPAGANDĂ. Un juriu iranian a găsit duminică Reuters vinovată de propagandă împotriva regimului, în urma difuzării unui reportaj video despre femei iraniene practicante de arte marţiale, potrivit Adevărul.
Articolul a antrenat deja, în martie, "suspendarea" activităţilor agenţiei în Iran.
Reuters a fost găsită vinovată, de asemena, de "publicarea de informaţii false cu scopul perturbării opiniei publice."
Iranul condamnă Reuters pentru "propagandă împotriva regimului". VIDEO cu "asasinele ninja", descoperirea făcută de jurnalişti


A MURIT JURNALISTUL ARTHUR SULZERGER. Fostul director şi preşedinte general al New York Times, Arthur Sulzberger, iniţiatorul unor schimbări profunde la unul dintre dintre cele mai prestigioase ziare americane, a murit sâmbătă la vârsta de 86 de ani, scrie Mediafax.

Arthur Ochs Sulzberger a condus cotidianul timp de 34 de ani ca director al publicaţiei şi preşedinte al Consiliului de Administraţie.
Arthur Sulzberger, omul care a condus timp de 34 de ani cotidianul New York Times, a murit


RESTRUCTURĂRI LA TVR. Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a aprobat, vineri, noua schemă organizaţională a Televiziunii Române, care prevede desfiinţarea a 872 de posturi, în instituţie urmând să rămână în urma concedierilor colective 2.395 de angajaţi, notează Mediafax.
În timpul consultărilor, care s-au derulat în perioada 13-24 septembrie, cele două părţi (conducerea TVR şi reprezentanţii sindicatului reprezentativ, SPUS TV, n.r.) au convenit ca numărul posturilor care vor fi desfiinţate în SRTv să fie mai mic decât cifra aprobată prin Hotărârea CA din 28 august şi cea propusă iniţial în Notificarea privind intenţia de concediere colectivă.
Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat concedierea a 872 de angajaţi ai instituţiei


BUSINESS MAGAZIN, OPT ANI. Revista Business Magazin se relansează astăzi odată cu ediţia aniversară prin care sărbătoreşte opt ani de la primul număr, conform ZF.
În ediţia aniversară, Business Magazin face o retrospectivă a celor opt ani care au trecut, readuce în prim- plan sfaturile celor mai cunoscuţi manageri din România pentru cei tineri .
Business Magazin a împlinit opt ani


TRANZACŢIE ÎN ONLINE. Compania de servicii interactive prin SMS, SimPlus, a achizitionat recent TransportUrban.ro o aplicatie ce permite stabilirea itinerariului în Bucureşti în funcţie de transportul în comun. Investiţia în achiziţia aplicaţiei s-a ridicat la circa 40.000 de euro, conform lui Dan Boabeş, acţionar SimPlus, conform Wall-Street.ro.
EXCLUSIV: O noua tranzactie in online - SimPlus a cumparat TransportUrban.ro, cu circa 40.000 euro


CEI MAI BINE PLĂTIŢI. Serialele TV fac parte dintr-una din cele mai productive si bine cotate domenii din industria cinematografică. O dată cu evoluţia domeniului, o mare parte din protagoniştii acestuia au cunoscut succesul şi faima, “salariile” încasate de actori ridicându-se la sute de mii de dolari pentru fiecare episod şi la milioane pentru un întreg sezon, scrie Wall-Street.ro.

Cel mai bine plătit actor de la Hollywood este Ashton Kutcher care câştigă 700.000 de dolari pe episod. Pe locul al doilea este colegul de platou al lui Kutcher, Jon Cryer, care primeşte 600.000 de dolari pe episod şi este urmat de Mark Harmon, personajul principal din serialul poliţist NCIS, plătit cu 500.000 de dolari pe episod.
Cel mai bine platiti actori de seriale TV.


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus