Skip to main content

31 octombrie. ANI: Lucia Hossu Longin, incompatibilă când a fost administrator de firmă şi membru în Consiliul de Administraţie al TVR

 

Publicitate

LUCIA HOSSU LONGIN, DECLARATĂ INCOMPATIBILĂ DE ANI. Agenţia Naţională de Integritate a constatat că Lucia Hossu Longin, membru în Consiliul de Administraţie al Televiziunii publice, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada iunie 2010-martie 2011, timp în care a deţinut simultan atât funcţia de membru CA al TVR, cât şi cea de administrator al firmei Letti Lou Film SRL, scrie HotNews.ro, care citează un comunicat de presă al ANI.

Potrivit Mediafax, Lucia Hossu Longin a calificat decizia ANI drept "o prostie" deoarece firma Letti Lou Film a fost inactivă încă de la înfiinţare. Ea a afirmat că nu a primit nicio informare de la ANI privind o incompatibilitate a sa.
"Colegi de-ai mei au cu zecile de firme, dar nu se leagă nimeni de ei. Ştiu de ce se leagă de mine, dar este o prostie ca doamna Udrea, spre exemplu, să nu aiba nicio incompatibilitate, iar oameni modeşti, fără avere, să aibă. (...) Ne vom judeca. Daca nu au alte preocupari... Adevaratii incompatibili sunt lasati in pace, iar oamenii modesti sunt hartuiti", a declarat Lucia Hossu Longin.


CEI MAI BUNI 24 DE BUCĂTARI ROMÂNI, LA TOP CHEF. Din 5 noiembrie, la Antena1 debutează emisiunea de cooking Top Chef. 24 dintre cei mai buni bucătari ai României au fost selectaţi pentru concursul care are drept premiu 50.000 de euro şi şansa înscrierii la un curs cu stele Michelin la un restaurant din Franţa, scrie Wall-Street.ro.
Reuşitele lor culinare vor fi jurizate de trei personalităţi în materie: chef Joseph Hadad, Nicolai Tand (La Cantine de Nicolai) şi Tudor Constantinescu (Chocolat). La fiecare ediţie este invitat câte un chef internaţional, care participă la jurizare.
Un celebru chocolatier belgian a realizat, pentru Top Chef, o statuie de ciocolată în valoare de 2500 de euro. Modelul care l-a inspirat a fost prezentatoarea show-ului, Alina Puşcaş.
Statuie de ciocolata în valoare de 2.500 de euro la Top Chef


ZF A LANSAT ANUARUL WHO'S WHO. Aproape 170 de noi executivi au ajuns în ultimul an în funcţii de conducere în cele mai mari companii şi instituţii financiare din domenii ca banking, bunuri de larg consum, energie, potrivit celei de-a cincea ediţii a anuarului "Who's who in business România 2012", lansată ieri de Ziarul Financiar.

Anuarul Ziarul Financiar prezintă 1.000 de executivi care lucrează în companii ce activează în peste 20 de pieţe şi care conduc afaceri de milioane şi chiar miliarde de euro, fiind singurul catalog care cuprinde traseul profesional al executivilor aflaţi la conducerea celor mai mari companii locale, scrie Mediafax.
ZF lansează "Who's who in business 2012": doi din zece manageri au fost schimbaţi în ultimul an


WINDOWS 8 SE LANSEAZĂ ÎN EMISIUNEA LUI BUHNICI. George Buhnici, realizatorul rubricii iLike IT din cadrul Ştirilor ProTv de la ora 07:00 este singurul jurnalist român invitat la evenimentul „Build”, organizat de Microsoft, scrie Evenimentul zilei.

George Buhnici va pleca la Redmond (statul Washington) unde urmează să participe la evenimentul global organizat de Windows, „Build”, fiind singurul jurnalist român invitat. „Ştim deja că noutăţile din domeniul tehnologiei şi Internetului vin prima dată la iLike IT. Aşa că Microsoft a ales să lanseze Windows 8 în România, în direct la iLike IT”, a declarat George Buhnici.

„Cel mai probabil vom afla când iese pe piaţă noua tabletă Surface, un Windows Phone şi multe aplicaţii noi”, a mai spus jurnalistul.
Microsoft va lansa Windows 8 în România, în direct la iLike IT


CARTOON NETWORK, URMĂRIT DE BĂIEŢII PÂNĂ ÎN 14 ANI. Cartoon Network a fost în luna septembrie cel mai urmărit post de televiziune în rândul băieţilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani, scrie Evenimentul zilei. Conform datelor oferite de Kantar Media, 36 la sută dintre băieţii cu vârste între 4 şi 14 ani au urmărit în luna septembrie postul Cartoon Network, iar pe parcursul anului 2012 Cartoon Network a fost urmărit lunar, în medie, de 800.000 de băieţi.

Copiii din România au preferat seriale noi precum „Uimitoarea lume a lui Gumball” (comedie), care a înregistrat o cotă de piaţă de 25.0%, „Să-nceapă aventura” (aventuri) – 23.0%, dar şi clasicele precum „Ben 10 şi echipa extraterestră” (acţiune) – 24.3%. Serialele originale Cartoon Network sunt, de asemenea, printre preferatele băieţilor cu vârsta între 4 şi 14 ani: comedia „Nevăstuica” a înregistrat luna trecută 23.3% market share.
Băieţii preferă Cartoon Network


SERVERE AFECTATE DE URAGANUL SANDY. Serverele cunoscutelor site-uri Huffington Post şi Gizmodo , care se află în Manhattan, au fost afectate de uraganul Sandy, scrie Realitatea.net, care citează guardian.co.uk. Drept urmare, Huffington Post şi Gizmodo au fost nevoite să creeze live bloguri cu care să păstreze contactul cu cititorii.
De asemenea, Huffington Post şi Gizmodo au publicat informaţii pe conturile de Facebook şi Twitter.
Site-ul britanic Huffington Post a făcut chiar haz de necaz, publicând pe contul de Facebook un homepage desenat de mână.
Site-urile HUFFINGTON POST şi GIZMODO, afectate de URAGANUL SANDY

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • piu costel piu costel
    telefon al meu personal , piu costel =0728816259.
  • piu costel piu costel
    as dori sa ma inscriu si eu la emisiunea top sef , se poate ,va rog , am fost concurent la emisiunea ,, bancher sau somer cu romica si cornel , in noaptea de pasti acum 3 anii poate am noroc va rooooog, multumesc cu respect , va pup pa pa .

Trimite un comentariu

sus