Skip to main content

30 Octombrie. Soţia lui Cornel Patrichi: „Aş aprecia dacă Pro TV şi-ar cere scuze”

 

Publicitate

SOŢIA LUI CORNEL PATRICHI, SCRISOARE CĂTRE PRO TV. Soţia coregrafului Cornel Patrichi a publicat pe Facebook o scrisoare în care solicită ca Pro TV să-şi ceară scuze pentru situaţia creată în cazul soţului ei şi modul neelegant în care a renunţat la serviciile cunoscutului artist, scrie Evenimentul zilei.

Cornelia Patrichi, soţia cunoscutului coregraf Cornel Patrichi, a dezvăluit cât de greu i-a fost artistului, după o carieră impresionantă, să fie înlocuit în juriul de la „Dansez pentru tine" într-un mod pe care-l consideră lipsit de respect.

Cornelia Patrichi a apreciat decizia de înlocuire ca fiind „nefondată" şi a considerat motivaţia oferită de Mona Segall, producătorul general al show-ului ca fiind „confuză şi subiectivă". Soţia artistului a solicitat postului Pro TV să-şi ceară scuze şi nu a uitat să mulţumească celor care l-au susţinut pe Cornel Patrichi.
CORNELIA PATRICHI o trimite LA COAFOR pe producătoarea show-ului „Dansez pentru tine”: „Aş aprecia dacă PRO TV şi-ar cere scuze”


CONCEDIERI RELUATE. Noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a decis, luni, să continue restructurarea TVR şi a aprobat documentele privind procesul de selecţie a personalului Televiziunii Române, în urma căruia vor rămâne 2.395 de locuri de muncă şi vor fi concediate 872 de persoane, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat al TVR, Consiliul de Administraţie (CA) s-a întâlnit luni, principalul punct de pe ordinea de zi a şedinţei fiind aprobarea documentelor privind procesul de selecţie a personalului din TVR, respectiv Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea selecţiei salariaţilor SRTv şi noua organigramă, care va intra în vigoare la finalul procesului de selecţie.
Noul Consiliu de Administraţie al TVR continuă restructurarea: au fost aprobate documentele pentru selecţia angajaţilor


AUDIENŢE RADIO. Conform audienţelor, cei mai mulţi ascultători din mediul urban îşi încep ziua cu Radio Zu (în medie 238.400 de ascultători), scrie Evenimentul zilei, într-un material despre matinalele radio.

În topul audienţelor, matinalul realizat de Buzdugan şi Morar este urmat de Radio România Actualităţi (222.300 de ascultători) şi de Kiss FM (205.000 de ascultători).
"Reţeta de succes", exceptând Radio România Actualităţi ce beneficiază de un public ce urmează staţia, este modelul lansat de Huidu şi Găinuşă. "După succesul Cârcotaşilor la Radio 21 şi apoi la Kiss FM, cu un cuplu de prezentatori, glume, informaţii, muzică, concursuri, modelul s-a replicat", spune Petrişor Obae, editor paginademedia.ro.
Războiul matinalelor pe ultrascurte. Care sunt cele mai ascultate posturi de radio dimineaţa 


SCANDALUL FOTOGRAFIILOR TOPLESS. Autorul fotografiilor în care ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, apare topless, într-o vilă privată din sudul Franţei, urmează să fie arestat de poliţia franceză, conform Wall-Street.

Acel paparazzo a realizat o serie de fotografii cu ducesa de Cambridge, în luna septembrie, la Chateau d'Autet, în Provence, unde cuplul princiar britanic se afla pentru câteva zile de vacanţă.
Autorul fotografiilor in care ducesa de Cambridge apare topless va fi arestat


CLIP ELECTORAL DESPRE „PRIMA DATĂ”. Un clip electoral care prezinta o actrita ce invita tinerele americane sa il aleaga pe Barack Obama pentru "prima lor data" a generat discutii pe Internet si nemultumirea adversarilor conservatori ai presedintelui democrat, notează Wall-Street.

"Prima data nu trebuie sa o faci cu oricine. Trebuie sa o faci cu un super tip", afirma Lena Dunham, o vedeta a serialului de televiziune American Girls, intr-o scurta inregistrare video. "Prima data cand am mers sa votez a fost incredibil", continua actrita, imbracata intr-un tricou alb fara maneci. "Am depasit o etapa: inainte eram o fata - acum sunt femeie", adauga ea, evocand apoi alte teme ale campaniei ca razboiul din Irak si egalitatea salariala intre barbati si femei.
"Trebuie sa o faci cu un tip care a adus acasa trupele din Irak", continua ea.


Un clip electoral despre "prima data" cu Obama: e vorba despre sex ori politica?


SCHIMBARE DE REGULAMENT. Consiliul Director IAA România propune, începând cu aceasta editie a Premiilor de excelenta IAA, un nou format, conform Dailybusiness.ro.

Astfel, Premiile de Excelenta IAA vor fi structurate pe trei categorii – reprezentand cele trei categorii de membri ai asociatiei: Advertiseri, Agentii şi Medii – in cadrul fiecarei categorii acordandu-se cate un premiu pentru fiecare specialitate profesionala.

In plus, in afara acestor categorii, vor fi acordate alte doua premii la nivel general: ”Premiul pentru excelenta in educatie in marketing si comunicare” si ”Premiul pentru excelenta in comunicare, acordat unei persoane din afara industriei”.
Premiile de Excelenta IAA isi schimba formatul


GQ, ÎN VARIANTĂ ONLINE. Revista GQ România a lansat, sub umbrela Mediafax Group, versiunea online, potrivit Mediafax.

Trendsetter-ii autohtoni găsesc în publicaţie informaţii despre piese vestimentare şi accesorii, produse de îngrijire up-market,  gadgeturi, autoturisme, destinaţii exclusiviste.
Revista GQ s-a lansat în versiune online


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ronel Anton Ronel Anton
    Cornel Patrichi era unul din motivele pentru care urmaream show-ul, care acum incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Un show pacatos, cu invitate vulgare si dansuri demne de un club de nopate. Pacat...
  • hash hash
    Bine ca s-a inchis TVR Cultural. Macar nu mai suntem obligati sa gandim.
    Acum putem urmari toti magnificul shou Dansez pentru Sarbu.
    La mai mare !
  • marius marius
    Good point, Radu!
  • radu radu
    Am prins niste secvente unde era intervievat dl Patrichi la Acces direct. Astia din Intact habar nu au ce inseamna PR si marketing. Prin aceasta reclama negativa este promovata Dansez pentru tine.
    Cand au fost schimbati Morar, Seling si Sana nu au fost scandaluri si de altfel sa fie invitati la posturi concurente sa-si spuna oful.
    Pana la urma cei din Media Pro intentionat au facut aceasta schimbare, ca stiau ce va face dl Patrichi, nu e exclus sa-l vedem in alte proiecte pente un timp la Pro.
  • CoCo Jambo CoCo Jambo
    Pai nu-i nimic doamna Patrichi,sotul dumneavoastra a fost inlocuit cu un element tanar.Doamna asta Segall,sau Seagull,gandeste evreieste si tot ce se desfasoara asa nu are mama si nici tata.Nu o sa primiti scuze niciodata si nici nu or sa se deranjeze prea tare de supararea dumneavoastra.In legatura cu inlocuitorul maestrului,nu pot spune nimic.Nu-l cunosc pe acest edi,dar cum arata el asa grasun si cu capul ala mare si rotund,este un semn ca este un mare priceput in ale dansului.Eu,spre exemplu,am scos din program acest dansez pentru tine,tocmai din cauze de acest gen,care PUT TARE si m-am saturat sa particip.
  • kiko kiko
    eu nu ma uitam la dansez pentru tine, deoarece este o facatura menita sa ii tina pe telespectatori in fata teveului cu povesti lacrimogene si pseudovedete de tabloid. singurul care nu parea sa fie din tablou era cornel patrichi si nu am inteles niciodata ce cauta acolo. presupun ca a stat pentru bani, ca altfel nu ramai intr-un anturaj dubios. acum lucrurile au intrat in normal: profesionistul a fost data afara, nulitatile au ramas. deci nici acum nu o sa ma uit la emisiune.

Trimite un comentariu

sus