Skip to main content

5 Octombrie. Dan Suciu pleacă de la Realitatea. Money TV iese la lumină

 

Publicitate

MUTARE ÎN PIAŢA MEDIA. Dan Suciu, unul dintre oamenii de bază de la Realitatea TV şi The Money Channel a decis să părăsească trustul. Acesta se îndreaptă spre Money TV, un nou proiect clădit de echipa de la The Money Channel, scrie Adevărul.

„La Realitatea TV sunt schimbări masive. Am îndoieli că pot să-şi respecte angajamentele financiare şi editoriale. Îmi sunt datori în ambele sensuri“, a declarat Dan Suciu. Aproape toată echipa The Money Channel a părăsit trustul condus de Cosmin Guşă, din postura de şef editorial şi creditor, pentru un nou proiect, Money TV – o staţie economică şi de ştiri pe profilul „The Money Channel“.

Informaţia despre planurile lui Sorin Freciu de a lansa un nou post de televiziune a scris paginadmedia.ro AICI. Ieri, în jurul orei 14.00, după o situaţie asemănătoare cu ruptura Realitatea TV – RTV, în locul postului The Money Channel a apărut Money.ro.
Dan Suciu pleacă de la Realitatea. Money TV iese la lumină


FACEBOOK, 1 MILIARD DE UTILIZATORI. Facebook a depăşit un miliard de utilizatori activi, a confirmat Mark Zuckerberg, fondatorul companiei. Dintre aceştia, 600 de milioane sunt utilizatori ţi pe terminale mobile.
Media de vârstă a utilizatorilor s-a redus de la 23 de ani la 22 de ani de când Facebook a atins 500 de milioane de useri în iulie 2010.
Facebook a atins 1 miliard de utilizatori. Media de vârstă, în scădere


IOANA VÎNTU, ÎN LOCUL LUI ELAN LA AGA. Florin Bercea, administratorul special al Realitatea Media, a declarat că Elan Schwartzenberg nu a mai participat la ultimele trei adunări generale ale acţionarilor Realitatea Media, iar locul lui a fost luat de Ioana Vîntu, scrie Mediafax.

Florin Bercea a spus că nu a primit de la Bluelink Comunicazione (Cyprus) Limited, principalul asociat al societăţii Realitatea Media SA, nicio precizare privind modificarea acţionariatului.
Elan Schwartzenberg a fost înlocuit de Ioana Vîntu la adunările acţionarilor Realitatea Media


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adrian adrian
    Suciu este un baiat bun, dar daca nu ajungea purtator de cuvant - post care da un anume pedigree la CV, nu stiu daca era vreo mutare de mentionat. Profesional, Suciu este/era unul dintre cei mai ok de la Money Channel, insa problema Money Channel este ca se afla ca standard destul de mult sub ZF ca si calitate. TMC s-a ratat in cei circa 6 ani pe o piata in care culmea erau singuri ca in bancul ala ca alergi de unul singur si iesi pe locul al doilea. Daca nucleul si, mai ales, ideile se muta la noul post, e clar ca va avea "succesul" astuia de unde pleaca
  • Mihai Dinvale Mihai Dinvale
    Cosmin Gusa, in afara de faptul ca este un escroc la putina distanta de DD, in rest a dat numai gherle! Cu toti! De mirare este faptul ca mai gaseste pe unii cu multi bani ca sa-l plateasca pentru esecuri!!!!
  • Giovani Giovani
    Money.tv va fi un proiect interesant cu f multi jurnalisti de calitate, precum Dan Suciu. Mult succes!
  • costel costel
    Daca ziaristii se vor comporta subiectiv in activitatea lor si vor face materiale care sa jigneasca o parte si sa ridice in slavi pe cealalta,vor fi someri,iar de lucru se gaseste greu in ziua de azi!
  • burningsnowflake burningsnowflake
    apa de plaie...plecarea lui Dan Suciu egal fix zero pentru Realitatea TV
    lesne de observat din avalansa de comentarii la acest "articol"...:-)))

Trimite un comentariu

sus