Skip to main content

4 Octombrie. Noua conducere a TVR, decisă săptămâna viitoare

 

Publicitate

SE SCHIMBĂ CONDUCEREA LA TVR. Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat că situaţia privind Consiliul de Administraţie al TVR, ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale, ar putea fi rezolvată săptămâna viitoare, cu ocazia unui plen reunit al celor două Camere ale Parlamentului, scrie Mediafax.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat că săptămâna viitoare, marţi sau cel târziu miercuri, va avea loc şedinţa comună a Parlamentului pentru numirea noului Consiliu de Administraţie al TVR.


Mihai Voicu: Situaţia de la TVR, urmare a deciziei CC, va fi rezolvată probabil săptămâna viitoare


125 DE ANI DE INTERNATIONAL HERALD TRIBUNE. Cotidianul de limbă engleză International Herald Tribune (IHT), livrat cu şareta la începuturile sale chioşcurilor de ziare şi hotelurilor din Paris, celebrează, joi, 125 de ani de la înfiinţare, rămânând încrezător în viitorul său, în pofida revoluţiei digitale care a bulversat industria presei, scrie Mediafax care citează AFP.

"Ca toată lumea, şi noi căutăm soluţia magică", afirmă Alison Smale, directoarea departamentului de Informaţii din cadrul acestui cotidian, al cărui sediu general se află în cartierul La Défense din Paris, şi care este difuzat în peste 160 de ţări.
Cotidianul International Herald Tribune sărbătoreşte, joi, 125 de ani de la înfiinţare


PREMIU ÎN PR. Agenţia de PR The Practice câştigă pentru a doua oară consecutiv premiul Global Sabre, distincţie acordată pentru cele mai bune 50 de campanii de PR din lume. Anul acest, trofeul a fost adus de campania Transparency is Gold, realizată pentru Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), notează Adevărul.
Campania de PR pentru exploatarea aurului de la Roşia Montană – premiată la nivel internaţional


HOTNEWS ARE VARIANTĂ SPANIOLĂ. Hotnews.es, un site de ştiri în limba spaniola despre aspectele economice, politice, sociale şi culturale din România, s-a lansat miercuri la sediul Institutului Cervantes din Bucureşti, conform HotNews.

"Iniţiativa pe care o avem noi - HotNews.ro- la ideea lui Raul Costa, arată cât de importantă este creativitatea într-o lume deschisă, dar din ce în ce mai precaută, evident, din cauza crizei economice ", a declarat Cristian Pantazi, redactor-şef HotNews.ro.
S-a lansat HotNews.es, un site de ştiri în limba spaniolă despre România


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    @cine- orice psiholog m-ar citi pe mine si apoi pe tine ar intelege ce ocean de frustrare porti in dumneata. prin familia mea cunosc in totalitate lumea televiziunilor private! n-am avut pile sa-mi angajaez copilul la tvr! dar copilul meu destept si-a gasit de mult timp de lucru la patron! suntem o familie impartita intre trei tv private si una de stat. de aceea stiu lucruri reale din acea lume pentru care ma "compatimesti" ca n-am calcat. n-am avut niciodata pauza in munca pana in 1 iulie 2012 si acesta este motivul pentru care am acceptat un salariul inghetat. nu este REUSITA mai mare in viata decat aceea de-a fi platit( fie si insuficient) pentru o munca pe care-ti place s-o faci!. daca nu se infiltra politicul dublat de hoti in lumea mea, muream ca un angajat fericit. ii multumesc sortii ca am putut, timp de-o viata, sa fac ceea ce-mi place! eu am facut vorbire despre PROFESIONALISMUL MEU! PUNCT! multumesc pentru acel DE NEEGALAT! si las-o in fasole cu "sentimentele de de intelegere si mila fata de noi" teveristii ca nu pune nimeni botul! de prea mult timp suntem asimilati in mentalul colectiv cu cei care au devalizat institutia si ne uraste toate lumea! se vor lamuri, sper, o data si-o data cine a furat taxele tv! cat despre "statut si civilizatie organizationala" imi suna ca un nou si spalator de creieri LIMBAJ DE LEMN.sorry, mu m-ai impresionat catusi de putin, cat despre cum sunt eu incapabila de-a aprecia ceva, in afara de mine, ziceai ca ma citesti de ceva timp, cum de nu ai aflat ca apreciez tot ce e bine si destept facut, fara sa ma impiedic de/in culoarea politica a posturilor tv? in incheiere, afla de la mine, o mamaie, ca toti gresim si nu-i greseala mai mai decat a crede ca nu gresim. hai, ca mi-a iesit!
  • cine cine
    Aidan, cu cat te citesc mai mult, imi dau seama ca nu gresesc. O biata mamaie, cu CV stufos, ca recoltele la hectar, iti amintesti, sper, sau credeai si puneai umarul cu patos, in reportaje triumfaliste?! Pacat ca ai avut un singur loc de munca, comunistul si neo-comunistul TVR, ai fi inteles mai mult daca gustai si din privat, frustrarile de toate felurile, inclusiv salariul, -ar mai fi disparut. Te-ai gandit sa si pleci de acolo sau te paraliza frica, drapata in profesionalismul tau de neegalat?! Pensie placuta, dar stii ceva, am sentimente de intelegere si mila, fata de voi, care n-ati avut sefi sa va dea statut si civilizatie organizationala. Doar mancatorie si frustrari, incapacitatea de a aprecia ceva, in afara voastra. Poate nu e doar vina voastra.
  • aidan aidan
    continuare:n-am facut aici vorbire, ma rog, scriere.asa ca, afla de la mine ca sunt profesionist si poate dupa ce trec toate, chiar o sa te infrunt si crede-ma, pe viu, sunt muuult mai incisiva! consider blogul ca o casa a cuiva in care sunt oaspete astfel ca nu-mi permit mojicii. dar intre patru ochi, nu vei avea destule pene pe matale! de regretat il regret pe valentin nicolau. pe care nu-l cunosc personal dar sub a carui directorat ne-am simtit respectati! de atunci, de pe vremea lui nicolau, salariul meu si al colegilor mei a ramas inghetat. se fac in curand 7 ani! cred ca am tot dreptul sa scriu ceea ce stiu despre nemerniciile care se petrec zilnic in viata si demnitatea noastra! dar matale de ce te ascunzi? de ce m-ai ales tocmai pe mine? sunt altii care injura, jignesc, spumega! o fi TOCMAI din cauza ca spun adevaruri? si adevarul supara?
  • aidan aidan
    e bine ca ma urmaresti, inseamna ca scriu, cel putin, interesant. cat despre ce am facut si fac,nu ai matale ani destui sa citesti lista cu activitatea mea in peste 30 de ani de munca. fara sa ma laud! tocmai mi-am adunat pe hartie trecutul glorios, ca ni se cere un raport de activitate pentru toti anii munciti in tvr, cu care sa ne prezentam la evaluari. sunt poate cel mai "neimpatitor de lume" postac care a postat vreodata! cat despre faptul ca nu-mi plac basescu si ai lui, n-am
  • cine cine
    Aidan, ce lucrezi d-ta la TVR, te urmaresc de ceva vreme, comentezi, combati, imparti lumea in portocalii si altii..Cu ce te ocupi, la ce pui umarul ca programul pentru care lucrezi sa faca diferenta la postul national? De ce te crezi profesionist, care ar fi argumentele? Esti din trupa veche, trasa de Culcer pe linie moarta, il regreti pe Sassu? Ce bine ar fi sa ne si vedem, nu doar sa ne ascundem pe aici si sa ne dam te miri ce profesionisti..
  • aidan aidan
    spotul cu maia merita trezirea noastra din somnul care naste monstri. un singur clip a transmis de milioane de ori mai mult decat anii de "scrisoare pentru romania". nu-mi mai venea sa deschid nici macar o conserva de frica ca va aparea "scrisoare pentru..." cu acei oameni care, desi nu se recalificasera in 15 ani, nu doreau "decat" un loc de munca. langa un lac de cianuri si un desert in praful caruia s-ar fi aflat si o localitate atestata documentar de 1881 de ani!a, si patru munti malaxati. ma bucur ca a fost apreciata!
  • Burebista Burebista
    Pai daca The Practice a luat premiul ala pt ceva jenant, oare ce premiu ar merita spotul superb si perfect executat cu Maia Morgenstern despre RMGC?!

Trimite un comentariu

sus