Skip to main content

24 Octombrie. Superman părăseşte ziarul Daily Planet

 

Publicitate

SCHIMBARE. Personajul Clark Kent, alias Superman, va părăsi Daily Planet, ziarul la care "a lucrat" încă de la primele episoade apărute în revistele de benzi desenate din serialul "Superman", publicate în Statele Unite ale Americii în anii 1940, scrie Mediafax.

Această schimbare inedită apare după achiziţionarea ziarului Daily Planet de un conglomerat media fictiv. Clark Kent "lucrează" de 70 de ani ca jurnalist pentru cotidianul din oraşul imaginar Metropolis


Noul episod din seria "Superman" va fi lansat miercuri, în Statele Unite, în versiune print şi digitală.
Superman părăseşte ziarul Daily Planet, după achiziţionarea acestuia de un grup media


BUGET. Barack Obama şi democraţii au strâns ţi au cheltuit până în prezent mai mulţi bani decât Mitt Romney si republicanii, dar cu sprijinul comitetelor conservatoare independente "SuperPAC" şi organizaţiilor numite "501(c)4" s-a compensat decalajul.

Sumele de mai jos reflecta fondurile de campanie strânse până la sfărşitul lui septembrie şi depuse până la 20 octombrie de către fiecare tăbăra la Comisia Electorala Federala (FEC).

Sumele strânse de către candidaţi:

- Barack Obama: 564 milioane de dolari
- Mitt Romney: 337 milioane de dolari
Ce bani se invart in politica: cifrele finantarii campaniei electorale din SUA


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petre_tutea petre_tutea
    Daca nici Superman nu a mai rezistat sa lucreze in presa... iti dai seama de ce pleca toti care pe unde apuca, la ras coaja de portocala pe razatoare, la invartit cltite, la maruntit hasis in tarile cu apa calda. Stiti cum se cheama un jurnalist independent? Somer!

Trimite un comentariu

sus